https://www.youtube.com/watch?v=VjlHO5HsSdw
ellerine sağlık diyorum o yoldan öyle değil böyle gidilir diyorum
https://www.youtube.com/watch?v=VjlHO5HsSdw
ellerine sağlık diyorum o yoldan öyle değil böyle gidilir diyorum
ne gereksiz nedenlerden trafikte kavga edip birbirimizin kafasını gozunu patlatıyoruz... Allah akıl fikir versin herkese...
ucan tekme atanin elinden operim , iyiolmus camdan kafayi uzatipp eee agiz egiyir surme motorun istune insan var onda insan ...
N'oldu şimdi? Ben ne izledim? Kime ne faydası oldu bu davranışın?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Kafamda deli sorular...
Bi kavgada nakavt yoksa ben keyif almıyorum , bu kavgadanda keyif almadım .Hele 60 yaşındaki dayı tırnak makasının bıçağıyla aşşağı inmiş , trafikte böylelerine " koca adam dövsem millet beni ayıplar " deyip bulaşmıyordum bundan sonra fikrim değişti.Yinede İnşaallah böyle bi kavgada kendimi bulmam , lisanslı boksörüm lisansım iptal olabilir.
Motosiklet üstündeyken 3 kişiyle tartıştım , 2 sini tatlı dilimle deliğinden çıkarıp özür dilettim 1 inin aynasını kırdım . Tasvip etmiyorum ama hakikaten hak ediyorlar bazen.
Kafaya ne biçim vuruyo şak şak asjdhasfkjhksjsd bu video patlar hakket he. Yazıldığına göre servisci motosiklet yoldan gidemez diyip üstüne sürüyor sonra kavga çıkıyor.
Cesaret ,deli özgüveni vs bunlar boş iş.Arkanizda gördüğünüz zaman yol vericeginiz 4 araç:minibüs,servis,kuş serisi,tuğralı doblo(siz temkinli olun tuğrasızlarada verin)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
Hocam dövmek, asmak, kesmek kısmı size kalmış ama dikkat edin emanetle çıkmasın biri .Motosikletçiler kendi kuyusunu kendi kazıyor ,kendimde motosiklet kullanmama rağmen son zamanlarda benim için asıl tehdit unsuru motorcular ,hele kuryeler varya birgün sağlam dövecem birini hem benim lisansimda yok ehehehe
Kim haklı kim haksız ben anlayamadım ama tam tipik türk kavgası :D küfür- itme -kakma sonra da namerde sarıp sopa demir bıçak.. Tam varoş işi..
Niye adam gibi yolda gidemiyoruz hep bir hırlama, hep bir atarlanma, hep artislik yapmayı marifet sayma.
valla bu kavga işlerini ben de pek sevmem ama iyi olmuş. içimin yağları eridi. yok yolda gidemezsin yok şöyle yapamazsın. bi de kamerada tam görünmüyor ama servis aracında kıro inip motorla direk çullanmaya çalışmış. keşke demiri de elinden alıp kafasına indirselermiş.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
apaciler zaten olay olsa da bize iş çıksın diye trafikte gezen tipler kafada kask yok 3 kisi olmanin verdigi guven de var tabi. trafikte boyle en ufak surtusmede kavga ederseniz cok yaşamazsiniz simdi sopa cikmis karşılarina bir gun tabanca cikar bedavadan niyazi olursunuz
İstanbul gibi bir şehirde arabasından inip birine artislik yapan herkesin ilk dayak yiyen kişi olmasını istiyorum. İlk inen motormu yoksa serviscimi bilmiyorum. Neyine güveniyor insanlar bilmiyorum. Hele motorcu arkadaş çıplak gidiyor adamlar arabadan silahla inse bıçakla inse ne olacak ? Yani tamam kaska eldivene güvenir insan ama kapalı bir araçta tahmin edemiyeceğiniz aletler olabilir ki adam anahtarla vurmaya çalışıyor. Bukadar ucuzmu hayatınız ? Yazık vallahi
Girmeyin böyle işlere . Kaskın içinde küfür edin sonra basın gidin. Haklı olan kavgada galip gelecek diye bir kural yok, o sadece filmlerde olur. Kimseyi tek yumrukla indirip haddini bildiremezsiniz. Attığın kadar da sen yersin. Tabi bıçaklanıp demir sopa ile kemiklerinin kırılma riski de var. Hiç değmez.
Adam Camdan mı indi motor durdu arkaya döndü kavga başlamış,
Adam bijon anahtarı ile gelmiş
Toplum olarak kavga etmeyi bilmiyoruz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)