2 Gün Üst Üste Zam Olur Mu?
Reklamlar
-
Motorin fiyatlarına dün 17 kuruş zam yapıldıktan sonra bugün tekrar zam geldi. PÜİS motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 13 kuruş zam geleceğini açıkladı. Motorine 2 günde tam 30 kuruş zam geldi. İstanbul'da motorinin litre fiyatı 5,54 liradan 5,67 liraya yükselecek.
http://www.milligazete.com.tr/haber/...e-30-kurus-zam
Benim arabam mazutlu banane benzinden diyen beyni çürümüş tayfa için parti zamanı.
Reklamlar
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Motorin fiyatlarına dün 17 kuruş zam yapıldıktan sonra bugün tekrar zam geldi. PÜİS motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren 13 kuruş zam geleceğini açıkladı. Motorine 2 günde tam 30 kuruş zam geldi. İstanbul'da motorinin litre fiyatı 5,54 liradan 5,67 liraya yükselecek.
http://www.milligazete.com.tr/haber/...e-30-kurus-zam
Benim arabam mazutlu banane benzinden diyen beyni çürümüş tayfa için parti zamanı.
Cümle,Benim arabam benzinli banane mazot zammından olacak sanırım.
Eee mazot fiyatı yükselirse,otomatik benzin'de yükselir,sonuçta benzin sevkiyat tankeri su yakmıyor değelmi??
-
@levend84 cümle yanlış değil @YasinC nazire yapmış inceden dokundurmuş yani
-
Crazy_sprint adlı üyeden alıntı
@levend84 cümle yanlış değil @YasinC nazire yapmış inceden dokundurmuş yani
Olayı anladım orda sorun yok,konu içeriği motorin olduğu için,cümle ters..
Dizel arabaya binen birisi,bu mazot zammından banane kardeşim benzinli arabası olan düşünsün gibi anlaşılıyor..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Dizel arabaya binen birisi,bu mazot zammından banane kardeşim benzinli arabası olan düşünsün gibi anlaşılıyor..
valla hiç öyle anlaşılmıyor
-
enescanatar adlı üyeden alıntı
valla hiç öyle anlaşılmıyor
Hee öylemi...
Nasıl anlaşılıyor peki??
Bindiğin araç zaten dizel bu motorin zamından banane dermisin??
-
Hedef 2023 gencler ,yakin zamanda batmaz ulke az sabir edin.
-
Moderatör
Yetmez ama EVET
Bence 10 TL olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
Hee öylemi...
Nasıl anlaşılıyor peki??
Bindiğin araç zaten dizel bu motorin zamından banane dermisin??
Bu kadar karmaşık değil yahu.. Benzine daha çok zam yapıldığı için, "Dizel araba kullanıpta, banane benzine gelen zamdan" diyen çomar grubuna ithafen kazık sırası sizde demek istemiş..
-
Bize ekonomi oyunları oynuyorlar dostlar! kanmayın
-
Olur öyle arada. İlkinde heyecanlanıp erken zamlamış ama ikincisinde telafi etmiş.
-
Ya ayıp ediyorsun n'olacak 2 gün üst üsteden, az bir zaman sonra günde 2-3 kereler gelecek o zaman şaşırırsınız şuan önemli değil :D
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
sadece yılbaşından bu yana (yani sadece 3.5 ayda) mazot zammı %10.9 oldu. ama yıllık enflasyon %12 idi di mi?!
soran olursa
- yıllık enflasyonu düşürecez dersiniz, hedef %5 dersiniz
- ekonomize saldırıyorlar dersiniz
- dolara karşı ataklar var dersiniz,
- faizi düşürüp doların belini kıracam dersiniz (kırcan mı belimi şarkısı gibi aq)
- dış mihraklar dersiniz
- paraları kaçıranlardan hesap sorucaz dersiniz
- ekonomik gerçekleri (aslında tüik gerçeklerini!!) yansıtmıyor dersiniz. turizm gelirlerimiz %35 artacak dersiniz...yalandan kim ölmüş ki.
aha dur ya, demiştiniz di mi hepsini. hem de sadece son 3 günde mi dediniz? yok artık.
yazık ülkeme yazık.
tarihin en talihsiz dönemine denk gelmek de ayrı bir şansızlık. şurda 70-80 yıl yaşayacaz, kimlerin yönetimine denk geldik.
-
Üst uste 4 kere genel secimde oy veren var, 2 gün ne ki? Bizde bu secmen kitlesi olduktan sonra daha cook zam gelir
-
Ekonomimize saldıranlara sesleniyorum diyor ya... adamlar zamanında Türk korkusundan Çin seddini inşa etmişler Türkler saldırmasın deyu...la kaç yıldır iktidardasınız da saldırmasınlar ekonomine diye ne yaptın...kapitalizm e tüm kapılarını sonsuz teslimiyet le açarak 10 bilemedin 20 yıl iktidar olursun yanın yandaşının da karnı doyar ama emin ol ortak akla uymayan ne kadar yönetim varsa tarih sahnesinden silinmiştir sizde silineceksiniz. Hükümette para yok Şeker fabrikalarını satsın da para gelsin niye 2019 da seçim var seçimin kalbi istanbul. Metro işlerini finanse edecek ki göz boyasın hey yavrum hey
-
Ben hep 50 liralık mazot alıyodum bugün itibariyle artık 80 liralık alacağım.
-
Esas konu kaynamasın tabii ama cümlede hata yok aslında. Şimdiye kadar " benim arabam mazotlu,bana ne benzin zammından" diyen arkadaşlar, şimdi de aynı şeyi söyleyebilecek mi bakalım, bakın ucu size de dokunuyor artık diyor arkadaş.
-
Günde iki kere gelse bile yetmez.
Günde 10 kere zam istiyorum. Bunun kafası daha güzel oluyodur eminim.
Ben zaten hep.......... neyse.
-
-
Mazota zam gelirse herşeye zam gelir. 2 teker olarak sesimizi belli edelim. Eminim ki birçok kişi bize katılacaktır. Yoksa durum çok kötüye gidiyor
-
Yapin şu benzini mazotu 10tl. 1 yil rahat edelim. Biktik arttik ufak ufak giylamalardan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)