Ülke nereye gidiyor anlamış değilim. Koyun sürüşü gibi yaşıyoruz. Herkes halinden memnun. Mazota eğer zam gelmişse. 1 hafta içinde benzine de gelir ve benzin 6 TL yi geçer
Ülke nereye gidiyor anlamış değilim. Koyun sürüşü gibi yaşıyoruz. Herkes halinden memnun. Mazota eğer zam gelmişse. 1 hafta içinde benzine de gelir ve benzin 6 TL yi geçer
Temel gıdadan toplu taşımaya ve herşeye...
Meeeee meeeeeee meeeeeeeee
Fena bir motorin zammı daha. yazık gerçekten ne hale geldik.
müstaHAK’tır. Hakkınızı almayı unutmayın
Rahmetli Kemal Sunal boşuna filmde çıldırmamıştı.
Ekmeğe zam
Peynire zam
Zeytine zam
Çaya zam
Zama zam...
Motorine bir zam daha
Dövizde yaşanan yükseliş ve petroldeki artış içeride akaryakıt fiyatlarına olumsuz yansıyor. Motorin fiyatlarına bir gün arayla iki ayrı zam geldi.
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamada, "Cuma gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 13 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor." denildi.
Motorine dün itibariyle, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 17 kuruş zam yapılmıştı. Böylece iki günde gelen toplam zam 30 kuruşa ulaştı.
Zammın ardından motorinin ortalama litre fiyatı Ankara'da 5,63 lira, İstanbul'da 5,58 lira, İzmir'de 5.62 liraya yükselecek.
Ayrıntılar geliyor...
Haberturk.com
eğer benzin 1,5 usd ye sabitlendi ise
şu anki kur ile 6,225 tl olması gerekiyor.
Dün cebteki son 60TL'yle mazut aldım. 11.2 litre verdi. 10 çentikli göstergede 3 çentik oynadı, eve gidene kadar 1 çentik düştü.
Yarını bekleseydim 10.6 litre verecekti. Araç çentik değistirmeye uğraşmayacaktı.
Hizmet işte bunlar. Bir ara çomarların dilinden düşürmediği HİZMET.
Zamsız hayat çok sıkıcı zaten gelsin tabi.
Yarın Benzine 16kr daha zam gelecekmiş
istanbul için 1 litre benzin 6,11 tl olacak,
muhtemelen kısa süre içerisinde ikinci ya da üçüncü ZAM da yapılacak.
kutlu yürüyüşe devam,
hayırlı cumalar.
Benzine zam hayırlı olsun. 5 TL yi geçti diye isyan ettik. Zamanında bütün taksici, dolmuşçular ve tüm araç sürücüleri olarak tepkimizi gösterdik 5 TL nin altına düştü yeni zam ile 1 litre benzin 6.16 TL olacak halen ses yok. Mazot 5.65 TL oldu. Aradaki fark 0.51 kuruş ama benzine tekrar 15-16 kuruş zam gelir. Napıyoruz halen oturmaya devam o zaman
ben herzaman 50 liralık aldığım için beni etkilemeyi başaramayan zam
Rest'e rest, zama zam
Motorinin ardından benzine de bu gece yarısı 16 kuruş zam geliyor
http://www.hurriyet.com.tr/motorinin...si-16-40803572
Bugün boş mu geçecekti? Sıkılırdık hakikaten. Bize de muhabbet konusu oluyor işte
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Dolar benzin bu saatten sonra düşmese de olur. Nasıl olsa gözümüzden düştü hülooğ. Benzin 10 lira olsun zenginle fakir arasındaki fark belli olsun . Zaten yol yabdıla yol. Bunlar hepsi dış mihrakların oyunu. Alamanya ameriga bizi gısganıyo.
Vergi sonuçta yüzdesel akaryakıta zam geldikçe hükümetimizin vergi geliri artıyor.
Almanya Amerika kıskanmasın da ne yapsın. Bu kadar vergi ve zam var ve herkes hükümetten memnun. Gerçekten, adamlar bizi kıskanmasın da ne yapsın?
Adam savas diyor , dakkasında benzine zam geliyor. Fevkaladenin fevkinde refah icinde yaşıyoruz çünkü. Halkını soyup soğana çeviren, adınada vergi diyen bu hz.padişahımız ve devletlumuz üretim olmadan nereye kadar okşayacak bizi. Mecliste utanmadan kürsüye cıkıp, tarımda hayvancılıkta %12 dahada gelişim gösterdik diyor ya Artık g.tümüz bile bunlara gülmekten sıkıldı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)