Kaskın içine arı girmesi..
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar. Son 1 haftada ikinci kez aynı olay başıma geldi. Şehirlerarası yolda giderken kaskın içine arı girdi. Farkedip arıyı çıkardığımda arının yarı ölü yarı diri olduğunu gördüm. Tahminimce monta çarpıp rüzgarın etkisiyle çenenin alt tarafından giriyo. Bu olay normal mi?
Motorun üstündeyken sokarsa dengemi bozmasından çekiniyorum. Bu olaya nasıl bi önlem alabilirim?
Reklamlar
-
Buff felan bişeyler yapabilir belki
-
CloudyFa adlı üyeden alıntı
Buff felan bişeyler yapabilir belki
Buff kullanıyorum zaten hocam.
-
Kimi kaskın çene kısmı perdeli sizinki değil sanırım
-
Çene perdesi yoksa kaskında. Eline sıcak silikon tabancası al. Güzel bir boxer'ını heba et. Don lastikli kısmı içe bakacak ve gergin duracak şekilde yapıştır. Sorunun çözüldü. Hem alttan rüzgar da gelip gözlerini kurutmaz
Tek sorunun bu olsun. 20tl ye çözdük olayını
-
blue39 adlı üyeden alıntı
Bu olay normal mi?
Yoo asla normal değil bro ,sen seçilmiş kişisin
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Çene perdesi yoksa kaskında. Eline sıcak silikon tabancası al. Güzel bir boxer'ını heba et. Don lastikli kısmı içe bakacak ve gergin duracak şekilde yapıştır. Sorunun çözüldü. Hem alttan rüzgar da gelip gözlerini kurutmaz
Armani marka baksır iş görürmü?
-
Çene perdesi de var kaskın ama sonuçta boş bi kısım var. Acaba havalandırmalardan falan mı giriyo
-
Çene perdesi de var kaskın ama sonuçta boş bi kısım var. Acaba havalandırmalardan falan mı giriyo
Havalandırma kanallarına Ram air girişi mi koymuşlar şefim arı girecek kadar kanal büyük yapılır mı?
-
Banada çok oluyor ama daha sokmadılar.
-
-
Yok hocam havalandırmalarda süzgeç gibi bişeyler koyuyorlar genelde. LS2 kask ise o da yok. Çeneden giriyordur. Perdeyi daha büyük yapalım sorunu aramızda halledelim
Baksırı deniyim o zaman
-
kaskın rengi nedir hocam açık renkler arıları çeker uzun yolda zaten rüzgar yiyorsun kaskın camını baya bir kapat hava giricek şekilde kalsın ben bu havalarda bile tamamen kapatıyorum otoyollarda gözüme sinek girdiği çok oldu denge bozuyor çünkü refleks olarak elimi yüzüme atıyorum direk ne olursa olsun
-
Benim LS2 FF352 kaskım var. Yağmurlu havalarda Pinlock'lu die onu kullanıyorum ama alttan gelen rüzgar, gözlerimi kör ediyor. 1yıl sonunda sürekli göz kırpar oldum ve Agv kaskıma da pinlock için birde pinlock ready vizör almak çok pahalı geldi. Bir gün gözüme bir boxer kestirdim ve sorunu komple çözdüm. Kask kırmızı-siyah. Boxer ise gri
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
kaskın rengi nedir hocam açık renkler arıları çeker uzun yolda zaten rüzgar yiyorsun kaskın camını baya bir kapat hava giricek şekilde kalsın ben bu havalarda bile tamamen kapatıyorum otoyollarda gözüme sinek girdiği çok oldu denge bozuyor çünkü refleks olarak elimi yüzüme atıyorum direk ne olursa olsun
Kask camı tamamen kapalı oluyo zaten dostum. Rengi de siyah
-
Beni bir defa sokmuştu aman abi dikkat
-
Sakin olmayı öğrenmek durumundasınız. Panik yapacak "lüksünüz yok". Güzelce yavaşlayıp, durup, yan ayaklığı da açıp motosikleti sağlama aldıktan sonra kaskı çıkarıp, çaresine bakmalısınız.
Giderken çıkarmaya çalışmayın; asıl o zaman kızdırıp sokmasına neden olabilirsiniz.
Arı değil ama, şöyle bacaklı, böcek cinsi sineklerden denk gelmişti bir kere...
Göz ucundan bakıyorum; korku filmi gibi... veya dev ekranda yakından börtü böcek belgeseli seyreder gibi...hangi benzetmeyi tercih ederseniz artık...
Belgesel seyrediyor moduna geçmeniz sakin kalmanıza yardımcı olabilir ... canlı sonuçta... hayat mücadelesi derdinde...kendince... sizle de bir alıp veremediği, temelde, yok...
Güzelce yavaşlayıp; kaskı çıkardım...
Allah başa vermesin ...
-
Ben 120 ile giderken nerden gelip konduysa monta, Bide enduro montlarından var uzun ve ensem full kapalı. Siyah bir zıkkım bir soktu. Yemin ediyorum 1saat sızladı. Öldüremedim de. Öldürdüm sanıyorum ama bastırıp, zaten sokmuş hayatta acımam. Yavaşça kenara çekip tutup atayım ne die bakayım derkene uçtu gitti namussuz. Sonuç 1hafta kaşıntı yanma ve kızarıklık.
-
Kask camı tamamen kapalı oluyo zaten dostum. Rengi de siyah
Balaklavada kullanırsanız sorun kalmaz vücüdunuzla temas edemez arıydı böcekti bu seferde terliyceksiniz ama uzun yolda yine terlemezsiniz balaklava yanınızda taşıyın ben çok alıştım balaklava olmadan kaskı takınca tuhaf hissediyorum
-
Ben 120 ile giderken nerden gelip konduysa monta, Bide enduro montlarından var uzun ve ensem full kapalı. Siyah bir zıkkım bir soktu. Yemin ediyorum 1saat sızladı. Öldüremedim de. Öldürdüm sanıyorum ama bastırıp, zaten sokmuş hayatta acımam. Yavaşça kenara çekip tutup atayım ne die bakayım derkene uçtu gitti namussuz. Sonuç 1hafta kaşıntı yanma ve kızarıklık.
helikopterden helikoptere atladigin askerlik anisinida anlatsana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)