Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Gitsin mt07 , gelsin mi tracer900 ?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Merhaba arkadaşlar , sadece biraz cesarete ihtiyacım var 😊 2006 öncesi 1200gs 2013 öncesi vfr800 vs bakarken göz karartıp ilandaki motosiklete pazarlık ediyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...52665469/detay

Sizce mantıklı bi takas mı olur , bu fiyatlara değer mi ?

Buda kendi motosikletim

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...54698149/detay

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Bence artık biraz durulmalisiniz.
    MSMorkan bunu beğendi.

Üstüne kaç bin istiyor?

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Bence de durun hocam. Bu kadar ayran gönüllü olmayın. Hiç değilse senesini doldursun. Yoksa hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız ...

Konuya gelirsek 2006 öncesi motosiklet tavsiye etmem. Her hangi bir araç tavsiye etmem.

Benim gözümde ne Tracer 900 ne de MT-7 parasını haketmiyor o yüzden fiyat konusunda seçim sizin. Temiz makinaya benziyor. Tabi ekspertizi unutmayın Yamaha servisine götürün hiç değilse.

Ha ben ikisi arasında kalsaydım, mt7'ye gözüm gibi bakar, 20 bin tlyi başka hobilerime harcardım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı MSMorkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de durun hocam. Bu kadar ayran gönüllü olmayın. Hiç değilse senesini doldursun. Yoksa hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız ...

Konuya gelirsek 2006 öncesi motosiklet tavsiye etmem. Her hangi bir araç tavsiye etmem.

Benim gözümde ne Tracer 900 ne de MT-7 parasını haketmiyor o yüzden fiyat konusunda seçim sizin. Temiz makinaya benziyor. Tabi ekspertizi unutmayın Yamaha servisine götürün hiç değilse.

Ha ben ikisi arasında kalsaydım, mt7'ye gözüm gibi bakar, 20 bin tlyi başka hobilerime harcardım.
    Sağolun hocam , gözüm gibi bakıyorum zaten her bindiğim motosikletime . Ybr ye binerkende böyleydi şimdide böyle fakat boydan dolayı mt07 biraz ufacık tefecik kalıyor bana. Mt07yide tanıdıktan almıştım tracerda whatsapp gurubumuzdan bi arkadaşta , dediğiniz gibi ayran gönüllülük var biraz .Her seferinde bidaha değiştirmicem diyorum ama hep bi bahanem oluyor 😊

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kendi sorunuzu kendiniz cevaplamışınız zaten : Maymun iştahıma dur diyemedim..

Bu şekilde motosiklet değiştirmeye devam ederseniz bir yerden sonra bütçeniz zora girecek,sahip olacağınız hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız.Sahip olduğunuz motosikleti 1-2 yıl doya doya kullanın tadını çıkartın baştan.Sonra başka motosikletlere bakarsınız.Karar yine de sizin.
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

rasitkoksal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 BMW 1200GS
    Sizin ihtiyacınız hangisine varsa, o tarz motor işinize daha çok gelecektir.

Gün içinde uzun km.ler yapan,kamp için yüklü eşya taşıyan,az çok asfalt dışı sürüş yapan biri için en uygunu enduro tarzı olacaktır.

Alacağınız motor bakımı kolay,yakıtı az,donanımı yüksek enerji tüketen aksesuarlara uygun,artçılı sürüşe uygun,sürüş keyfi yüksek vs...

Her eklenen beklenti malesef ödeyeceğiniz bedeli daha da yukarı çekecektir.

Kolay gelsin,keyfiniz bol,tekeriniz düz olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı boboli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstüne kaç bin istiyor?
    Benim gönlümden 18 geçiyor o civarda anlaşırsak olur zaten , egzozu kendi motosikletimdede kullanmıyorum egzozu ayrıca 3000 civarına satar 15 e almış olurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi sorunuzu kendiniz cevaplamışınız zaten : Maymun iştahıma dur diyemedim..

Bu şekilde motosiklet değiştirmeye devam ederseniz bir yerden sonra bütçeniz zora girecek,sahip olacağınız hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız.Sahip olduğunuz motosikleti 1-2 yıl doya doya kullanın tadını çıkartın baştan.Sonra başka motosikletlere bakarsınız.Karar yine de sizin.
    Hocam o konuyu açma sebebim borçla motosiklet değiştirmekti , o günden bu zamana şartlar değişti . Kredi kapandı , bütçede rahatlama oldu , şu an imkanlar dahilinde bi değişim düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    mt 07 güzel motor abs si de var yani aradığın benzersiz bir özellik de yok sanıyorum bence motorunuz gayet güzel böyle devam edin, karıştırmaya gerke yok altını üstünü

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Bence çok güzel bir tercih olur.. Tracer tavsiyemdir.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Endurocuyum ben gardaş diyorsan, naked motorun dağa bayıra gitmemesi gerektiğini düşünüyorsan. Doğru seçimi işaretliyorsun denektir

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Ayıp ediyorsun MT'ye
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı Levent adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence çok güzel bir tercih olur.. Tracer tavsiyemdir.
    Sağolun hocam , aynı vergi dilimindeler zaten burada bi zarar ziyan yok. Alacağım motosiklette en az benimki kadar extralı ve tanıdığımdan alıcak olmam büyük bi artı benim için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Endurocuyum ben gardaş diyorsan, naked motorun dağa bayıra gitmemesi gerektiğini düşünüyorsan. Doğru seçimi işaretliyorsun denektir
    Tamda bunu düşnüyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Alıntı gerivites adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayıp ediyorsun MT'ye
    Hayatta iyi fırsatları değerlendirmek gerek hocam , aslında acelem yoktu ama bildiğimiz adamdan satılık bi değerlendiricem bu gün görüşüp.

Hayırlı olsun şimdiden

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    8 ayda 5 motor falan değiştirdin sanırım.
    1 aya kalmaz tekrar 1200GS bakmaya başlarsın.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    MT 7 üzerinde topcase gördükten sonra, söylenecek pek bir şey kalmamış zaten

Hayırlısı olsun. Tracer size göre bir makine. Ayrıca zarar ziyan tarafına da çok takılmamak lazım, bu bir yerde zevk işi, insan mutlu olduğu şeyin bedelini ödemekten yüksünmez
    pintus bunu beğendi.

Mucit23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900 & KTM450EXC & BWS100
    Hayırlı olsun Şimdiden. Tracer Güzel makina. Tavsiye ederim.

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Bi abimde var grisi. Çok güzel duruyor tipi. Oda satıyordu Aksaray'da. Senin motoruda alır. İstersen onada bi bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

http://i.hizliresim.com/5DbrpA.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar , Ankara'da hava kapalı şu an akşam üzeri yağmur yağmazsa gidip görüşücem kafamdaki fiyata biterse almayı düşünüyorum inşaallah.

Aksaray'da satılık trc900 yok hocam @ekarademir

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...53432633/detay
    bence buna bi bak cidden ucuz bi sıkıntısımı var yoksa acilmi bilmiyorum git al derim sıkıntı yoksa

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)