Kız arkadaşıma motor bakıyoruz ama beğendiremiyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
sifir al cf al
Vitesli motor da arka freni sıksın, baktı tutmuyor önü de sıksın di mi? Ama Cf Moto da abd yok. Nasıl olacak? Anlat bize
-
msx 125 kadınlara müthiş uyuyor, ayrıca güç olarak onlara yetecek kadar agresif, ben 182 boyla müthiş eğleniyorum, kontrolü bisiklet kadar kolay 105 kilo, hele ortalama kadın boyuna göre inanılmaz güzel duruyor,bence düşünmeden alın, az yakar, iyi de kaçar, parçası diğerlerine göre çok daha uygun. say say bitmez avantajlarını. 2017 den itibaren abs de var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Vitesli motor da arka freni sıksın, baktı tutmuyor önü de sıksın di mi? Ama Cf Moto da abd yok. Nasıl olacak? Anlat bize
vitesli motor vs. fark etmez bütün motorlarda ön fren önceliklidir aman ha bunu unutmayın! önü sıkarken arka freni de yardımcı olarak kullanırsın, bunu asla aklından çıkartma, ön öncelikli ama ani değil, tabi msx de ön abs olduğu için kafayı düşürmez daha güvenli durur, zaten ön fren öncelikli olmasa abs ön tarafta olmazdı.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kız arkadaşıma motor ehliyetini falan aldık ama ehliyeti alalı da epey oluyor yani bi türlü karar veremedik.
Şimdi bütçe en fazla 12 bin ekipman hariç, zaten ehliyet kursuna giderken kask, mont ve eldiven almıştık.
Masraflar hariç 12 bin TL ye önerebileceğiniz motorlar var mı?
150 nk düşünüyoruz aslında ama hiç kullanmadım kullanan bi tanıdığımda yok, kullananlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.
Başka motor tavsiyelerine açığız.
Bir de zontes s250 var bütçeye uyan.
Verdiğim fiyata lastik ekipman dahil değil.
Bence pembe msx125
-
150 NK kullanıyorum. Alınabilir çok memnunum
-
Metela adlı üyeden alıntı
vitesli motor vs. fark etmez bütün motorlarda ön fren önceliklidir aman ha bunu unutmayın! önü sıkarken arka freni de yardımcı olarak kullanırsın, bunu asla aklından çıkartma, ön öncelikli ama ani değil, tabi msx de ön abs olduğu için kafayı düşürmez daha güvenli durur, zaten ön fren öncelikli olmasa abs ön tarafta olmazdı.
Hocam bu fren mevzusu o şahsa özel bişey
-
Evet karar verildi 150 nk alıcaz salı günü
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Daha önce trafikte hiç araç kullanmadıysa. Sollama yapmayı bilmiyorsa çıkmayın yola. Ayrıca Duke’yi bırak kız arkadaşın kullansın. Acemiyse daha kolay sollamakta çıkar ve motora daha çok adapte olur. Frenleri de daha iyi olduğundan daha iyi durur. Böylece alışma aşamasını da hızlı geçer, hem de yolda kendini daha az riske sokmuş olur.
Sadece ehliyet aldı. Deneyim var die düşünmek çok yanlış motorda. Şimdiden kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
Msx 125 ler çok güzel ve şirinler ama çok kayıyorlar virajda. Daha tecrübeli adamın işi. Lastikleri de küçük olduğu için çukur falan görünce insanım korkmasını sağlıyor yeterince. Son hız olarak da 100km/sa çok düşük. Hobi motoru bence msx125
800 küsür km dir benim mc yi kullanıyor hala onda :D salı gününe kadar kullanacak, salı alıyoruz motoru.
Bizim yazın uzun yol planımız var tatil falan. O yüzden şöyle bi 110-120 yapabilecek bi motor olsun diye düşünüyorum.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)