yazılan dertlere çözüm değil lakin telefon tutucu olmasının yanında power bank,benzin fişi, para üstü gibi şeyleri de koymak için ideal.
yazılan dertlere çözüm değil lakin telefon tutucu olmasının yanında power bank,benzin fişi, para üstü gibi şeyleri de koymak için ideal.
Bizim suçumuz aslında, ilk olarak kalite sormaK yerine fiyat sorduğumuz için piyasaya hep kalitesiz ürünler doldu.
telefon tutucu arayanlara yine hortlatayım şiddetle tavsiye edeyim. Sebebi de geçen alt parçası kırılmıştı, kırılma sebebi de benim hatam aşırı sıkmışım parçayı, alt parçayı yarı fiyatına sipariş ettim Ptt'de dahil 10 günde elime ulaştı, daha öncesi bir tane fotodaki tutma plastiklerinden düşürmüştüm, 3 tane sipariş etmiştim o da 2 hafta içinde gelmişti. Çok başarılı ve gerçekten kargoları da hızlı. Ram mount falan çok gereksiz bunun yanında.Bunların usb şarjlı olanı da var.
https://www.aliexpress.com/item/Univ...311.0.0.Cq9gnY
Kappa 24 litre Depo üzeri Çanta aldım Çok uzun yollarda telefon tutucudan daha çok güveniyorum. Hem su geçirmezlik konusunda daha çok güveniyorum.
Hemde durmam gereken yerlerde telefon tutucuyu ayırmaya uğraşmamış oluyorum.
depo üzeri çantam sırt çantasına dönüşebiliyor bu şekilde devam ediyorum.
Ama şehir içerisinde aradığım hiç bir üründe istediğim mutluluğu yakalayabilmiş değilim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)