Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

rmg moto gusto rapid 50

REKLAM ALANI

Arkadaşlar bende bu motordan var yeni aldım. Yanında kullanım kılavuzu verdiler ama iceriğinde scooterla alakalı pek birşey yok, genel olarak hazırlanmış gibi. Mesela 20w50 yağ öneriyor ama bu tipteki diger marka scooterlarda hep 10w40 yag kullanmislar internetten izledigim videolarda. Hangisiyle değisim yapayım cok farkeder mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Peugeot 103
    Ne oneriyorsa o

Arkadaşlar bende de rapid 50 var ful depo ile 140 km yaptım 12000 de motoru garajda brakiyom sabah işe gitmek için garajı açtığımda baya bi benzin kokusu geliyor sizdede oluyormu depo kapağından supheleniyorum ordan koku geliyor sizdede oluyormu

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

Alıntı TURGUTHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende de rapid 50 var ful depo ile 140 km yaptım 12000 de motoru garajda brakiyom sabah işe gitmek için garajı açtığımda baya bi benzin kokusu geliyor sizdede oluyormu depo kapağından supheleniyorum ordan koku geliyor sizdede oluyormu
    Depo kapağını değiştirdim aynı şey yine oluyor acaba depo kapağı modelinin üretiminde mi sıkıntı var

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler