800 km gidiş 800 km geliş :(
Reklamlar
-
Arkadaşlar bi iş için 800 km gidip 800 km gelmem gerekiyor. Malum araba falan yok varımı yoğumu motora verdim :D Havalar güzel acaba motorla mı gideyim :D
Aynı gün dönme gibi bi zorunluluğum yok gideceğim yerde halamlar var 1 gün onlarda kalırım.
Bu arada Antalya ya gideceğim Tavsiyeleri alayım sıcaklık hususunda.
Bu arada bütçe 1500 TL tavsiye ses geçirmeyen veya mümkün olduğunca az geçiren bi kask tavsiye eder misiniz? Lütfen :(
Sesden kasıt rüzgar sesi ve uğultular.
Reklamlar
-
Kulak tıkacı alın 10 lira ses minimum, uğultu sıfır
-
Shoei veya AGV marka bir kask alabilirsin.Birde kulak tıkacı kullan yolda rahat edersin.
-
fireblade e adlı üyeden alıntı
Shoei veya AGV marka bir kask alabilirsin.Birde kulak tıkacı kullan yolda rahat edersin.
Ben kulaklık takıyordum normal bildiğimiz kulaklık ama kask içten bastırınca kulağım 20-25 dk sonra fena acımaya başlıyordu. Bunlarda böyle bir şey olma ihtimali var mı?
-
Uçakla gidip gel en temizi 800 km yolun yorgunluğu iş görüşmesi ve 1 gün dinlenme sonrasında yine 800 km yolu gelmek pek mantıklı değil ama geze geze macera olsın dersen iş değişir 125 likle gitmem çok zor r6 ilede yakıta gider uçak bileti paran yinede senin bileceğin iş
-
Açıkçası gezmek dışında 800 km yol gitmeniz mantıklı değil, çünkü aklınız dolu stresli olucaksınız otibis de olmaz r6 ile gidiceğini düşünürsek uçağa bin temiz kafa git gel
gezmek için gidiceksen r6 yolda az basam gazına fiyyiiii diye benzin kalmaz cepte
-
ayzek adlı üyeden alıntı
Uçakla gidip gel en temizi 800 km yolun yorgunluğu iş görüşmesi ve 1 gün dinlenme sonrasında yine 800 km yolu gelmek pek mantıklı değil ama geze geze macera olsın dersen iş değişir 125 likle gitmem çok zor r6 ilede yakıta gider uçak bileti paran yinede senin bileceğin iş
Hocam havaalanı yok burda sıkıntı o :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Açıkçası gezmek dışında 800 km yol gitmeniz mantıklı değil, çünkü aklınız dolu stresli olucaksınız otibis de olmaz r6 ile gidiceğini düşünürsek uçağa bin temiz kafa git gel
gezmek için gidiceksen r6 yolda az basam gazına fiyyiiii diye benzin kalmaz cepte
Havaalanı olsa keşke :D Bir de orda ulaşımımı sağlamak içinde bi araca ihtiyacım olacak sonuçta.
-
Ben olsam 1 günde erken yola çıkar kamp atardım 😊
-
-
Geçenki tur´dan sonra epey yoruldum demiştin??
Bence motorla bulaşma bu işe kıl dönmesi olursun aman diyeyim.
-
Nereden gideceksin, motorun ne? Gideceğin rota, hava durumu, uzun yol tecrüben, ekipmanların, hava durumu gibi bir çok etken var konforunu etkileyecek.
-
Nereden gideceksin bilmiyorum ama İstanbul dan Antalya Kaleiçine 5 saatte iniyorum , kulak tıkacı al fısır fısır gidersin , Burdur Antalya arası istasyon çoktur ama benzin satmıyorlar dikkat et kalma !
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Ben olsam 1 günde erken yola çıkar kamp atardım
Ah geleccek bi tanıdık olsa. Kime sorsam olur kardeşim nereye? Antalya ya, ya 800 km kardeşim benimde işim vardı.. Öyle yani :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
levend84 adlı üyeden alıntı
Geçenki tur´dan sonra epey yoruldum demiştin??
Bence motorla bulaşma bu işe kıl dönmesi olursun aman diyeyim.
Hocam kaskım r6 ya uygun bi kask değil fena uğultu yapıyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
sodurlu88 adlı üyeden alıntı
Nereden gideceksin, motorun ne? Gideceğin rota, hava durumu, uzun yol tecrüben, ekipmanların, hava durumu gibi bir çok etken var konforunu etkileyecek.
Ankara üzerinden Konya Antalya şeklinde gitmeyi düşünüyorum.
Motor r6
Hava genellikle 20-25 aralığında güneşli tabi antalya taraflraı daha yüksektir heralde.
5-6 kez uzun yol yaptım günlük 600 km civarı.
Sadece kaskımı değiştirmem gerek onada 1500 tl bütçe ayırdım.
-
Usta yolda sikilacagindan dolayı düzlükte yapıştırıp 100kmde 8-9 litreleri göreceksin benzine ciddi paran gidecek hesabını iyi yap
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Usta yolda sikilacagindan dolayı düzlükte yapıştırıp 100kmde 8-9 litreleri göreceksin benzine ciddi paran gidecek hesabını iyi yap
Bana bi xmax 250 falan lazım.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
.........Ankara üzerinden Konya Antalya şeklinde gitmeyi düşünüyorum........
Konya ya uğraman gerekmiyorsa Bolvadin veya Akşehir üzerinden git , çok daha güzel yollardır , Konya Side arası çok virajlıdır , Konya dan sonra yorulmaya başlayacaksın ! diğer rotada Eğirdir Gölü etrafında nefesleneceğin harika yerler var ;)
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Konya ya uğraman gerekmiyorsa Bolvadin veya Akşehir üzerinden git , çok daha güzel yollardır , Konya Side arası çok virajlıdır , Konya dan sonra yorulmaya başlayacaksın ! diğer rotada Eğirdir Gölü etrafında nefesleneceğin harika yerler var ;)
Konya dememin sebebi hiç gitmedim ama ankara konya arası dümdüz diyorlar o yüzden öyle düşündüm. Yoksa konyada bi işim yok.
Eğirdir gölünü en son 4 yaşımda görmüştüm :D Aslında iyi olur.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Konya dememin sebebi hiç gitmedim ama ankara konya arası dümdüz diyorlar o yüzden öyle düşündüm. Yoksa konyada bi işim yok.
Eğirdir gölünü en son 4 yaşımda görmüştüm :D Aslında iyi olur.
Ankara konya yerine eğirdir tavsiye ederim. Konya düz yapıştırırsın ama sonra çok sıkılırsın virajlı yollarda. Hem hızın düşecek hem de durmadan viraj alacaksın.
Ben olsam otobüsle giderdim yada bi araba kiralardım. Motosiklet tek başına zorlar hem maddî hem manevi grup olsa grupla daha zevkli sürüş olurdu.
Yine de karar senin. Tekerin düz bassın
-
patpop adlı üyeden alıntı
Ankara konya yerine eğirdir tavsiye ederim. Konya düz yapıştırırsın ama sonra çok sıkılırsın virajlı yollarda. Hem hızın düşecek hem de durmadan viraj alacaksın.
Ben olsam otobüsle giderdim yada bi araba kiralardım. Motosiklet tek başına zorlar hem maddî hem manevi grup olsa grupla daha zevkli sürüş olurdu.
Yine de karar senin. Tekerin düz bassın
Ya ben kiralama işlerine girmek istemiyorum pek. Otobüsle gitsem orda ulaşım için araç lazım olacak. Giden benzin olsun napalım gidicez mecbur zaten.
-
Ben olsam kulak tıkacı alıp otobüsle giderdim amaç yol yapmak değil de bir yere ulaşmaksa eğer, hele ki 800 km gibi (bence) muazzam bir mesafeden bahsediyorsak, bir de r6 gibi vücut ergonomisine son derece aykırı bir oturuş pozisyonu varsa o yol keyif olmaktan çıkıp sıkıcı bir hal alacaktır. Bizlerden uzak olsun ama artık yol bitsin, bir an önce gideceğim yere ulaşayım hissi çöktüğü zaman dikkatsizlik ve kaza riskinin de artacağını düşünüyorum.
Çıkıp gezilecek olsa, iş için değil de işten uzaklaşmak için olsa bırakın 800 km'yi, 1800 km deseniz gidin diyeceğim ama hal böyleyken ben olsam tercih etmezdim motoskleti.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)