Bitiş Motosikleti Kaç cc Olmalı? Tavsiye :)
Reklamlar
-
Başlangıç motosikleti kaç cc olmalı? Herkes gibi bu sorudan bana da gına geldi.
Bugün motosikletimi sattım. Kafam karışık. "Motosikleti bırakmalıyım" diye düşünüyorum.
Yaş 60'a geldi. "Yaşına başına bakmadan bu foruma girmen bile ayıp" demeyin. Hiç dinlemem.
"son bir motor al" diyorum kendime...
Fakat, bitiş motoru kaç cc olmalı onu bilmiyorum.
Zor bir soru sorduysam kusuruma bakmayın
Reklamlar
-
-
Tabiki sizin gibi engin bir tecrübeye öneride bulunmak haddime değil ama cc den ziyade artık keyif yapabileceğiniz bir motor daha mutlu eder gibi
-
Bir H2R alıp diğer tarafa başlangıç yapıyoruz.
-
Ağabey bağışla , sizin yaş grubu ve motosiklet dendiğinde aklımda beliren imaj "Mobylette"
" Çan eğrisi "
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Bir H2R alıp diğer tarafa başlangıç yapıyoruz.
Tamam... Geleceğe yatırım yapmak güzel bir fikir.
Fakat, diğer tarafa alıştıra alıştıra götürmez bu yahu. Hop deyince öbür taraftasın
-
400 cc japon scooter derim.
-
-
cc den ziyade yaşınıza oturaklı bir motor olmalı bence bir harley alın keyfinize bakın en azından güzel bir chopper
-
şöyle bir şey olsun:
-
-
Abi son motor ne demek ya moralimi bozdun şimdi benimde yaş 56 fakat hissettiğim 29 bende ona göre yaşıyorum hangi motoru canım istiyorsa onu alıyorum.şu anda 9. Motordayım.Benim için önemli olan o anki durumuma uygun olan motor.
-
-
4200 cc de olabilir. ferrari f136 motorlu...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Suzuki gsxr 1300 hayabusa veya bmw s1000xr
-
Mümkünse 600 cc altı olmasın çekiş vs. Problemlerle uğraşmayın diye gerisi keyif.Hangisi rahat geliyorsa hangisinde o hisleri yaşabiliyorsanız.
-
v2 600 veya ona yakın bişeyler.
-
Goldwing, fjr1300, gtr1400, k1600gtl vs. vs.
-
Şahsım adına 3ncü motosikletim tek silindir 373cc Dominar. Bundan sonra uzun yıllar bütçe ayarlayabileceğimi sanmıyorum. Ayarlarsam da maksimum CB500F olur. Elimin ayarı yok malesef o yüzden 600lük 1000liklerle kendimi düşünemiyorum.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
ona da ybr 125 tavsiye ediyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)