Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mont önerisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MT 125-MT25- MT07 - şuan MT09
    Selamlar, mont almak istiyorum koruyuculu fakat fiyatlar uçuk almışken iyisini almak istiyorum eski montum pek iyi değildi. Bi öneriniz varmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Venom'un montlarını tavsiye ederim.
    Kural [ Z ] bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    baharlik al 4 mevsim mont olmaz , 2. el de olur ben let go da oldurmeden mal almam

mostro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Hypermotard 1100 evo sp
    Dainese oneririm.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    aliexpresste çakma tekstil dainese ler var. sonuçta orjinal dainese de alsan tekstil olduğu için ilk düşmede yırtılacak. korumaları felan iyi görünüyor.
    aliexpresste Dain markası adıyla satılıyor, onlara bakabilirsin, 400 lira civarında.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Tekstil montlar düşünce yırtılıyor muymuş? Benim Venom Protex 2 neden yırtılmıyor? Yada neden insanları doğru olmayan şeylerle yanlış yönlendiriyorsun?

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    Alıntı kubilayc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar, mont almak istiyorum koruyuculu fakat fiyatlar uçuk almışken iyisini almak istiyorum eski montum pek iyi değildi. Bi öneriniz varmı?
    bütçe nedir?

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Büyük markaların karakteristik özellikleri oluyor. Misal veriyorum dainese sert deri kullanan biri revit kullanamaz. Revitin yumuşak ve şekillenebilir derisine alışan dainese giyemez. Eğer iyi ve tekstil bir mont alacaksanız tavsiyem revit tekstil ve dikiş kalitesi muazzam. Dainese güzel ama tekstil ürünlerini fason ürettirdiğinden kalite ve işçilikleri çok kötü. Tavsiyem bir mağazaya gidip markaları deneyin her markada rahat edemeyebilirsiniz.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekstil montlar düşünce yırtılıyor muymuş? Benim Venom Protex 2 neden yırtılmıyor? Yada neden insanları doğru olmayan şeylerle yanlış yönlendiriyorsun?
    evet hocam yırtılıyor, deri kadar dayanıklı değiller.
    siz düşüp de sürüklenmediniz sanırım.

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekstil mont veya deri mont kullanım amaçlarına ve kullanılan zemine göre seçim yapılması önemlidir. Deri mont ve sert koruma ile arazi şartlarında düşerse adam hertarafı kırılır bundan ötürü arazi ve enduro montların en kralı tekstil olarak yapılır ve korumaları yumuşak olur. Fakat tekstil mont ile yüksek sürat ve sıcak asfaltta yerde sürüklenirseniz kısa sürede açılıp parçalanır. Her motor için ayrı bir mont vardır. Bunun için montların üzerinde ürün tanıtım kartları olur hangi motorlarda kullanıldığı yazar. Yoksa deri daha iyi daha dayanıklı demek yalnış bir yönlendirme olur. Mont seçimi yaparken motosiklet modeli tarzı sürat ortalaması hepsini bir değerlendirmek gerekir en iyisi iyi bir satıcıdan destek almak olur.
    SRDR KTM 390 ve burakrak bunu beğendiler.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Tekstil olsun deri olsun her ikisi de belli koşullarda yırtılır sökülür parçalanır. Bütçenizin el verdiğinin en iyisini alın.

Yanlız dikkat edin Pahalı = İyi demek değildir.

Venom montları öneririm. Fiyat performans olarak bakarsanız kesinlikle tavsiyemdir. Kullandığım monttan memnun kalınca ve bir düşme ve üzerine iki seneyi doldurunca birebir aynısı ile yeniledim, eşime bir modelini beğenip aldım, durumu gören arkadaşım da kendisine birtane aldı. Olay bundan ibaret olduğundan Venom öneririm.

Dizlik ve eldiven konusunda da Venom' dan oldukça memnun kaldığımı da belirtirim.

Quad87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 Umuyor..
    Ben efil efil esen bir mont bakıyorum ve iki mont gözüme kestirdim. Birisi Durt'un https://www.durt.com.tr/YAZLIK-MOTOS...U,PR-1370.html
    Birisi de Revit'in https://urun.n11.com/mont/revit-ecli...E&gclsrc=aw.ds

Eğer ben gibi çok çabuk sıcaklayan birinin tercihi bunlar ama diğer arkadaşlarda öneride bulunacaklardır.

Motosikleti
    R25
    Kaliteli bişey alın hocam prosev venom ls2 revit denedim bunları ve aşağı atacağım linkteki montu aldım, en uygun bu mağazada ve çok ilgili birisi sahibi ozan abi. Yerleri Avcılar İstanbul’da, burada oturuyorsanız nakit 850 ye kadar düşer diye tahmin ediyorum taksitlede 900 yapar sanırım. Ben 9 taksit 910 tl ye aldım. Kalıbı rahatlığı vs revit çok iyi, bunu almasam ls2 alacaktım..

https://www.motosikletonline.com/Rev...,PR-11444.html

aokuyumcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF280 mod
    durty montlar gayet sağlam vce kaliteli oğullarım kullanıyor , venom montların kesimleri dar kollar uydumu gövde uymuyor gibi . bende prosev 4 mevsim var oda fena değil mühim olan üzerine giy bak ne sıkacak ne bol olacak , vücüt tipin önemli durty in deri montuna bakmanı tavsiye ederim korumalarıda gayet iyi https://www.durt.com.tr/urun/deri-korumali-erkek-motosiklet-montu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)