Japonların ürettiği bir motosikleti bizim insanımızın limitlere çıkarması bence gurur kaynağı. Elbette mühendisler istese fazlasını yapar ancak bunu sonradan yapmak bence cidden çok zor bir iş.
Japonların ürettiği bir motosikleti bizim insanımızın limitlere çıkarması bence gurur kaynağı. Elbette mühendisler istese fazlasını yapar ancak bunu sonradan yapmak bence cidden çok zor bir iş.
Gurura bak amk. Japonun ürettiği motosiklette top speed yapmak. Japon bilmiyor çünkü gazı çevirmeyi. Te allam. Çomar diyoruz sonra kızıyorlar.
429 km olarak rekor kırılmadımı ?
Kenan'ın rekoru takometreye göre ne yazık ki, GPS'e göre değil; dolayısıyla 360-370 km/s'e kadar düşebilir gerçek hızı.
sene olmuş 2018 hala kadrandan ölçüm yapanlar var.
Elin bir takım organıyla gerdeğe girmek mı ne öyle bir söz vardı . Bizimki de o hesap elin japonu yapsın biz gostergeye bakıp hız rekoru kiralım sonra da bunu ' rekor bizde yeaaahhh ' diye dillendirelim .
Paylaşımı yapan arkadas sözüm sana değil yanlış anlama .
motorisk diye bir abone vardı abuk subuk anlamsız konu başlıklarıyla çaktırmadan fake kanalının reklamını yapıyordu videoda motorisk logosunu görünce hemen kapattım :D Fake izlenmelerle ve abonelerle bizi değil kendinizi kandırırsınız 11 video 15.000 abone kanalın ilk videosu 44 bin izlenmiş ..
Bu da mı ilgi uyandıran ama içi boş başlıklar açarak YouTube aboneliğini arttırma peşinde koşan MOTORİSK çıktı? Ne gereksiz adam yahu...
motorisk ise stock h2 değildir o... stock ise de o hızları yapamadan biryerleri patlamış alev almıştır. malum sürekli patlamalı yanmalı başlık açıp duruyordu...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Ah motorisk ah bide başkasının ağzından konuşması yok mu ! :D
O kadar detaylı bilgim yok ancak gps H2R rekorların da veya bugatti rekorlarında da yok. Kadran görüyorum videolarda.
Her türlü insan var maalesef. Ben bu hızı ilk defa gördüm H2 de ve H2R da olduğu gibi gurur verici. Yurt dışında milyonlar izlendi Kenan Sofuoğlu nun videosu.
Yok yok yanlış anlamadım. Üretme konusuna gelirsek sanırım daha çok yolumuz var.
Bahsedilen arkadaş uzaklaştırılmış yeni öğrendim ancak ben youtube takipçiyisim
Üyelik tarihime ve konularıma bakabilirsin. Alakam yok arkadaşla sadece takipçisiyim.
400 km/saat ciddi bir sürat !!!! 330 340 ları gördük ama 400 cidden fena!!!!
220 hp ile 370 yaptığınımı söylüyorsunuz yani ??stok motor yazmışınız ok ama yazılım var neresi stok oluyor o zaman.egzosu salladım ama yazılım ile en az 20 25 beygir alırsınız kısaca 250 hp den aşaha değildir o motor.ateş ediyor cihaz
kardeşim arkadaşla ilgim yok ben sadece takipçisiyim demişsin sen fake olabilirmisin acaba ? :D yani kanalın tamamı fake abone ve fake izlenme sen diyorsunki ben kanalın abonesiyim :D video youtube eklenir eklenmez videosunu foruma koyuyorsun .. Yani çok sıkı ve sağlam bir takipçi olduğun kesin. Bilgin olsun diye söylüyorum arkadaş kendi sitesinin reklamını forumda yapan ve fake abonelerle kendine hayali bir dünya kuran birisiydi bu yüzden forumdan uzaklaştırıldı. Hayali bir kahramandı kendisi
Başı göğe erdi mi? Forum da saçma sapan şeylerin reklamını yapmayın. Sonra hızdan ölüyorlar cesetleri parça parça yoldan toplanıyor. Yazık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)