Evet abs olursa daha ıyı ama yoksada sıkıntı yok fren yapmayı bıldıkce
Evet abs olursa daha ıyı ama yoksada sıkıntı yok fren yapmayı bıldıkce
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
Konuyu araştırdım zaten ABS fren mesafesini uzatıyor özellikle forumdaki kampanacılar o kadar üstün seviye fren yapıyorki BOsch ürettiği abs sistemini duvara vurup yere attı,
gereksiz külliyet sırf zarar yani, zaten forumdaki değerli arkadaşlarımız kaza olacğaını erkenden hissedip zamanı yavaşatıp süper bir fren yapıyorlar bu sayede artık motor abs ye gerek duymuyor yer yer frenleri olmayıp vites düşürerek motoru durduranlarıda okumadık değil,
bmw ducati ve bilimum üreticiler az önce beni aradılar forumlardaki yorumları gördükten sonra abs projesini komple bitirmeye karar vermişler,
bosch mühendislere lanet olsun disk frene lanet olsun bu teknolojiye diye canlarına kıydı ortam karışık arkadaşlar..
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
abs'li motor kullananlar vatan "hayini"dir, fetocu, siyonist, iç dış çapraz mihrak aynı zamanda gay katolik taş fırın ustasıdırlar.
Artık yeni tartışma konusu ABS mi yoksa Cornering ABS mi olmalı.
Abs olursa daha ıyı tabıkı pekı olmayan ne yapıcak?? gereksız değil. Fakat olmayınca?? Abs sız motora bınemıyorum dıyenlere hıtaben
Baydınız artık cidden baydınız. Forumdan soğutuyorsunuz insanı. Sürekli aynı konuyu tartışmaktan bıkmadınız mı? Forum hiç ileriye gidemiyor aksne geri gidiyor.
Ben bu foruma büyüklerimden veya daha tecrübelilerden ne öğrenebilirim, hangi model ne durumda gibi konular için giriyorum. Belki foruma artı bir şeyler katamıyorum ama bir şeyler öğrenmek istiyorum. Ama bazıları ısrarla aynı konuları açıp, yazıp antipati oluşturuyor. Yeter be kardeşim bıktırdınız. Sokucam abs'ye de frenine de...
''ASD'' fren sistemi iyi diyolla..bilmeyenler gogel emmiye(asd fren nedir)sorup ilk satırdaki fıkrayı okuyabilir..
Komite üyeleri gelin gayrı...
Bugün ABS'li motorumla yardırıyorum. Baktım önümde bir ceylan (hatun). Hemen artistlik yapıp stopie'ye geleyim dedim. Rezil oldum iyi mi?
Neden?
Çünkü ABS çalıştı.
Artistlik yoksa ABS var
sentetik tiner 2 tur kokluyorum ve forumdayım
ben fren kullanmıyorum gazdan çekiyorum elimi duruyor bi süre sonra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)