dışişleri tebrik mesajı yayınlamış.
dışişleri tebrik mesajı yayınlamış.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Aksini söylesinler ya sıkıyorsa..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
eğer gerçekten amerikayı 56. saniyede giren maymun yönetiyorsa çok değil yakında dolar 10 benzin 20 olur.
Soysuz köpekler. Müslümanlar katledilir. Bunlar tebrik eder. Haçlı soyluları. Birazdan dünya lideri çıkar trump beni aradı, cart curt diye böğürür. İşid kafalı ahlaksızlar. Amerikan mandası budur işte.
Daha dün 'dostum putin
Daha dün 'abd emperyalizmi ve onun terorist muttefiki'
Yavaş dön reyiz.
Ümmet yetişemiyor!!
savaşlar olmasın
Ortam yumuşamaya başlamıştı.
geçmişteki italya gibi olduk ben ittifak devletlerine katılıyım savaş başlar yok yok itilaf a geçiyim en iyisi
daha hayatı yasayamadan savaş çıkacak bir durun ya
Bu soysuzlar Tam da Mirac kandili gecesini mi buldular.Bilerek yapıyorlar alçaklar.
tarih: 16:04 14.04.2018(Güncellendi 17:41 14.04.2018)
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Fatih Olağan Kongresi'nde konuştu. Erdoğan ABD, İngiltere ve Fransa tarafından Suriye'ye dönük gerçekleştiren operasyonu desteklediklerini söyledi.
tarih: 16.04.2018 / 15:22:00Güncelleme : 16.04.2018 / 15:22:38
Dünya Müslüman Azınlıklar Zirvesi'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Batı dünyası İslam karşıtlığı üzerinden kendi güçlerini tahkim ediyorlar. Mesele, petrol, altın, elmas, pazar payı olunca bu ülkelerin adeta kan kokusu almış köpek balığı gibi binlerce kilometre öteden koşup geldiklerini biz çok iyi biliyoruz. Geçen telefonda birine söyledim. Cezayir'de 5 milyon insanı katlettiniz şimdi kalkıyorsun Suriye ile ilgili bana akıl veriyorsun."
white russian hazırlarken tv'de gözüme alttaki açıklama ilişti.
Denge politikası bence iyi yapıyor Ama her şeyi dolarla aldığımız için birde euro var tabii o yüzden avrupa ve amerikanın yanın da olmamız lazım kim ne derse desin. Kimse de kusura bakmasın donumuza kadar amerikan malıyken rusyanın yanın da değil abd nin yanında olmamız gerekiyor en azından düzgün bir konuma gelene kadar yoksa dolar 4 euro 5 olur bizde affedersiniz mal gibi izleriz.
Bugün bir devlet yetkilisi açıklamış. Doların 4, avronun 5 olmasının sebebi, içinde CeHaPe'nin olduğu döviz lobisiymiş. Kimse de sormamış, "Onlar döviz lobisiyse sizin göreviniz de onları durdurmak değil mi?" diye.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)