371. Dönem askere giden motorcular
Reklamlar
-
Selamlar.
371. dönem askere gidecek olan var mı? Ben bu dönem gidiyorum, aynı yere düştüğümüz birileri varsa güzel olur.
Acemilik: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. TIRT.ARÇ.SÜR.EĞT.A. KH. VE KH.TK. MERKEZ / BURDUR
Esas: 16'nci mknz.p.tug. kh. ve kh.bl. merkez / diyarbakir
Gidenler nereye düştüklerini yazsın lütfen
Reklamlar
-
Şimdiden hayırlı teskereler. Benim 10 gün oldu geleli.(uzun dönem)
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Şimdiden hayırlı teskereler. Benim 10 gün oldu geleli.(uzun dönem)
Benim kısa dönem hocam. Ama gözümde büyüyor şimdiden.
-
Hayırlı tezkereler olsun inşallah şimdiden...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
Hayırlı tezkereler şimdiden, 5 ay biter hemen.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Benim kısa dönem hocam. Ama gözümde büyüyor şimdiden.
´´Poşet´´muhabbetine hazirlikli ol.
Gözünde fazla büyütme,kamuflaj ve bot eskimeden biter askerliğin..
-
Hayırlı teskereler dilerim.
-
Herkese çok teşekkür ederim. Umarım sorunsuz geçer gider.
-
365.kd'y dim bende. 2 gün önce geleli tam bir yıl oldu.
Vay be.
Umarım iyi insanlara denk gelirsin.
İçerde geçmiyor gibi geliyor ama, çıkınca anlıyorsun hızlı geçmiş.
Vatani görevimiz. İnsan gurur duyuyor.
Hayırlı teskereler.
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
365.kd'y dim bende. 2 gün önce geleli tam bir yıl oldu.
Vay be.
Umarım iyi insanlara denk gelirsin.
İçerde geçmiyor gibi geliyor ama, çıkınca anlıyorsun hızlı geçmiş.
Vatani görevimiz. İnsan gurur duyuyor.
Hayırlı teskereler.
vay tertibim bende 365 idim.gercekten 1 sene olmus.orda günleri sayiyorduk ama insan özlüyor simdi o gunleri
hayirli tezkereler
-
Çok küçük kendi yağında kavrulan bir şehirdir Burdur. Cumhuriyet caddesinde yani bir diğer adı mecburiyet caddesinde gezersin. Ama tavsiyem istasyon caddesini de bu iş için kullan zaten ister istemez öğrenirsin. Burdurlular iyi insanlardır temiz dürüst insanlardır. Haşhaşlı ekmek, ceviz ezmesi, burdur tava yersin bol bol Leventin dediği gibi poşet muhabbeti çok olur kısa dönemsin sonuçta uzun dönemler takılır sürekli poşet diye. Ama çabucak da bitiyor.
-
İzinde aşağıya in bu taraflara... Bi denize girer geri gidersin. Bir de anlamadığım husus, acemi birliğine gitmeden, usta birliği de mi belli oluyor artık. Ben acemiliğin 75. günüde öğrenmiştim. Gerçi aradan 16 yıl dan fazla geçmiş, değişmiş olabilir.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
İzinde aşağıya in bu taraflara... Bi denize girer geri gidersin. Bir de anlamadığım husus, acemi birliğine gitmeden, usta birliği de mi belli oluyor artık. Ben acemiliğin 75. günüde öğrenmiştim. Gerçi aradan 16 yıl dan fazla geçmiş, değişmiş olabilir.
Hocam kısa dönemlerin belli oluyor, (nadir olmadığı da oluyor.). Uzun dönemlerin belli olmuyor, sonradan belirleniyor.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Hocam Antalya'da evim var. Çok istedim oraya düşmeyi ama kısmet olmadı. Neyse burdur/diyarbakır yiyip bitireceğiz askerliği.
İyi dilekte bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Varsa tertiplerimi de öğrenmek isterim
-
Hayırlı tezkereler.
1995 yılında Isparta Amasya ve Kıbrıs üçgeninde 550 gün askerlik yaptım. Hey gidi günler heeyyyy...
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Hayırlı tezkereler.
1995 yılında Isparta Amasya ve Kıbrıs üçgeninde 550 gün askerlik yaptım. Hey gidi günler heeyyyy...
Karala karala bitmez 550 gün yazısı
Devre silsilesi;
Alt devre(Acemi birliğinden usta birliğine taze gelen)
Çömez(Üstünde 2 kıdemli devre olan)
Torun(Üstünde 3 kıdemli devre olan)
Bilet(Terhisine yakın,yeni bot bağlayıp gelen asker)
Mezar taşı(Terhis olalı yıllar geçen adamın yanında asker muhabbeti yapan kişi)
-
313. Kısa Dönemlerdenim geleli 11 sene olmuş, sağ salim dönün. Hayırlı tezkereler..
-
Bende 369 kd yim suan kibristayim 38 gunum kaldi, insan motorunu ozluyo valla :D
-
Askere gittiğimde çalışıyordum, 2 gün yol izni alacağımı söylediğimde o zamanki direktörüm sağolsun bana uçak bileti almış rahat rahat geleyim diye. O zamanlar Denizli'den İstanbul'a günde 1 uçak mı ne kalkıyor, o da sadece sabahları. Ben 1 gün de Bölük Komutanından ilave izin aldım, toplam 3 gün yol izni almış oldum. Düşünün 1 gece otelde yatıp uçağı beklemeden ilk otobüsle İstanbul'a dönmüştüm. Otobüsten inip eve bile uğramadan o zamanın Nevizadesinde içmiştim, patates gibi eve dönmüştüm, anneanneme baş selamı falan vermiştim alışkanlıkla.
-
89/3 devre yaptım bende askerliğimi , Kosova'ya barış gücü harekâtı olarak gitmiştik sonrasında Elazıp Karakoçan'da hem deprem gördük hemde yoğunağaç karakolu kırsalında 3 şehit verdik.
İzmir Yeni foça 7. Jnd komando er eğitim alayıydı acemi birliğim
Askerlikde edindiğim disiplin hâlen işime yarar , hayırlı teskereler herkese.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)