Anladım ki artık ehliyet almanın zamaı geldi,araba daha önemli olduğu için b ehliyete yazıldım,2300 lira fiyat çekti,a2 de istersem 3600 dedi,şuanlık bütçem sadece b ehliyete yeterli,500 lira kaporamı bugün verdim
Anladım ki artık ehliyet almanın zamaı geldi,araba daha önemli olduğu için b ehliyete yazıldım,2300 lira fiyat çekti,a2 de istersem 3600 dedi,şuanlık bütçem sadece b ehliyete yeterli,500 lira kaporamı bugün verdim
Snappy fiyatına ehliyet ehliyetti ekipmandı derken bu gidişle bisiklete bineceksin
Yuh. Burada ehliyet $32, ve 8 sene geçerli. İlk kez alıyorken de trafikte yanınızda biriyle sürebilmek için $10'a izin belgesi (learners permit).
Motosiklet ehliyeti $5, ve 10 saat motosiklet üstünde, 10 saat sınıf içinde eğitimle geliyor. Eğitim süresince motosiklet, kask, eldiven, benzin, herşey karşılanıyor.
B ye a2 ekletirsen kurs ücreti 600-700 liraya maal olur. Önce b al a2 ye sonra bakarsın 😊
Sürücü belgesiz araç kullanmanın cezası da 2018 TL araç sahibi değilsen bir o kadar da araç sahibine. Tamam ehliyet pahalı ama bir defa alacaksın ) Arkadaş doğru söylemiş b yi al önce a için yazılı sınav yok direksiyon sınavına girersin b yi aldıktan sonra
Şu tartıyı doğru hesap etmeyip fukaranın 3 kuruş ekmeğine aç gözle bakan, tırnağından arttırdığı ile mal almaya çalışana kazık atan, gavura yapmadığı zorbalığı bu ülkenin vatandaşına reva gören aç köpekler bitmediği sürece maalesef yazar dururuz. Bu zıkkım ehliyeti'de yurt dışından ithal mı ediyoruz?.. aga bu böyle gitmez!..
Çok doluyum idare edin..
sadece araba için nasıl 2300 lira olur geçen sene birkaç yere fiyat sorduğumda 1100 demişlerdi
Ben alirken 350/tl idi.Mk pahali diyorduk.Bakiyorum hala pahali.Gercekten bu hokmet bizi fena ....yo sanirim )
ehliyet işi kullüyen saçmalık.
Kursa para yedirmek yasal zorunluluk. Yasal dolandırıcılık.
Ben çalışıp geçeceğim kendim mesela. Kurs neden zorunlu? Kimse bunun için neden isyan etmiyor?
Evde oturup çalışıp geçeceğim ya
Kitapları var online dersleri var çalışacağım geçeceğim.
Trafiğe kapalı alanda da alıştırmamı yapıp sürüş öğreneceğim. Arkadaşımdan öğreneceğim sürüşü.
Demek istediğim:
Ben neden Kursa para vermek zorundayım?
Ehliyetleri alalı 5-8 yıl oldu ama hala bu sorular kafamdan çıkmadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)