Otobusle gidip, gittiniz yerde toplu tasim, taksi, uber veya kiralik arac kullanabilirsiniz.
Yerinizde olsam oyle yapardim.
Otobusle gidip, gittiniz yerde toplu tasim, taksi, uber veya kiralik arac kullanabilirsiniz.
Yerinizde olsam oyle yapardim.
Gidiş gelişi birkaç güne yayamıyormusun peki enaZından 400 km konaklama ertesi gün 400 km iş görüşmesi dönüşte aynı şekil gibi ben pulsarla uzun yol yaptım ama ne sen sor ne ben söyleyim ilk 300 km den sonra toto bağımsızlığını ilan etti 550 km de daha fazla dayanamayıp içten içe ağlayarak zoraki mola verdik motordan indiğimde ördek gibi yürüyordum 700 km de zoraki konaklama yaptık o kadar çok sık mola verir oldukki saatte epey uzadı 15-16 saati buldu bayram zamanı trafikte vardı oda süreyi uzattı ama o gece sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım ertesi gün biraz daha iyi gibiydik ama 100 km kadar sonra zoraki bıraktığım hale geri gelmiştim eve dönüş kısmı aynı yolu dönerken sanki çivili tahtaya oturmuş gibiydim şişme minderler plaj halluları falan nafile yolda giderken etrafa bakınıyordum olurda biri çekyat,koltuk vs atmışlarsa süngerini alıp altıma koyarım diye yol bittikten sonra 2 gün yürüyemedim sonrasında jel sele kaplattım işin kötü yanı böyle bir yola çıkınca kaptan gemi misali bu tarz durumlarda devam etmek zorunda kalacaksın ve işin keyfi tadı tuzu kaçacak enazından bölebilirsen ve 400 km be molalı olarak yaparsan hem farklı yerler görürsün hemde keyfini çıkara çıkara gidersin ama 800 km cidden üzer seni 500 km de motorununda,yolununda,ulan adamlar o kadar dedi vs gibi durumlar olması muhtemel
1. Üniversiteler rezalet. Amerika'da ortaokul lise hay huyla geçiyor ama üniversitede öğrencilerin tepesine biniliyor. Eşek gibi çalışıyorlar. Ki zaten meslek, disiplin, olgunluk ve profesyonellik o zaman öğrenilmesi gereken şeyler. Ülkemizde orta okul lisede öğrencilerin tepesine binip universitede kantine salıyoruz. Tam da en verimli çalışması gereken zamanda. Büyük kayıp.
2. Gelir seviyesi önemli. Bugün sifon bozulsa biri evime gelip tamir edip gitse alır $150-200. KTM servisinde işçiliğin saati $105. Insanlar sevdikleri işi yaparak iyi geçim sağlayabiliyorlar. Bahçıvan olmak çok da kötü bir şey değil. Hor görülecek bir şey de değil.
3. Çıraklık deyip geçmeyin. Köle demek değil, eğitim, deneyim ve zanaat demek. Yeni büyük binalar merkezi klimalı. Bilin bakalım kim bakımını görümünü sağlıyor? Bunu yapanların üniversite mezunu olmasına gerek yok. Ancak teknik eğitim ve deneyim önemli. Kalifiye işçi para kazanır.
Anlaşılan canınız motorla yol yapmak istiyor. R6 nın sele rahatlığını bilmediğim için bir fikir veremem. Size en sağlam fikri R6 ile yol yapmış birisi verir. Fakat hız yoldaki zamanı azaltacağı için yorgunluğunuz da az olur. Gidilebilir bence. Yorulsanız bile bir gece dinlendikten sonra dönüş yoluna çıkılır.
Ben bir günde 880 km. Ve 3 günde 1800km. yol yapmıştım. Sıkıntı çekmemiştim. Fakat konforlu bir scooterle.
Ulaşım amaçlı kullanılan her motor sürüşü eziyettir.
İstediğin yerde durup keyfini çıkarmak dururken 800km çok büyük rakam.
Dikkatin dağılmasın dikkat et.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Selamlar... Otobusle git, orada motosiklet kirala 1 günlüğüne falan. öyle takıl.. Bence bu daha mantıklı ;)
böyle bir başlık açıldığına göre ve sonuna ' :( ' konulduğuna göre göz't' o yolu yemiyor demektir. Yese zaten can ata ata giderdiniz. Otobüsle gitmen senin için daha hayırlı gibi. Yolun açık olsun. Halanlara selam.
min 150.000 km dir motosikleti ulaşım amaçlı kullanıyorum , yaz kış her gün (kar yağışı hariç) 70 km işe gidip geliyorum , her yaz bir iki kez Antalya civarına motorla giderim hiç bir eziyetini görmedim , sebep uzun yola uygun bir motosiklet kullanmam olabilir mi ? pist yarışı için dizayn edilmiş motor ile uzun yola çıkıp motosiklete eziyet demek haksızlık olmazmı ? bende piste gireyim bu ne biçim motor yapmış Suzuki diye serzenişte bulunsam nerenle gülerdin
Kararı verdim motorla gidiyorum :D 1 gün önceden çıkıcam yola geceden, dinlene dinlene sakin sakin fazla gaz açmadan gidicem.
Gidince de halamlara gidicektim ondan da vazgeçtim bi otele gidicem, 1 gün kalmayı düşünüyordum 1 günde erken gidince 2 gün olacak sonraki 2 gün zaten cumartesi pazara denk geliyor cumarteside kalırım orda. Hem 3 günlük bi tatil yapmış olurum.
Eh, hayırlı olsun :D Hangisiyle gideceksiniz peki, R6 sanırım? Ben olsam Roadracer'la giderim. Neden, beden fakirlikten fazla uzaklaşmasın diye :D
Aynen, sayılarla kendimizi kısıtlamayalım Konu çok da dağılmadan biz dağılalım artık, gerçi moto sohbetteyiz ve sohbet de sarıyor; yalan yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)