Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Akaryakıta İndirim Geliyor..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Son günlerde akaryakıta gelen zammın ardından motorine 10-14 kuruş aralığında indirim gelecek. İndirimin cumartesi ya da en geç salı günü fiyatlarına yansıması bekleniyor.

24 Haziran’da erken seçim yapılacağı açıklamasıyla dövizdeki aşağı yönlü hareketlilik sonrasında gözler, dolar kurundaki artışla peş peşe zamlanan akaryakıt fiyatlarına ve dolardaki düşüşün aynı hızla pompaya indirim olarak yansıyıp yansımayacağına çevrildi. Motorine geçen hafta art arda zam gelmiş fiyat önce 11 Nisan’da 17 kuruş, ardından 12 Nisan’da da 13 kuruş artmıştı. Benzine ise 14 Nisan’dan geçerli olmak üzere 16 kuruş zam yapılmıştı. Petrol sektörü uzmanları, önce motorinde ardından da benzinde indirim beklendiğini, motorine en geç salı günü 10-14 kuruş aralığında indirim yapılabileceğini söyledi.

ABD’NİN STOK VERİLERİ ENDEKSİ UÇURDU

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre sektör temsilcileri, akaryakıt fiyatını doların yanı sıra Brent petrolün ve diğer bazı unsurların da etkilediğini belirterek, “Örneğin ABD, her hafta ham petrol stoklarını açıklar. Bu da fiyatları etkileyen bir öğedir. Beklenti, stokların 500 bin varildüşmesi yönündeydi. Stokların, 1.5 milyon varil düştüğü açıklandı. Böylece benzin endeksi ton başına 683 dolardan 693 dolara, motorin endeksi de 637 dolardan 648 dolara çıktı” dedi. Endekste yukarı doğru hareket motorinde daha yüksek oranlı indirimin frenlenmesine ve 48 saat önce yapılması hesaplanan indirimin ötelenmesine yol açtı.

EN GEÇ SALI GÜNÜ POMPAYA YANSIR

Vatandaş, dolardaki artışın hızla akaryakıta zam olarak yansıdığı, buna karşılık dolar ya da petroldeki düşüşün gecikmeli olarak pompayı etkilediği kanaatini taşıyor. Petrol sektörü, dövizdeki düşüşün cumartesi ya da en geç salı günü motorin fiyatlarına yansımasını beklediklerini belirterek, “Akaryakıta, indirim de zam da İngiltere’deki Platts’ta (Türkiye’nin, fiyatları belirlerken dikkate aldığı piyasa) 5 günlük benzin ve motorin fiyat ortalamalarına bakılarak yapılıyor. Enerji yönetimi bu verileri anbean izliyor” dedi.

Mynet
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    freelancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yapmayın hachiko, sanırım tekrar zam gelecek. Arabanın depoyu doldurayım yavaştan. Bunu en son mazot 5.00'a indiğinde yapmıştım.

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    indirim varsa bindirim de vardır dikkatli olup depoları fullemek lazım. 200 km yol yapan ve 110'u gören bi elektrikli motor yapsalar ne güzel olacak Tesla abimiz belki bir gün bizide düşünür :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    ne boş hesaplar bunlar bneim motorum 4 litre alıyor 40 kuruş yapar 40 kuruş güçlü türkiyeye helal olsun

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne boş hesaplar bunlar bneim motorum 4 litre alıyor 40 kuruş yapar 40 kuruş güçlü türkiyeye helal olsun
    Depoyu 10 defa fulleyip evde bidona boşaltırsan 40 lira kazanmış olursun oda sana 1 depo katkı sağlar

freelancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yüzdür o, on olsa duramayız.
    birbilent bunu beğendi.

osiosborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dolar 4,08'le haftayı kapattı ve pek ineceğe benzemiyor. İndirim olsada ardından zam gelecektir. Belki gelmez. Malum seçim var ve otamatik güncelleniyor.

blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.
    frikik cekerken futbolcu once geri geri gider,sonra topa birden abanir.

fiyatlar geri gittiginde abanma cok sert olacak demektir.

kendinizi kollayiniz.

Kural [ Z ] bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı beyaban adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    indirim varsa bindirim de vardır dikkatli olup depoları fullemek lazım. 200 km yol yapan ve 110'u gören bi elektrikli motor yapsalar ne güzel olacak Tesla abimiz belki bir gün bizide düşünür :D
    Bahsettiğiniz donanimdaki bir elektrikli motosikletin fiyatı Min 30-40 K´dan aşaği olmayacaktir.

Bu kriterdeki bir araç özellikleri;

-20-30K bandinda,elektrik motoru.
    -Polimer Hücreli pil(çok hücreli)
    -Min 15-20Kw güç
    -Rejeneratif sistemler(Araç frenlemesinden kaynakli oluşan ters dirençlerin geri kazanimi)

Motosikleti
    Rmg Moto gusto Rapid 50
    iyi günler konumuzla alakası yok ama yeni üye oldum ve konu paylaşmayı yapamadım bir türlü bana yardımcı olurmusunuz ?

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 33akdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler konumuzla alakası yok ama yeni üye oldum ve konu paylaşmayı yapamadım bir türlü bana yardımcı olurmusunuz ?
    önce forum yönetimine dilekçe vermen gerekiyordu. faksladın mı dilekçeyi?

Motosikleti
    Rmg Moto gusto Rapid 50
    özel dilekçe yazmadım fakat mail olarak paylaşımda bulunabilirsiniz gibi bir mesaj geldi

özel dilekçe yazmadım fakat mail olarak paylaşımda bulunabilirsiniz gibi bir mesaj geldi
    yok dilekçe olmadan başlık açtırmıyorlar.
    .
    .
    .
    .
    şaka lan şaka ne dilekçesi! sen mobilde misin?

Motosikleti
    Rmg Moto gusto Rapid 50
    bilgisayardan giriyorum

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok dilekçe olmadan başlık açtırmıyorlar.
    .
    .
    .
    .
    şaka lan şaka ne dilekçesi! sen mobilde misin?
    Bugün diğer Troll'e sarmaktan keyfi yerinde. Herkese şakalı yaklaşıyor

bilgisayardan giriyorum
    anasayfadan konu gir diye bir sekme var. oradan motor ile ilgili olanlari moto sohbet, motor dışı ise diğer sekmesinden girerek konu aç'a bas.

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Başlığı görünce istemsiz kahkaha attım
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    bence benzin direk 7 lira olmalı ve birkaç ay zam ve indirim haberlerini görmeden rahat kafayla yaşamalıyız

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Seçime kadar düşükte tutulur.Sonra sonuna kadar ittirirler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)