Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

polissssss?

REKLAM ALANI
    electricsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN 400 K7
    Superdude,heyecanlı bir insan olduğunu bildiğim,ve seninle tartışmanın benim için çok yorucu olabileceğini bildiğim için sana ayrıntılı cevap vermeyeceğim..senin daha önce yazdığın bir mesajda "madem öyle bende ihbar edeyim" tavrında yazdığın şeyler beni böyle düşünmeye itti...kanunlara uyan bir vatandaşım,ama senin aşırı kuralcılığın motosiklet kültürüyle hiç bağdaşmıyor,bunuda ileteyim..
    Bir de çok rica ediyorum şimdi bu mesajıma cevaben bütün sayfanın yarısını kaplayan bir mesaj yollayıp olayı dallandırıp budaklandırma...bende illegal yaşayıp yasadışı yollarla motosikete binen biri değilim..sana keyifli sürüşler dilerim ......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Spatula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100KM siyah
    Arkadaşlar bencede bir polisin olup olmaması olmamalı konu keşke olsaydıda bize bilgi werirdi yardımcı olur du doğru değilmi aslında polis (yunus özellikle ah onların Twisterları warya hastayım hasta ) tanıdıkları olanlar sitemize yönlendirmeli ve o kişi için bir topic açılmalı yardım konusunda!!!
    İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P

electricsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN 400 K7
    Spatula polisten ne tür bir yardım bekliyosun?Açıkçası motosikleti doğru ve kurallara uygun kullanma konusunda polise hiç mi hiç ihtiyacım yok valla...

Sanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500A
    Polisin olmadıgı yer varmı?
    Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı
    Daha önce motorlu trafik polisi bi arkadaş vardı prifo nikli hatta trafik kuralları konusunda her soruya yanıt veriyordu
    Ama burda densiz arkadaşlar nasıl rüşvet verdiklerini her türlü illegal olayı övünerek nasıl yaptıklarını anlatınca heralde rahatsız oldu gitti.......bu yüzden bu tür başlıklarıne zaman denk gelsem kilitliyorum
    ...rüşvet verdim diye öğünen arkadaşların başına kesin biiş gelecek bu yüzden ...
    Yukarıdaki yazıya aynen katılıyorum Prifo yanılmıyorsam antalyadan dı. Bütün sorulara cevap veriyordu bilmediklerinide yarın öğrenirim deyip gerçektende ertesi gün cevaplayan bir arkadaştı. Hatta arkadaşın biri PRIFO'nun anlamı polis rıfat'mı diye sorduğunda doğrudur cevabını vermişti.

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Alıntı electricsky adlı üyeden alıntı
    Superdude,heyecanlı bir insan olduğunu bildiğim,ve seninle tartışmanın benim için çok yorucu olabileceğini bildiğim için sana ayrıntılı cevap vermeyeceğim..senin daha önce yazdığın bir mesajda "madem öyle bende ihbar edeyim" tavrında yazdığın şeyler beni böyle düşünmeye itti...kanunlara uyan bir vatandaşım,ama senin aşırı kuralcılığın motosiklet kültürüyle hiç bağdaşmıyor,bunuda ileteyim..
    Bir de çok rica ediyorum şimdi bu mesajıma cevaben bütün sayfanın yarısını kaplayan bir mesaj yollayıp olayı dallandırıp budaklandırma...bende illegal yaşayıp yasadışı yollarla motosikete binen biri değilim..sana keyifli sürüşler dilerim ......
    Sevgili arkadaşım, madem ayrıntılı cevap vermeyeceğim diyorsun, tercih senin. Benim adıma da ayrıntılı cevap istemediğini belirtmişsin, ona da tamam. Basit bir cevap istiyorsan buyur iki madde;

1- Ben "madem öyle ben de ihbar edeyim" tavrında yazı yazmadım, işin doğrusu şudur; ehliyetsiz kasksız vs gezen arkadaşın biri bana "bari plakamı vereyim de ihbar et" tarzında şeyler yazmıştı, ona cevap olarak yazmıştım "ver istersen, gerekirse ederim, vatandaşlık görevidir" diye. Durduk yere böyle bir cevap vermedim yani. Konuyu yanlış aksettiriyor olduğunu düşünüyorum.
    2- "aşırı kuralcılığın motosiklet kültürüyle bağdaşmıyor" diyorsun. Bu senin yorumun. "Aşırı kuralcılık" yargısına hangi kriterlerle vardığın sadece seni bağlar. Başkasının kriterlerine göre toplum kurallarına uymanın aşırısı veya azı çoğu olmayabilir, başkasının kriterlerine niye saygı gösterilmek istenmiyor? Kanunlara ve toplum kurallarına uyulması isteği niye eleştiriliyor anlamıyorum, "motosiklet kültürü" hakkında "kurallara fazla uymamalı" gibi bir madde mi var, bu motosiklet kültürü'nün kitabı varsa tavsiye edersen bir okuyayım. Kim yazmış bu kitabı, kaynak gösterirsen sevinirim. Ben motosiklet kültüründen değil, toplum kültüründen ve medeniyetinden bahsediyorum sevgili kardeşim. Motosiklet kültürü nasıl oluyormuş? Asi mi? Serseri mi? Kural tanımaz mı? Ben de sana keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler