bana kimlik sormasını isterdim. puk kodunun olduğu kartla aynı yerde taşıyorum ikisinide verirdim. sorası bence arka tarafımda patlardı ama olsun unutmazdım
bana kimlik sormasını isterdim. puk kodunun olduğu kartla aynı yerde taşıyorum ikisinide verirdim. sorası bence arka tarafımda patlardı ama olsun unutmazdım
Bende Yunus Sinavina Gircem Adim Yunus Bide Bana Insanlar Yunus Yunus Polis Mi Dicek :(
R1200GS çoğu erkek için dahi aşırı cüsseli ve yüksek bir motor dur.
O motorlar Kadın Yunuslar için eziyet olur zannımca.
Daha alçak, daha hafif bir motor olmalıydı bence
ortam biraz gergin galiba konuyu dağıtalım bu motorda abs vamı?
Haber, gurur sebebi. Ülke geneli kadınları bastırmaya gayret gösterdikçe böylesi sonuçlar ile kadınların daha da güçlenmelerine saygı duyuyorum. Hayatın her yerinde kadınları da görmek, toplumsal gelişimde büyük bir etken. Kadın bir taksi şoförü ya da nakliye aracı şoförü görünce şaşıran bir toplumdan uzaklaşarak, medeniyete ilerliyoruz peyder pey.
Fakat öte yandan forumun genel hali pek iç açıcı değil. Motosiklet kültürüne bezenmiş olan bir topluluğuz, biraz da olsa sıyrılıyoruz genel toplumdan gerek fikirler gerek yaşam biçimi olarak. Ancak patavatsızlık derecesi biraz yükselmeye başladı; bu da kadın kullanıcıların sayısının azalmasına vesile oluyor. Her ne kadar burada çoğunluk birbirinin yüzünü görmüyor olmanın verdiği cesaret ile kullandığı kelimeler için fazla özenli davranmamayı doğru buluyorsa da, fikirlerin arz edildiği mecralarda biraz özenli cümleler kurmak gerektiğini düşünüyorum.
Bu vesile ile bir kez daha dile getiriyorum, bu Gs ler israftan başka bişey değil. Bizde otoban polisi mi var ki gidip Gs1200 alınıyor?
1-Maşallahları var hepsinin :D
2-R1200'ler gereksiz pahalı ve kadınlar için ağır motorlar bana kalırsa otobana bile çıkan yok şehiriçinde takılmıyor mu bu yunuslar ? 400CC falan birşey olmalı.
Kadın yunuslarda r1200gs var peki Zabıtalara ne demeli? Hondalar, Bmwler, Yamahalar.. En kötüsü 50-60 bin tl'den başlıyor. Arkadaş değirmenin suyu nereden geliyor demeyeceğim nereden geldiği belli bizim gelir vergilerimiz başta olmak üzere aldıkları bilimum vergi,harç,haraçtan geliyor da hiç mi aklı başında birileri çıkıp demiyor 1200cc gereksiz büyük bir alet hem de çok pahalı diye. Bir de illa ki Bmw olmalı mı? Bütün polis araçları kötü hyundai accentlerden oluşuyorken neden polis motorlarımız en iyisi olmak zorunda? Tamam envantere kötü motorlar alınmasın ama 1200cc kocaman gs neden yunus motoru olmak zorunda gibi bir algı oluşmuş ki? Her gün porsche veya ferrari mi kovalayacak bu ablalar? Bir de hayatında o motora binme ihtimali sıfıra yakın insanlara o motorları teslim ettiğinizde bir tarafları ayrı oynuyor resmen tabir-i caiz ise tanrıyı oynuyorlar. Sonra malum ikinci el sitesinde de görüyoruz ilanları yunustan satılık honda cbr250, pulsar 200 diye. Model bazında gidebileceği maksimum range buralar çünkü. Gidip bu adama R1200GS neden verelim bir sebebi olmalı. Eğer sebebi yoksa da gitti milli servet uçtu buharlaştı.
Haberi yine liseliler yazmış. Sanırsın 8 kadın motorize memur tüm şehrin suçlularıyla savaşıyor. Her gün çatışma kovalamaca aksiyon motordan motora atlarken havada şarjör değiştirmeler vs.
Kadın oldukları için haber olmuşlar. Bu iyi bir şey gibi gözükse de değil. Aynısını zabıta paylaşımında da konuşmuştuk.
Motosiklete binecek durumumuz kalmadı pek ilgimi çekmedi.
Fakat Motosiklet kullanıyorsa iyi biridir. Yol verin geçsin 😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Kadın yunusları tebrik ediyorum. Başarılar dilerim
verin altlarına xmax tursitler gleince foto felanda çekilir fenamı :D
ben kadın madın anlamam arkadaş! işlerini yapacaklar ise amenna. ama yok anca cazibeleri ile cezbedici şekilde bir görsellik amaçlı boy gösterecekler ise karşıyım.
kadın denildiği zaman erkek olarak cinsel dürtüler tabi ki hareketleniyor, genimizde var bu ama işlerini yapmalılar. herkes işini yapsın, adalet bunu gerektiriyor.
arkadaşlar konuyu cıvıtmış ama duygusal yönü bir kenara bırakıp olayın işlevselliğine yönelmemiz lazım dimi? kadın yunuslar ne katacak bize onu söyleyin bana? erkekler yetersiz mi kaldı yoksa işsiz kadınlara istihdam sağlanmak mı isteniyor ben tam anlayamadım durumu.
Affınıza sığınıyorum fakat başlık er gazinosuna dönmüş. Kadın polis elbet olmalı, özellikle kadın vatandaşlarla ilgilenecek, kimlik uygulamalarını vs. yapacak kadın yunuslar tabii ki iş görür. Hatta trafik şubeye de koysunlar en azından rüşvet yemezler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)