Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motor otoparktan alınmış plakalı evraksız motor

REKLAM ALANI

Beyler yanlış anlamayın lütfen.Beyler bir ilan gördüm Ducati nin bir motoru motorparktan alındı oyüzden evrakları yok sormayın diyor zaten kimlikle satış yapacağım diyor resimlerdede plakanın bir kısmı gözüküyor plakası var sizce bu motor alınırmı alırsam polis yakalarsa ceza kesilirmi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Lütfen yardımcı olun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Evrağı yoksa ceza yersin. Ruhsatın olsa yanına almasan bile cezası var evraksız kullanmanın da cezası vardır elbet.
    trkklertgrl bunu beğendi.

yani tamam evrağı yok fakat ben bunun evrağını çıkartamammı

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Alıntı trkklertgrl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hurda belgeli mi? Yoksa sahibi mi çektirmiş trafikten?
    Detayını bilmeden bir şey diyebilir miyiz emin değilim.

şimdi adam ben motoru motor otoparktan aldım evrağı yok sormayın kimlikle satış yapacağım demiş

ftkrblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900
    kardeşim ben senin dediğin motora baktım 3500 lira mı ne,o motor masraflı bir motor bana göre bu birincisi ikincisi motor otoparktan yasal olarak mı alınmış yani sahibi motoru almamıştır yedieminden zamanında alınmayan motor milli emlak tarafından satışa çıkartılır bu yasaldır,şu da olabilir özel bir otoparkta bu motor senelerce yatmıştır otopark ücreti ödenmemiştir otopark sahibi de kızıp motoru satmıştır bu kanuni olmayan bir yoldur,eğer bu motor milli emlak tarafından satıldıysa yeni sahibi yeni ruhsat ve plaka çıkarmış olmalıydı ki o zaman evraklı olurdu neden yeni evrak çıkmamış?bu motoru trafiğe açık alanda kullanamzsın yasal olarak,he dersen ki çevirmeye girmeden kullanabilirim o da senin bileceğin iş ama çevirmeye falan girersen bu motora elvada dersin haberin olsun

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Beyler yanlış anlamayın lütfen.Beyler bir ilan gördüm Ducati nin bir motoru motorparktan alındı oyüzden evrakları yok sormayın diyor zaten kimlikle satış yapacağım diyor resimlerdede plakanın bir kısmı gözüküyor plakası var sizce bu motor alınırmı alırsam polis yakalarsa ceza kesilirmi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Lütfen yardımcı olun
    güzel kardeşim kimlikle satış yapsa ne olur ? adam yüzde 90 hırsız olabilir. Motosikletin sahibi sizi yakalasa bana bu kimlikli adam mı sattı motoru diyeceksiniz ? Motorun ruhsat satışını almadan motor üzerinde hak sahibi olamassınız. Daha ne diyelim böyle motor mu alınır ?

Ekarademir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 640 Adventure
    Ruhsatsız vasıtaya devlet el koyar üstüne birde ceza yazar.

yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Otoparktan alındı ne demektir ? :D Eğer trafikten men edilmiş ya da cezalı olarak çekilmiş motorsa öyle evraksız filan teslim etmezler kimseye motoru. Ama eğer çekme belgeli motor denmişse, sigorta vergi vs. ödememek için trafikten kaydı sildirilmiş motordur. Bu tür araçların trafik tescil işlemleri tekrar yaptırılır..

Diğer türlü Çalıntıdır o motor.. Hem elinizde patlar hem de hırsızlıktan ceza yiyebilirsiniz.. Ben başkasından aldım demeniz de sizi kurtarmaz zira evrakları olmayan aracı almak da suça ortak olmaktır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tvs Apache
    motor ney motor? panigale 1299 mu? al gitsin olum, hangi polis peşine düşecekte yakalayacak. şurada 3. dünya savaşına ne kaldı? al bari gözlerin açık gitmeyesin atın ölümü arpadan olsun al.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    evrağı olmayan motoru nasıl üstünüze alacaksınız? motor büyük ihtimal çalıntıdır

_chaotic_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor daytona 350
    Bulaşma kardeşim böyle işlere. Eğer bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse, gercek değildir.

Bir de böyle soru sormayın bilmem ne diye satış yapılmaz. %100 çalıntı motor. Ya da başka bir kanunsuz işi var. Başına dert alırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı jetFadıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor ney motor? panigale 1299 mu? al gitsin olum, hangi polis peşine düşecekte yakalayacak. şurada 3. dünya savaşına ne kaldı? al bari gözlerin açık gitmeyesin atın ölümü arpadan olsun al.
    YA ağzımı açtırma kapris gold seni D
    jetFadıl bunu beğendi.

Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim kimlikle satış yapsa ne olur ? adam yüzde 90 hırsız olabilir. Motosikletin sahibi sizi yakalasa bana bu kimlikli adam mı sattı motoru diyeceksiniz ? Motorun ruhsat satışını almadan motor üzerinde hak sahibi olamassınız. Daha ne diyelim böyle motor mu alınır ?
    bilgilendirdiğin için sağol abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

Alıntı jetFadıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke abi motor ducati monster 600

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)