Arkadaşlar sonunda kararımı verdim bugün itibariyle satış işlemleri başladı yarın ruhsat plaka işleri için uğraşıcam kredi çekip aldım inş doğru kararı vermişimdir
Arkadaşlar sonunda kararımı verdim bugün itibariyle satış işlemleri başladı yarın ruhsat plaka işleri için uğraşıcam kredi çekip aldım inş doğru kararı vermişimdir
Kazasız belasız dostum
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de Dominar'ı yeni aldım, motosikleti teslim almayı bekliyorum bugün yarın.
İkimiz de memnun kalırız umarım.
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
sağolun arkadaşlar şuan baya heyacanlıyım seviyorum bu hissi
Hayırlı olsun kardeş,tvs'yi takasa saydırdınmı?
Hayırlı olsun. Güle güle kullan İnşallah.
hocam öyle yapmak zorunda kaldım 5000 e saydı ama normalde peşin 18 e bıraktığı dominarı 19 e verdi gerçi yine indirim yaptı liste fiyatına göre ama yine zarardayım bekleyemedim daha fazla sahibinden de ciddi alıcı çıkmıyor canımı sıkıyorlar yok 4500 olurmu yok 4000 im var yok cbf daha iyi uğraşamadım böyle hallettim işimden dolayı fazla zamanımda yok 12 saat çalışıyorum zaten dedim bugün yarın izinliyken hallediyim ilandan satmayı beklesem 1000 lira karım olurdu tahminim
Hayırlı olsun. Boşver zaten bugün yarın zam gelir sen de kar ettim dersin ne renk aldın?
hocam beyazla mürdüm eriği arasında kalmıştım mürdüm eriği olanı seçtim son anda. laciverti hepsinden çok severim aslında ama o rengi pek tutulmamış sanırım
Laciverti yakından görünce hiç beğenmedim. Bende mürdüm ile beyaz arasında kalmıştım ve gerek hanımın, gerekse arkadaşın ve gerekse tuttuğum takımdan dolayı beyazda karar kıldım ki en az düşündüğüm renk buydu.
sağolun Allah kaza bela vermesin kimseye. Yalnız sigortayı nasıl kaydırıyoruz ben yeni sigorta yaptırmıycakmıyım
Kazasız belasız sürüşler
Aklın yolu bir.Hayırlı olsun.Bende laciverti var.Tutulmadığı için değil o renk az geldi.Ve alan aldı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)