Arkadaşlar kredi çektim ne alıcağımı bilmiyorum
Reklamlar
-
Ben fakirlikten McDonald's dan yedim ya la
Reklamlar
-
cebimde hep 20 tl param var boş gezmem ben
-
Benimde cebimde hiç para olmaz Biri gelip para dilense bende de yokki demek zorunda kalıyorum
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
cebimde hep 20 tl param var boş gezmem ben
Günde 20tl harcasan Ayda 600tl yapar.
Maaş:1800-600 = Kaldı cepte 1200tl
Deli para adamı çıldırtır..
-
@istanbu_gezg kanka bak bugün uyuyana kadar boş işler peşinde koşacağım. Gel seninle yeni açacağımız bir başlık altında aşık atışması yapalım. Full boştayım. Acayip boştayım. Maddiyattan tut maneviyata, ondan tut buna ne istersen. Var mısın?
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Benimde cebimde hiç para olmaz
Biri gelip para dilense bende de yokki demek zorunda kalıyorum
Bende motosiklete binene kadar para taşımazdım pek , hesapta duruyordu kredi kartımda hep yanımda 😊
Gezinin birinde Bolu da marketçi emice kartla sigara vermeyince az biraz nakit taşıyorum 😁
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Bende motosiklete binene kadar para taşımazdım pek , hesapta duruyordu kredi kartımda hep yanımda
Gezinin birinde Bolu da marketçi emice kartla sigara vermeyince az biraz nakit taşıyorum
Sigara içmediğim için kafam rahat Ya ne zaman cebime para koysam gidiyor. Benzin desen araba değilki 50tl lik at ve yola git. İlla full'le abi diyorum. Depomu full'leyemediğim zamanlar fakirim ve param yok demekki diyip, depresyona giriveriyorum
-
Bende dominarı alınca kurudum cepte 2 lirayla gezicem su ihtiyacım olursa dışarda diye tuvaleti benzinliklerde hallediyorum neyseki
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
Bende dominarı alınca kurudum cepte 2 lirayla gezicem su ihtiyacım olursa dışarda diye tuvaleti benzinliklerde hallediyorum neyseki
Su içmezsen Wc ihtiyacında kalmaz..
Şaka bir yana,halletinmi satış/devir işlerini?
-
Hocam 4 e kadar benim motorun satış işlemi için bekledik noterde benim sigortayı göremediler plakayı bildirmemişim plaka çıkarmadan yaptırdım sigortayı adam da bana söylememişti akşama kadar o işlerle uğraştım 16:30 da motoru aldım eve otoparka getirdim zamanda kalmadı ruhsat plakayı salı günü halledicem ancak bi o işlemler var çok sevdim şimdiden dominarı bi 10km kullanabildim ama keyifli baya
-
Hocam 4 e kadar benim motorun satış işlemi için bekledik noterde benim sigortayı göremediler plakayı bildirmemişim plaka çıkarmadan yaptırdım sigortayı adam da bana söylememişti akşama kadar o işlerle uğraştım 16:30 da motoru aldım eve otoparka getirdim zamanda kalmadı ruhsat plakayı salı günü halledicem ancak bi o işlemler var çok sevdim şimdiden dominarı bi 10km kullanabildim ama keyifli baya
Eski motorunun devrini verdikten sonra,noterin verdiği satış sözleşmesini alıp,yeni motorunun faturasıyla beraber sigortacıya giderek Ben 0km araç aldım(Bu faturası) sattığım aracımdan kalan(Buda satış sözleşmesi) sigorta bedelini düşerek ''yeni kayıt (YK) olarak''yeni aracıma geçirilmesini istiyorum diyecektin.
Neyse aceleye gelmiş işler,eski motorundan kalan sigorta farkını alır deponu fullersin artık..
Yorumum,bundan sonra bu şekilde Devir ve yeni kayıt yapacak kişilere bilgi mahiyetinde kenarda dursun.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Eski motorunun devrini verdikten sonra,noterin verdiği satış sözleşmesini alıp,yeni motorunun faturasıyla beraber sigortacıya giderek Ben 0km araç aldım(Bu faturası) sattığım aracımdan kalan(Buda satış sözleşmesi) sigorta bedelini düşerek ''yeni kayıt (YK) olarak''yeni aracıma geçirilmesini istiyorum diyecektin.
Neyse aceleye gelmiş işler,eski motorundan kalan sigorta farkını alır deponu fullersin artık..
Yeniye daha sigorta yaptırmadım hocam dediğin gibi olucak zaten üstüne 250 istedi 1 senelik sigorta yapıcak.
Ben apacheyi satarken sorun yaşadım noterde borcu yok dedim gittik notere sıra bize geldi noterci diyo bu motorun sigortası yok benim apache için tam 5 saat onla uğraştık yahu yaptırdım poliçe var diyorum sorunu öğrenemeden öğlen arası geldi.
Meğersem ben apacheyi aldığımda plaka çıkmadan sigortayı yaptırmıştım plaka ziili mi ne varmış ondan noter göremiyomuş satışıda yapmadı o yüzden sigortanın genel müdürlüğünü aradım filan uğraştım baya güncellediler apache yi devredene kadar akşam oldu dominarın işlerini halledemedim o yüzden
-
Yeniye daha sigorta yaptırmadım hocam dediğin gibi olucak zaten üstüne 250 istedi 1 senelik sigorta yapıcak.
Ben apacheyi satarken sorun yaşadım noterde borcu yok dedim gittik notere sıra bize geldi noterci diyo bu motorun sigortası yok benim apache için tam 5 saat onla uğraştık yahu yaptırdım poliçe var diyorum sorunu öğrenemeden öğlen arası geldi.
Meğersem ben apacheyi aldığımda plaka çıkmadan sigortayı yaptırmıştım plaka ziili mi ne varmış ondan noter göremiyomuş satışıda yapmadı o yüzden sigortanın genel müdürlüğünü aradım filan uğraştım baya güncellediler apache yi devredene kadar akşam oldu dominarın işlerini halledemedim o yüzden
Haydaa,Eski motora,Zeyil yaptırmadan gezdin trafikte,bu zaman zarfında çevirmeye vs.denk gelmedin o zaman.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Haydaa,Eski motora,Zeyil yaptırmadan gezdin trafikte,bu zaman zarfında çevirmeye vs.denk gelmedin o zaman.
Çok girdim hocam çevirmeye tuhaf olanda hiç bi polis sigortamla ilgili bişey demedi sigortacıyada çok kızdım ben bu işleri pek bilmiyordum beni uyarmadı plaka çıkarınca gel veya ruhsatın resmini at gibisinden motoru devralan adamda dedi bi kaza olsa trafik sigortandan faydalanamazdın diye sövmemek için zor durdum sigortacıya oyaladılar hep noterde beni 30 dk hallediyoz diyolar 1 saat geçiyo dönüş yok en son genel müdürlüğü aradım yaptılar bu acentayıda şikayet ettim
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
@istanbu_gezg kanka bak bugün uyuyana kadar boş işler peşinde koşacağım. Gel seninle yeni açacağımız bir başlık altında aşık atışması yapalım. Full boştayım. Acayip boştayım. Maddiyattan tut maneviyata, ondan tut buna ne istersen. Var mısın?
bence gayet mantıklı peki konusu ne başlığın ? şimdi boş adam değilim cebimde 20 tl olmadan sokağa adım atmam sen full bostayım diyorsun, full akbilim olduğunuda belirtmek isterim,
-
bence gayet mantıklı peki konusu ne başlığın ? şimdi boş adam değilim cebimde 20 tl olmadan sokağa adım atmam sen full bostayım diyorsun, full akbilim olduğunuda belirtmek isterim,
Konu başliği;
´´Dar gelirle,Kısa paslaşmalar´´
Düelloya bende varim...
Bu iş burada çözülecek..
-
domi yada nk400 den birini al ama almadan önce test sürüşü yap.
ben 19bine 2. el hypermotard 796 aldım birazda masraf yaptım aslında ama değdi. kayış ve gergileri de değiştirdim mi motor sıfır gibi olacak.
ikinci elde motorun iç aksamında giderinde sıkıntı yoksa balataymış falanmış sıkıntı değil onlar. tabi ağır kazası yoksa.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
domi yada nk400 den birini al ama almadan önce test sürüşü yap.
ben 19bine 2. el hypermotard 796 aldım birazda masraf yaptım aslında ama değdi. kayış ve gergileri de değiştirdim mi motor sıfır gibi olacak.
ikinci elde motorun iç aksamında giderinde sıkıntı yoksa balataymış falanmış sıkıntı değil onlar. tabi ağır kazası yoksa.
Dominar aldı başlık sahibi
-
Boşta olan benim arkadaş da sen ne yapacaksın full Akbil’i? Abs modülü bozulursa die mi taşıyorsun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
Konu başlığı da bana motor kullanmasını öğretin? Olsun mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)