NE YAPSAM NE ETSEM TEK BAŞIMA DENEDİM OLMUYOR, İLERİ GERİ YAPMAK ÇOK SORUN OLUYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLLLL
NE YAPSAM NE ETSEM TEK BAŞIMA DENEDİM OLMUYOR, İLERİ GERİ YAPMAK ÇOK SORUN OLUYOR NE YAPMAM LAZIM ACİLLLLL
350 tl fiyat baktım o durumum yok şuanda
Biraz yaratıcı olun lütfen.. Zalimin zulmü varsa, sizin de aklınız var değil mi Ayrıca paddock sehpa 70-100 TL bulunabilir.
Onu oraya nasıl sıkıştırdın ya motoru kaldırmak zor olmadı mı
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Yere eğilip, yan ayak üstünde motosikletin arka tekerini yerden kestikten sonra alnınla motosikleti dengeliyorsun. Bir el motosikleti gidondan tutarken diğer el de yavaş yavaş yağlıyor
1. vitese tak yan ayağa al , elinle arka jantın kolundan yukarı kaldır , sağ arka maşanın altına 15 cm lik bir tahta parçası vs birşey sıkıştır..
yada motordan çıkan eski yağdan 3-5 damla arka dişliye sık devam et , indir kaldır uğraşma
youtube diye bir site var dostum. cok populer. aradigin bir cok seyi orda bulabilirsin. ihtiyacin olan tek sey bir bilgisayar.
https://m.youtube.com/watch?v=WML8Le3Strk
kolay gelsin.
kafa buluyor bence
Kiriko.. Çözüm bende buydu.. teker azıcık yerden kesilene kadar kaldırıyoruz ve hoopp tamamdır.
zinciri sok,yaga batir,bi gece beklet.
ben ileri geri yapıyom çok ta zor olmuyor.
100 tl ye standlar var.. ama onun yerine 1 kişi bulabilirsin rahatlıkla
1 tane arka sehpa alın sadece yağlama için değil motoru park halindeyken de kullanabilirsiniz tedbir amaçlı yan ayaklığa tedbir olur
Ben de dün yağını temizleyip motoru yıkayıp yağladım. 240 kiloluk motosiklet olmasına rağmen 2 kere tüm zinciri dolanacak kadar ileri-geri yapmak sorun olmadı. Neden sorun oluyor? Şimdiye kadar en kolayı arka tekeri sehpaya almak, ikinci seçenek de kriko oldu kolaylık açısından ama yine de en pratiği ileri-geri yapmak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)