Kaskın içine arı girmesi..
Reklamlar
-
kaskın içine 1 defa girdi benimde. çeneden açılır kullanıyordum o zamanlar ucuz atlattık ama 2 defa montun kolundan girip bileğimden iğneyi yapıştırdılar sakin olmak lazım altı üstü arı yani ne yapabilir.. alerjiniz varsa orası ayrı ama yoksa en fazla 3-5 gün kızarır yani..
Reklamlar
-
benim ağzıma girdi arı, 30 km falandı hızım ve ağzım niye açıktı bilmiyorum ve ağzıma girdi az kalsın yutuyordum. iki üç tükürme denemesiyle çıkardım arıyı.
bu arıdandı;
alerjiniz yoksa bırakın soksunlar bir şey olmaz ama alerjisi olan adamı hastanelik eder arı sokması.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
benim ağzıma girdi arı, 30 km falandı hızım ve ağzım niye açıktı bilmiyorum ve ağzıma girdi az kalsın yutuyordum. iki üç tükürme denemesiyle çıkardım arıyı.
bu arıdandı;
http://www.mikropakilaclama.com/wp-c...loads/ari1.png
alerjiniz yoksa bırakın soksunlar bir şey olmaz ama alerjisi olan adamı hastanelik eder arı sokması.
resmini nasil cektin
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
resmini nasil cektin
googleden buldum resmi yani resim temsili, ağzımdan çıktıktan sonra canlı kaldı mı hatırlamıyorum.
hem bak dikkat edin; "bu arıdandı" yazıyor yani "arı buydu" yazmıyor.
-
Başlığın sonuna "Sorunsalı" yazmadığın için teşekkürler.
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
-
Ağva yoluna iki arkadaş gidiyoruz, gözlük kullandığım için bazen vizörü açık gitmeyi tercih ediyorum. Kaskın açık vizöründen parmak kadar birşey girdi, tam kaskın bitim noktasında alın tarafımdan keskin bir yanma hissiyle hızlıca sağa çekip kaskı çıkardım. Nedir hala bilmiyorum ama şişip kızarmış ve kaşıntıyla yanma yapmıştı, 5 gün kadar sonra geçti. Konunun saçma kısmı ise, farklı bir yolda tam bir hafta sonra aynı durumu birebir tekrar yaşamamdı.
Ekipman ve kask sarı / mavi / kırmızı / gümüş.... ne kadar cafcaflı börtü böcek cezbeden renk varsa bende. Arkadaş önümde full mat siyah. adam diyor ki vizöre sinek bile vurmuyor sana ne oluyor diye. Parlak renkler böcekgilleri cezbediyor, yola yakın seğreden bir börtü böcek varsa size pike yapmaktan kendini alıkoyamıyor. Ben bu sonuca vardım, doğruluğu tartışılır tabi.
-
o suratta bortu bocegin bizi secebilecegini sanmiyorum zira 60 km hizinde giden bir cismi secebilse ari bocek vs once kacmayi tercih eder
-
googleden buldum resmi yani resim temsili, ağzımdan çıktıktan sonra canlı kaldı mı hatırlamıyorum.
hem bak dikkat edin; "bu arıdandı" yazıyor yani "arı buydu" yazmıyor.
O hayvana hiçbirşey olmaz. Sağlığından şüphe etmenize gerek yok merak etmeyin
Ama çok şanslıymışsınız. Eğer ki ağzınızda dilinizi boğazınıza yakın yerden veya doğrudan boğazınızda iken soksaydı şişme sonucu boğularak ölmeniz işten bile değildi. Bu tip kayıp vakkalarında alerji şartı yok. Aman dikkat diyelim, ağzımızı kapalı tutalım. Sinek bile olsa son kalkış ve temas noktasını tahmin etmek istemeyeceğiniz yerden havalanıp bizim sindirim sistemimize girdiğiniz düşünmek dahi rahatsız edici olabilir.
Belki bu bilgi bir yerde işinize yarar, ne olur ne olmaz
Özellikle şehirler arası yol yapmayı ve enduro / piknik severleri daha çok ilgilendiriyor.
-
helikopterden helikoptere atladigin askerlik anisinida anlatsana
Ne olacak senin bu halin? Anana babana söyle de seni evlendirsinler. Yoksa hep yalnız kalacaksın.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ne olacak senin bu halin? Anana babana söyle de seni evlendirsinler. Yoksa hep yalnız kalacaksın.
Elleşme adama kanka,O bir idol..
-
bu arıdandı;
http://www.mikropakilaclama.com/wp-c...loads/ari1.png
Fatih bu cins tropikal ormanlarda yaşıyormuş türkiyede yok bunlardan
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Elleşme adama kanka,O bir idol..
Haydar’da bir idol ama gerçekte bildiğin odun. İnsanlar sıvazlıyorlar ama bildiğin arbede esnasında kafaya vurmak için yapılan taş devri silahı
-
Benim Schuberth'in hava kanalına da babaçko bir arı denk gelmiş ama hava kanalının içindeki diğer bölmeler sayesinde parçalara ayrılıp orada kalmış. Cımbızla temizlemem gerekti.
-
Haydar’da bir idol ama gerçekte bildiğin odun. İnsanlar sıvazlıyorlar ama bildiğin arbede esnasında kafaya vurmak için yapılan taş devri silahı
Bence bu arkadaş,bizimle kafa buluyor olabilir,bu tarz karakterde olan kişilerin ruh halini foruma yansıtıyor.
Veya çoklu kişilik sendromu..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bence bu arkadaş,bizimle kafa buluyor olabilir,bu tarz karakterde olan kişilerin ruh halini foruma yansıtıyor.
Veya çoklu kişilik sendromu..
Bende öyle düşünüyorum. Lakin Çoklu kişilik sendromlarında sosyal ve sevilen tip olur bir tane. Bu hep antipatik
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
O hayvana hiçbirşey olmaz. Sağlığından şüphe etmenize gerek yok merak etmeyin
Ama çok şanslıymışsınız. Eğer ki ağzınızda dilinizi boğazınıza yakın yerden veya doğrudan boğazınızda iken soksaydı şişme sonucu boğularak ölmeniz işten bile değildi. Bu tip kayıp vakkalarında alerji şartı yok. Aman dikkat diyelim, ağzımızı kapalı tutalım. Sinek bile olsa son kalkış ve temas noktasını tahmin etmek istemeyeceğiniz yerden havalanıp bizim sindirim sistemimize girdiğiniz düşünmek dahi rahatsız edici olabilir.
http://slideplayer.biz.tr/slide/2721...ratabilir..jpg
Belki bu bilgi bir yerde işinize yarar, ne olur ne olmaz
Özellikle şehirler arası yol yapmayı ve enduro / piknik severleri daha çok ilgilendiriyor.
sen 2004 askerdeyim kola daki seker hayli fazla oldugu icin siz bir yudum almak icin kapagi actiginizda ari giriyordu , sarisin bir arkadas bir yudum icti ari da bogaz tunelini gorunce tutunmak icin direk bogazi sokuyormus.... oyle oldu cocuk ari diye bagirinca oyle kusturdu ari cikti adami direk hastaneye goturdurlee
bende diyorum vay canina adami ari sokunca hastaneye gidiyor canimiz kiymetli
uzman cavus : arkadaslar ari kucuk bir hayvan ama bogazi ari sokmasi neticesinde sehadete eren bircok er var cok ciddi bir konu
dediginde biz olayin ciddiyetini ogrendik,
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
Bende öyle düşünüyorum. Lakin Çoklu kişilik sendromlarında sosyal ve sevilen tip olur bir tane. Bu hep antipatik
alindim... ve gucendim....
-
alindim... ve gucendim....
Bırak bu işleri. Sen ne alınırsın ne güvenirsin.
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Fatih bu cins tropikal ormanlarda yaşıyormuş türkiyede yok bunlardan
Var. Özellikle Bursa tarafına yolculuk yaparsanız siz de bol bol haşır neşir olabilirsiniz
-
-
bi tane bal arısı motorla giderken nasıl olduysa ensemden soktu. bir saat sonra gözlerim şişti ve kapandı. birkaç gün âmâ vaziyette dolaştım. korkunç bir his.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)