Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Benziiinn bu ne ya bi yorum yapın parasz kaldım!

REKLAM ALANI
    Spatula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100KM siyah
    Arkadaşlar bendede daha yeni aldığım Mondial 100Km war daha 197kilometredeyim fakat yakıt fazla gidiyor gibi geliyor bana herkes daha yeni ondan dior ama bana öyle gelmil 150 km deyken 10ytllik benzin koydum şu anda deponun 1/4 ünü dolu gösteriyot(depo tam 10ytllik alıo 4 lt dediklerine bakmayın siz ) sizce de anormal mi bi yorum yapın bu gidişle ben fakir kalırım
    ztn benzine zam gelecek hay böle motorun motorunu seviim bişeler sölein normal mi bu yoqsa göstergemi bozuk filan dermişim olmas öle şey napcam bi servise göstersemmi
    İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Yaw bu 100 km çok saçma gibi geliyo bana scoter ama şekil cup keşke 125 scoter baksaydın.Benzin olayını ben anlamadım km de kaç lt yakıyo onu söylesene
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

Motosikleti
    Mondial 100KM siyah
    yaw daha 150 kilometredeyken doldurdum depoyu 10 ytl lik benzinle hesaplarsın ipşte benimi şimdi işim war çekime gidicem düğün warda ama deponun içinde 2-3 ytl lik bişe kaldı vede daha 50 km yol yaptım full ledikten sonra hadi ii akşamlar yardım ederseniz sevinrim hadi bye
    İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P

ustaoglu4840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YbR 125 :)
    yaw dostum daha rodajdasın olur şimdi benim motor 10 ytl benzine 150-160 km gidiyor ama rodajdayken emin ol yarıya düşüyo merak etme geçer
    İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı ustaoglu4840 adlı üyeden alıntı
    yaw dostum daha rodajdasın olur şimdi benim motor 10 ytl benzine 150-160 km gidiyor ama rodajdayken emin ol yarıya düşüyo merak etme geçer
    yarıya düşerse 300-320 km yapar biraz gerçekçi olalım lütfen. yakıtı normal arkadaşım.

bir depoyla benim 110ft 150km yapıyor şehiriçinde seninki de 160-170km anca yapar.

bir depoyla kaç km gittiğini hesaplasana. içinde 2-3 ytl filan olmaz böyle hesap.

1 ytl ile bu motorlar 15-20 km gidiyor zaten. bir ytl bile hesabı değiştirir.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence ibreye bakma sadece depoyu fulle 10 ytl mi birde bi bidon benzin al depodaki benzin bitene kadar git daha önceden bakmış olduğun km den motorun durduğu yerdekinden cıkartırsan 10 ytl kaç km gittiğini anlarsın

bence yapacagı km 100/120 dir sanırım ben 0,10ytl den hesaplıyorum mesela 8ytl aldığımda km ye bakıyorum 80km yaptıktan sonra tekrar benzinliğe giriyorum depo zaten 9ytl doluyor işimi şansa bırakmıyorum

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    kardeş sen o ibreye hiç güvenme. bi ara yanına al 2 tane 1 litre benzin, motordaki benzini tamamen kullan, sonra elindeki benzini koy, bak bakalım kaç km gidecek. bitince diğer benzinini koy.sonra hesabını km ye göre yaparsın. ben öyle yapıyorum
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

clint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bak şimdi, bu sitede bi tane Benzin zamlarını protesto t-shirtü talepleri diye forum var. Oraya girip T-shirt siparişi veriyon. Sonra benzinin bittikçe giyip giyip geziyon yollarda.
    "Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)

Motosikleti
    Mondial 100KM siyah
    Sağolun arkadaşlar yardım ettiğiniz için çok teşekkürler!! Bide lastiklere yanak yaptırsam nasıl olur!!

Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    yarıya düşerse 300-320 km yapar biraz gerçekçi olalım lütfen. yakıtı normal arkadaşım.

bir depoyla benim 110ft 150km yapıyor şehiriçinde seninki de 160-170km anca yapar.

bir depoyla kaç km gittiğini hesaplasana. içinde 2-3 ytl filan olmaz böyle hesap.

1 ytl ile bu motorlar 15-20 km gidiyor zaten. bir ytl bile hesabı değiştirir.

1. arkadaş yarıya düşer derken çok yakan arkdaşın motorunun sarfiyatı yarıya düşer diyo. siz yanlış anlamışsınız
    2.arkdaşım seninki vitessiz doğal olarak bizimkilere göre fazla yakacaktır.(benimki 100kh.) benim motor 1 lt ile 45-50km yapıyor. ful depo ile (depo 3.6 lt alıyor.)170 km civarı gidiyor.
    yani arkadaşın 100KM si (motoru) 1 lt ile 35-40 km geçmez.

rodaj süresi bitince yakıt düşecektir. ama yinede bukadar çok yakmaması lazım. sen ya uzun yolda tam gaz gitmişindir. yada bi sorun vardır bence.

ha bu arada benzin göstergesine bakma bazen hatalı oluyor. sen depo kapağını aç öle bak. bide bu tip motor ların deposu aşağı doğru inceldiğinden ibre yarıya çok geç geliyor ama yarı dan sonrası da hemen bitiyor.

Motosikleti
    Mondial 100KM siyah
    ewt doğru söylüosun semtuluce ibre hakkıında bide arkadaşlar servisle görüştüm km'de 80 yakar en fazla dedi. Ztn serviste ibreye bakma dedi o daha düşecek merak etme dedi .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler