Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Scooter Tavsiyesi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    turkuaz ilk motorumdu alma alma. karburatorlu kisin calismiyor

enjeksiyonlu al kardesim yada su anlik spacy bak temiz bir tane bul sonra yukseltir abs li alirsin hem o arada motora iyice hakim olursun bence

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Kymco Agılıty 125 i önerebilirim.Çok sağlam,çok atak motor.Ancak arka süspansiyon biraz sert.Bacak boyu için alan biraz küçük.!00 km.sarfiyatı 3,5 lt civarı.Şayet çok uzun boylu değilseniz görmanizi tavsiye ederim.

Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bu kadar insan sana Spacy tavsiye etmiş bir bildikleri var çünkü. Alacaksan bu bütçeyle ikinci el japon al. Diğerlerine bakma bile.
    Yamaha delight, da bakabilirsin uygun bulabilirsen. Ancak japon al. Bu insanlar gerkçekten bir şey bildikleri için söylüyoralar sana. Ancak benim anladığım kadarıyla sen zaten birkaç modeli belirlemişsin.

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    hocam benim 2015 model agility i 3 bucuğa satıyım sana mayıs sonunda. 21 bin km, kırığı, döküğü, boyası, trameri zartu zurtu yok. bazı çizikleri var sadece. arka çanta, ön cam ve city grip lastik var. kurye elcikleri de var. işe gidip gelirken kullandım, kurye veya paketçi değilim.
    0
    aha bu da benzin tüketimi
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

DesAres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tricity
    Alıntı newhidalgo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar insan sana Spacy tavsiye etmiş bir bildikleri var çünkü. Alacaksan bu bütçeyle ikinci el japon al. Diğerlerine bakma bile.
    Yamaha delight, da bakabilirsin uygun bulabilirsen. Ancak japon al. Bu insanlar gerkçekten bir şey bildikleri için söylüyoralar sana. Ancak benim anladığım kadarıyla sen zaten birkaç modeli belirlemişsin.
    Hocam haklısınız Mayıs’a kesinleşir de Japon’lar sağlam tabiki ama tipleri hoşuma gitmiyor (PCX tarzı scooterlar güzel Japon’larda) ama bakacaz dediğim gibi mayısa kesinleşecek ve alınacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster

enjeksiyonlu al kardesim yada su anlik spacy bak temiz bir tane bul sonra yukseltir abs li alirsin hem o arada motora iyice hakim olursun bence
    Jikle yok mu Turkuaz’da ?

mehmetseza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM / GTS 250, FİDDLE 2, ORBİT 2, JOYMAX, JET 4
    sym fıddel 125 cc
    sym orbıt 125 cc
    sym jet4 125 cc
    Kymco Agılıty 125

ben ogluma gecen yıl yazın yazlık ıcın fıddel aldım cok memnunuz
    gecen yıl sonu ankara ıcın orbıt aldım cok sevdı
    sımdı jet4 e bınıyor hepsınden daha cok sevıyor

yukarıda saydıgım 4 motor da aynı motor yapısın sahıp parana gore temız hangısını bulursan gonul rahatlıgı ıle alıp kullanabuılırsın

Motosikleti
    Tricity
    Alıntı mehmetseza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sym fıddel 125 cc
    sym orbıt 125 cc
    sym jet4 125 cc
    Kymco Agılıty 125

ben ogluma gecen yıl yazın yazlık ıcın fıddel aldım cok memnunuz
    gecen yıl sonu ankara ıcın orbıt aldım cok sevdı
    sımdı jet4 e bınıyor hepsınden daha cok sevıyor

yukarıda saydıgım 4 motor da aynı motor yapısın sahıp parana gore temız hangısını bulursan gonul rahatlıgı ıle alıp kullanabuılırsın
    Önerileriniz için teşekkürler hocam, SYM’nin jet 4’ünün sıfırı kalmış (oda 2015 model) diğerleri 2014-2015 (orbit güzelmiş aslında) model acaba parça konusundan sıkıntı olur mu, parçası ucuz mu, kolay bulunur mu, hiçbir yerde yoksa parça servisten sipariş etsem ne kadar sürede gelir ?

Alıntı DesAres adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam haklısınız Mayıs’a kesinleşir de Japon’lar sağlam tabiki ama tipleri hoşuma gitmiyor (PCX tarzı scooterlar güzel Japon’larda) ama bakacaz dediğim gibi mayısa kesinleşecek ve alınacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Jikle yok mu Turkuaz’da ?
    Turkuazda otomatik jikle var,bendeki soğuk sıcak tek marşta çalışıyordu 2015 modeldi.

Motosikleti
    Tricity

Tek marşta çalışmaması dışında sorunu var mı (sizin yaşadığınız) ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

Alıntı darkmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turkuazda otomatik jikle var,bendeki soğuk sıcak tek marşta çalışıyordu 2015 modeldi.
    Herhangi bir sorunu yada sevmediğiniz yanı varmıydı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    gitmiyordu 90 dan sonra devir kesici olmadığı için kayış koptu ikitelli kanal d binalarından volks vagen e kadar 3 km felan itekledim , o günden sonra bir daha devir kesicisiz almadım

Motosikleti
    Tricity
    gitmiyordu 90 dan sonra devir kesici olmadığı için kayış koptu ikitelli kanal d binalarından volks vagen e kadar 3 km felan itekledim , o günden sonra bir daha devir kesicisiz almadım
    Yapımı ne kadar tuttu ?

125'lik scooterların çoğu o kadar gidiyor sıkıntı yok fazla hızıda sevmiyorum (şehir içi de o kadar hız yapacak yer yok). Tanıdığımızın scooter'ı var onla öğrendim sürmeyi zaten (ehliyete az kaldı diye) birkaç ay önce öğretti. 4 gün boyunca sürdürdü 1'inci gün de öğrenmiştim zaten bir dönüşlerde sinyalleri vermiyordum 2'inci güne onları tamamladım sonra da diğer günler de de pekiştirme yaptım bitti. Son günde boş yolun orada gaz verdim 50-55 ile yol bitti yani 90 yapamam, yapacakta yer yok şehir içinde.

Beni evimden kick boks kulübüne bıraksın yetiyor çünkü babamın işi çıkıyor 1 saat beklemek zorunda kalıyorum minibüs desen o saatte son seferi bitiyor.

Bazılar turkuaz hakkında tekerin boyutu küçük olduğundan arkada birisi oturunca kayıyormuş gibi şeyler diyor (araştırırken gördüm) doğrumu ?

Devir kesici şunlarda var mı ;
    125 ZNU, VX 110
    yok ise bu fiyat bandında ve istediğim scooterler de yok herhalde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yapımı ne kadar tuttu ?

125'lik scooterların çoğu o kadar gidiyor sıkıntı yok fazla hızıda sevmiyorum (şehir içi de o kadar hız yapacak yer yok). Tanıdığımızın scooter'ı var onla öğrendim sürmeyi zaten (ehliyete az kaldı diye) birkaç ay önce öğretti. 4 gün boyunca sürdürdü 1'inci gün de öğrenmiştim zaten bir dönüşlerde sinyalleri vermiyordum 2'inci güne onları tamamladım sonra da diğer günler de de pekiştirme yaptım bitti. Son günde boş yolun orada gaz verdim 50-55 ile yol bitti yani 90 yapamam, yapacakta yer yok şehir içinde.

Beni evimden kick boks kulübüne bıraksın yetiyor çünkü babamın işi çıkıyor 1 saat beklemek zorunda kalıyorum minibüs desen o saatte son seferi bitiyor.

Bazılar turkuaz hakkında tekerin boyutu küçük olduğundan arkada birisi oturunca kayıyormuş gibi şeyler diyor (araştırırken gördüm) doğrumu ?

Devir kesici şunlarda var mı ;
    125 ZNU, VX 110
    yok ise bu fiyat bandında ve istediğim scooterler de yok herhalde.
    Mondial motoru tamiri çok ucuzdur ama parçaları çok adi bilemezsin kardeşim, gözüm gibi baktığım motor bile sorunlu bana güven girme o motorlara sana kemikli motor söyliyim

Sym fiddle 2 it gibi motordur vur sopayı gider devir kesici vardır sym olduğu için yedek parçalarıda kendiside honda gibi yamaha gibi suzuki gibi kalitelidir kırılmaz bozulmaz bakımını yap gazla satarkende aldığın paradan gider piyasası vardır

blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.
    kymco agility 125,fiddle II.

sakin cinli scootera para vermeyin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı blacktulip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymco agility 125,fiddle II.

sakin cinli scootera para vermeyin.
    hakikatten dogruymus bozuk saat bile gunde 2 kez dogru gosteriyormus

blacktulip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    az kaçar,çok yakar.
    hakikatten dogruymus bozuk saat bile gunde 2 kez dogru gosteriyormus
    aynaya mi baktin,abs fetişti psikopat.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=DesAres;4319349]Hocam 15.000 KM'lerdekine 6.500 istiyorlar (her şey KM değil ama 2015 model motorla ne ara 30.000 yaptın biz arabayla o kadar gezmiyoruz. Kuryecilikte nasıl kullanıldı kim bilir ?)
    /QUOTE]

Bir yılda 15000 km yol yaptım motorla kurye değilim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    [QUOTE=YasinC;4321868]
    Hocam 15.000 KM'lerdekine 6.500 istiyorlar (her şey KM değil ama 2015 model motorla ne ara 30.000 yaptın biz arabayla o kadar gezmiyoruz. Kuryecilikte nasıl kullanıldı kim bilir ?)
    /QUOTE]

Bir yılda 15000 km yol yaptım motorla kurye değilim.
    kullanici bakimlari yapti ise km sorun degil

Motosikleti
    Tricity
    kullanici bakimlari yapti ise km sorun degil
    Hocam, paramı biriktirip ekipmanlarımı aldım geriye 2500TL kaldı. Babama motosiklet için 2000TL vereceğim gerisini tamamlayacak ama daha ehliyeti var, sigortası var, noter işlemleri var (sadece bunlar 2000 tutuyor). O yüzden fiyat olarak daha fazla yüklenmeyim diye ikinci el Çinli fln düşünüyorum ama babam derse ki sıkıntı yok SYM tarzı daha kaliteli scooter alırım (ki zaten sorun olmaz diyor ama içim rahat değil. Yük oluyormuş gibi hissediyorum ama bi yandan daha kaliteli ürün alırsam daha iyi olur diye ikilemde kaldım).

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)