Lisenin bahçesine motor park etme sorunsalı
Reklamlar
-
Okulumun idarecileri sağolsun scooterım varken içeri bırakmak istediğim de kapının önüne bıraktırıyorlardı içeride 60 tane araç olup öğrencinin adım atacak yeri olmamasına rağmen.Bu konuda haklı mıyım değil miyim?Büyüklerim beni aydınlatırsa sevinicem.Böyle bir yasak var mıdır?
Reklamlar
-
Kendin diyorsun adım atıcak yer yok diye ama başka öğrenciler araba bırakıyorsa haklısın
-
Biz zamanında elektrikli bisikletlerle giderdik liseye. Hocaların otopark olarak kullandığı yere koyuyoduk. Hiçbi sorun yaşamamıştık. Normal şartlarda okul bahçeleri kamu malıdır kullanmakta özgürsün. Şuanda ohal kapsamında okulların bahçesine araç parketmek yasak tamamen. Eğer idarecilere kafa tutabilceksen git bahçeye koy motorunu. Sorun çıkartırsalar, okul bahçesinin kamu malı olduğunu ve kullanbileceğini söyle. İtiraz ederseler de ohal kapsamında araç parketmenin yasak olduğunu ve sana izin vermezseler milli eğitime şikayet edeceğini söyle. Benim konu hakkında bildiklerim bu kadar. Sırf idareci diye sakın kendini ezdirme. Hakkın neyse ara. Ya o okul bahçesine kimse park edemez ya da herkes edebilir.
-
blue39 adlı üyeden alıntı
Biz zamanında elektrikli bisikletlerle giderdik liseye. Hocaların otopark olarak kullandığı yere koyuyoduk. Hiçbi sorun yaşamamıştık. Normal şartlarda okul bahçeleri kamu malıdır kullanmakta özgürsün. Şuanda ohal kapsamında okulların bahçesine araç parketmek yasak tamamen. Eğer idarecilere kafa tutabilceksen git bahçeye koy motorunu. Sorun çıkartırsalar, okul bahçesinin kamu malı olduğunu ve kullanbileceğini söyle. İtiraz ederseler de ohal kapsamında araç parketmenin yasak olduğunu ve sana izin vermezseler milli eğitime şikayet edeceğini söyle. Benim konu hakkında bildiklerim bu kadar. Sırf idareci diye sakın kendini ezdirme. Hakkın neyse ara. Ya o okul bahçesine kimse park edemez ya da herkes edebilir.
Ben bunu öğrenmek istemiştim tam olarak.Hakkım varsa söke söke alırım abi sorun değil ezdirmem gerekirse şutlasın okuldan 😂
-
nasıl bir okulda olduğuna bağlı. ben lisedeyken hocalarla kan ciğer kardeş gibiydik motoru sınıfa soksam birşey diyen olmazdı
-
Ohal kapsamında okul bahçesine park yasak derken? Bizim izmirde hemen hemen bütün liseler bahçelerini otopark olarak işletiyorlar. parayada para demiyorlar valla.
-
problem yaşarsan haberimiz olsun,
Türkçe yahut edebiyat öğretmenini bedava döverim.
-
The Dude adlı üyeden alıntı
Bu nasıl bir yaklaşım? Gençlerimize böyle örnek olacaksak vay halimize...
-
The Dude adlı üyeden alıntı
Abicim seni seviyorum bilirim yaparsın 😂 Gerek kalacağını sanmıyorum insan gibi konuşacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------
dude abimiz ciddi değil...
-
Sorun çıkarırlarsa ve haklıysan şikayet et mutlaka. Ben zamanında şikayet etmediğim için pişmanım.
-
vay be bizim zamanımızda bisiklet bile yoktu, olsa da okul park etsek ne kilit olurdu ne bir şey,kilit zaten pahalıydı ayrıca boşta dursa hemen çalınırdı, herhalde o zaman da okula scooter ya da motorla gitsem bütün kızlar üstüme atlardı :D cidden nesil farkını yaşıyorum, dert etmeyin gençler disk kilidi takın dışarıya park edin
-
Ben idareciyim.Güzel bir dille anlatırsan müsade ederler.Ama yok şikayet ederim vs gibi yaklaşırsan işin zor.Bana şikayet ederim dediklerinde şikayet yolunu nasıl yapacaklarını anlatır öyle uğurlarım.Önce güzel konuşmayı öğreneceğiz.İnsanlar direk gardını alarak geliyor.Şikayet ederiz.Sorun ne ? Biz milli eğitime şikayet edeceğiz.Mesele ne? Biz haberiniz olsun diye geldik,şikayete gidiyoruz.Laa ehhh sk...trin gidin.Aha bize küfür ettiniz,şikayet edeceğiz.La bak hala yörü git
-
blue39 adlı üyeden alıntı
Bizim zamanımızda Müdür yardımcısı böyle diyecek bizde kamu malı diyeceğiz.Mesela Cengiz hocam adamın kulağını düzlerdi yüz kıpkırmızı olana kadar :D
Eğitim ne hale gelmiş :D
-
Valla benim lise sonda Cbr125'im vardı. Hocalarla aram iyiydi ve hiç sikinti yaşamadım. Zaten okulun konumu gereği motoru dışarı koyamazdım. Aklının kalacağı bir yerdeydi çünkü. Hocalarınla güzel bir şekilde konuşursan bence anlayışla karşılarlar.
-
Derse zamanında yetişebilmek için motorla gelmek zorundayım de, gözündeki okuma aşkını görünce kesin izin verirler Bu zamanda böyle öğrenci bulmak zor
-
ehliyetin varsa ve içeriye araç çekiliyorsa çekmek seninde hakkın şikayet et okulu...
-
Ehliyetim var herşeyim tamam pantolona kadar , eleştirecek bir şeyleri yok 😂
-
oguzhanx adlı üyeden alıntı
Okulumun idarecileri sağolsun scooterım varken içeri bırakmak istediğim de kapının önüne bıraktırıyorlardı içeride 60 tane araç olup öğrencinin adım atacak yeri olmamasına rağmen.Bu konuda haklı mıyım değil miyim?Büyüklerim beni aydınlatırsa sevinicem.Böyle bir yasak var mıdır?
Bak yeğenim önce düzgün ifade etmeyi öğren. Bu anlattıkların bir öğrenciye yakışmıyor ne dediğin anlaşılmıyor sadece tahmin ediliyor. Ne demiş atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Önemli olan meseleyi kavga, dövüş, şikayetle çözmek değil bu şekilde hiç bir şeyi çözemezsin. Aranın iyi olduğu bir öğretmen vardır git ona derdini anlat aracı olmasını söyle tatlı tatlı çöz. İş inada binerse mutlaka senden daha kara gözlüsü çıkacaktır o zaman her kes için sonuç daha kötü olacaktır. Dediğim gibi tatlı tatlı zeki adamların yaptığı gibi.
-
Onu bunu bilmem de lisede cıbır 125i bahçeye çekmek paha biçilemez
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Onu bunu bilmem de lisede cıbır 125i bahçeye çekmek paha biçilemez
Valla aynen öyle. 0 almıştım kırmızı kırmızı harikaydı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)