Yoruldum bittim heralde :(
Reklamlar
-
Az önce uzun yoldan geldim. Giderken iyiydi de gelirken başım çatlıycak gibi oldu.
Günü tam 667 km ile kapattık. Eve girdim ilk işim üstümü değişip foruma girmek oldu heralde 10 dakika falan :D
Reklamlar
-
Cidden bu forum bağimlilik yapiyor,ulen önceden sabah işyerine geldigimde sigara çay yapip netten gazete okurdum..son 3 yildir direk foruma giriyorum..
Hoş,zaten okunacak haberde kalmadiya,zaten iyice ayar olmaya başladim...
Neyse kardeşim kazasiz belasiz gelmissin,duş al dinlenmene bak..
-
hangi aklı evvel R6 ile uzun yola git dedi sana
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Ben dedim
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
bende apachemle sabah yola çıkıp akşam dönüp 500km yapmıştım giderken keyifli gelirken aynı yoldanda dönünce hızlı gidip hemen bitirmek istiyor insan yolu yalnız r6 o kadar yormamalı yinede psikolojik bence senin yorgunluk
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Cidden bu forum bağimlilik yapiyor,ulen önceden sabah işyerine geldigimde sigara çay yapip netten gazete okurdum..son 3 yildir direk foruma giriyorum..
Hoş,zaten okunacak haberde kalmadiya,zaten iyice ayar olmaya başladim...
Neyse kardeşim kazasiz belasiz gelmissin,duş al dinlenmene bak..
Teşekkür ederim birazdan giricem bir şeyler atıştırıyım acıktırdı beni yol :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
:D Bi sen bide 54RR :D
Ama iyiki r6 ile gitmişim tamam biraz yordu motora çok hakim değilim henüz ama gerçekten yolculuk süresini kısalttı ne çabuk geldik dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:32 ----------
ozan1991 adlı üyeden alıntı
bende apachemle sabah yola çıkıp akşam dönüp 500km yapmıştım giderken keyifli gelirken aynı yoldanda dönünce hızlı gidip hemen bitirmek istiyor insan yolu yalnız r6 o kadar yormamalı yinede psikolojik bence senin yorgunluk
Geldiğim yoldan tekrar gitmek beni sıkıyo farklı bi yol olsa gidecektim :D
-
Uzun yolda dönüş yolu çok tehlikeli , özellikle tek başıma çıktığım yollarda giderken 120 130 yayıla yayıla gidip dönüşte 180-190 geldiğim oldu . Sırf bu yüzden gurup sürüşlerini tercih ediyorum.
Yorgunluğun sebebini de oldukça keyifli bir o kadarda rahatsız racing motosiklete ve oturuş pozisyonuna bağlıyorum 😊
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Uzun yolda dönüş yolu çok tehlikeli , özellikle tek başıma çıktığım yollarda giderken 120 130 yayıla yayıla gidip dönüşte 180-190 geldiğim oldu . Sırf bu yüzden gurup sürüşlerini tercih ediyorum.
Yorgunluğun sebebini de oldukça keyifli bir o kadarda rahatsız racing motosiklete ve oturuş pozisyonuna bağlıyorum
Hocam 3 kişiydik ama ben koptum gruptan dönüşte bi an önce eve gelmek istedim onlar az önce daha yeni gelmişler :D 1 saat kadar fark atmışım.
-
maxi scooter alırsan bunlar olmuyor ayrıca bu kadar uzun yol GİTME GİTME GİTME
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Hocam 3 kişiydik ama ben koptum gruptan dönüşte bi an önce eve gelmek istedim onlar az önce daha yeni gelmişler :D 1 saat kadar fark atmışım.
Mc ile gitseydin hala şerit çizgilerini sayiyordun
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Mc ile gitseydin hala şerit çizgilerini sayiyordun
İşte bilemedik ağam bununla gitmeyince :D
-
hangi aklı evvel R6 ile uzun yola git dedi sana...
ben dedim, problem nedir?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(kusura bakmayın ağzıma yapıştı bu deyim, her yere yazasım geliyor.)
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
ben dedim, problem nedir?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(kusura bakmayın ağzıma yapıştı bu deyim, her yere yazasım geliyor.)
İyi ki demişsiniz hocam bi sıkıntı yok ben çok zevk aldım bu yolculuktan. Sadece bu motorda yeniyim ve alışkın değilim :D ha ss motorum oldu önceden ama hiçbiri bu kadar ss değildi yani :D
Ben önceden ss e biniyorum diyodum ama buna binince işler değişti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
maxi scooter alırsan bunlar olmuyor ayrıca bu kadar uzun yol GİTME GİTME GİTME
Maxi düşünüyorum ama hocam 3 motorun masrafının altından kalkamam ben. Ha sadece 1 ini kullanıcam zaten motor kullandığım sürede ama vergi sigorta zorlar beni.
-
evet onu bende duydum hatta altın elbiseli adamdan duymuştum galiba. yamaha ss modellerinde oturuş pozisyonu daha yatık imiş diğer markalara göre.
tvs apache otoruşu da biraz yatık ve bazı insanlar rahatsız oluyor. iş yerince bir tane abi benim motorda ilk rahatsız olduğu şey oturuş pozisyonu demişti. o çapır gibi yayılarak oturmayı yada dik oturuşu seviyordu motorda.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Az önce uzun yoldan geldim. Giderken iyiydi de gelirken başım çatlıycak gibi oldu.
Günü tam 667 km ile kapattık. Eve girdim ilk işim üstümü değişip foruma girmek oldu heralde 10 dakika falan :D
Bi gün iş yerinden kovacaklar beni. Gelir gelmez forumu açmaktan
Kazasız belasız uzun yolların olsun.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
evet onu bende duydum hatta altın elbiseli adamdan duymuştum galiba. yamaha ss modellerinde oturuş pozisyonu daha yatık imiş diğer markalara göre.
tvs apache otoruşu da biraz yatık ve bazı insanlar rahatsız oluyor. iş yerince bir tane abi benim motorda ilk rahatsız olduğu şey oturuş pozisyonu demişti. o çapır gibi yayılarak oturmayı yada dik oturuşu seviyordu motorda.
Ama koltuğa oturunca bi yarış hissine kapılıyosun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)