Motosiklet ile ilk düşüşüm ve tabiki kamyonlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kendin için yapabileceğin en iyi şeyi yapmışsın bence . Çok ucuz atlatmışsın çok geçmiş olsun.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Abi konu uzerinden yillar gecmis,ilk sayfalara baktimda.
Tommy reis ve ben yine sahnelerdeyiz,patlatmişiz yorumlari
Siz ikiniz efsanesiniz zaten
-
Uzunca bir zaman geçmiş mesajların üzerinden ama geçmiş olsun kardeşim. Ben de geçen yıl motor kazası yaptığımdan beri korkup bir daha kullanamadım sattım. Neyse ki tek bacağımın kırılmasıyla kurtuldum bu korkunç kazadan başka bir kayıp da olmadı bir arabayla çarpışmıştık. Buradan https://www.truck1.com.tr/tarim-arac...-a3235226.html bir karavan almak istiyorum yakında nasip olursa inşallah. Motor zevkliydi ama canımızdan oluyorduk az kalsın. Neyse caravan alırsam ailece gezer dururuz. Firmanın daha bir sürü araç seçeneği var ama ben en çok çekme karavanları beğendim kendimize uygun olarak.
-
BrockKennedy adlı üyeden alıntı
Uzunca bir zaman geçmiş mesajların üzerinden ama geçmiş olsun kardeşim. Ben de geçen yıl motor kazası yaptığımdan beri korkup bir daha kullanamadım sattım. Neyse ki tek bacağımın kırılmasıyla kurtuldum bu korkunç kazadan başka bir kayıp da olmadı bir arabayla çarpışmıştık. Buradan
https://www.truck1.com.tr/tarim-arac...-a3235226.html bir karavan almak istiyorum yakında nasip olursa inşallah. Motor zevkliydi ama canımızdan oluyorduk az kalsın. Neyse caravan alırsam ailece gezer dururuz. Firmanın daha bir sürü araç seçeneği var ama ben en çok çekme karavanları beğendim kendimize uygun olarak.
Kişi sayısına göre araç üstü çadır + arka iki koltuğu yatırıp yatağa çevirerek te halledebilirsiniz kalma işini. Tabi rahat etmek, kısmen ev ortamı istiyorum derseniz ayrı.
-
yec adlı üyeden alıntı
Kişi sayısına göre araç üstü çadır + arka iki koltuğu yatırıp yatağa çevirerek te halledebilirsiniz kalma işini. Tabi rahat etmek, kısmen ev ortamı istiyorum derseniz ayrı.
Benim anlamadigim arkadas niye karavan karavan deyip bicerdover linki vermis clickbait var sanki.
Tiklamayin dedeler, linkin uzerine gelerek anlayabilirsiniz.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Benim anlamadigim arkadas niye karavan karavan deyip bicerdover linki vermis
clickbait var sanki.
Tiklamayin dedeler, linkin uzerine gelerek anlayabilirsiniz.
Ben yanlış link verdiğini düşünmüştüm. Tıkladığımda sayfa yok yada ürün yok demişti.
-
Ben ironi yapıyor zannettim.Hani kamyonlara karşı biçerdöğer alıp biçecek gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)