Selamlar
Aşşağıdaki link sahibine mesaj attım bana bire bir replika çok memnun kalırsınız dedi?
DAİNESE SPR SUPER SPEED TEX MONT
İlan No: 554278293
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...54278293/detay
Ne düşünüyorsunuz?
Selamlar
Aşşağıdaki link sahibine mesaj attım bana bire bir replika çok memnun kalırsınız dedi?
DAİNESE SPR SUPER SPEED TEX MONT
İlan No: 554278293
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...54278293/detay
Ne düşünüyorsunuz?
Çin'den 90 küsür dolara geliyor. Ne kadar güvenlidir bilinmez.
Dainese giymiş desinler diye mi aliyorsunuz? Goruntu olarak birebir olabilir ama malzeme, kalite olarak sanmiyorum aynisi oldugunu.
Onun yerine en azindan ne oldugu belli olan fiyat performans urunu birseyler baksaniz daha iyidi.
Birebir aynı olması nasıl mümkün? Satan adam öyle söyledi diye inandınız mı? O kadar inanmak istemeyin. Aklınızı dinleyin.
bilginiz olsun diye söylüyorum dainese tüm tekstil ürünlerini çinde fason ürettiriyor bu yüzden tekstil ve dikiş kalitesi inanılmaz kötü.. O yüzden kötünün kötüsüne 500 lira para verilmez. 700 800 liraya revit montlar var ha illa dainese olsun diyorsanız gidip deri mont alın. Deri montlarının hepsine dainese daha çok önem veriyor ve daha denetimli üretiyor.
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Az daha koy YBR al valla, 500 TL çakma mont mu satıyorlar pes..
Güvenlik ekipmanlarının sahtesini almayın.
Bunun yerine sahibisindene temiz 2. el montlar düşüyor. Onlara bakabilirsin.
Ekipmanda replikaya bulaşılmaz, o paraya Durt, Prohel gibi markaları alırım çok daha mantıklı.
Memnun kalırsınız diyerek sahte ürün satan arkadaşlardan uzak durmak farzdır.
2 .el dainese d1 pelle almaya karar verdim teşekkürler
motorsiklet montu alıcaksan deri al bence yağmur rüzgar geçirmiyor
Satıcı özelden yazılan mesaja replika diye cevap vermiş ama bunu ilanda belirtmemiş. Eminim resimler de ürünün değil, asıl Dainese montun resimleridir.
Asfalt acı söyler Haşmet abi , yıpratır ,orseler, insan muamelesi yapmaz . Kötü kalp kırar :(
Merhaba, Orj DAINESE kullanan biri olarak acı bir tecrube mi paylaşayım. Motosiklet sporuna başlamadan önce eğitim aldığım için bana önce eğitim sonra ekipman en son motor öğretildi. Meslek gereği eğitimci olduğum(sınıf öğretmeniyim) için öğretmenlerimin sözünü dinledim. Eğitimden sonra kaliteli ekipman almak adına dainese gittim ve alt ust dainese takım aldım. Ki aldığım ekipman dainese markasının en ustun seviyesinin bir altı idi. Motosikleti kullanmaya başladığım dönemde Istanbul Etiler de ışıklarda bir araba bana arkadan çarptı. Hatırladığım tek şey uçtuğum ve bir cafenin camından içeri girdiğim. Sonra ne mi oldu onca hengamenin içinden ayağa kalkıp uzerimi silkeledim ve ne oluyor ya nidasıyla yürüdüğüm. Ama montun ve pantolonun halini görmek istemezsiniz. İşte orijinal ekipmanın özelliği. Hayat yaşamak için gerçekten güzel. Bence bir kez daha düşünün. Sevgiler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)