Doblo sıkıştırmış virajda , iki kırığı varmış ameliyat olacakmış platin takacaklarmış.. Şu an hastanede bekliyormuş..Ulan yakında değilki sabahlardım başında..
Doblo sıkıştırmış virajda , iki kırığı varmış ameliyat olacakmış platin takacaklarmış.. Şu an hastanede bekliyormuş..Ulan yakında değilki sabahlardım başında..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
offfff be aga, içim sızladı yeminle. Allah acil şifa versin, canı yanmasın ne olur.... Nerededir nerdedir ? Yakında olanlar, uzakta olsada imkanı olanlar için söyleyiver..
ne diyelim geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatı..
geçmiş olsun diyelim. şu doblo, şahin tarzı araçlardan uzak duralım arkadaşlar.
Doblocu kaçmış a.a.k.p.
geçmiş olsun, yürekçe abimize mersinliyim ama gidemiyorum maalesef.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Sıra bekliyormuş bayağı acile gelen kazalı varmış , ağrısı çokmuş az önce konuştum..
Acil şifalar , inşallah motordan uzak kalmaz . O Doblo da kesin tuğra da vardır arka camda
Geçmiş olsun ,ALLAH şifa versin,selamlar
Gecmis olsun. Allah sifa versin.
Tekrar tekrar acil şifalar dilerim, acil görevini yapmış ama ameliyet için hali ile sıra bekleniyor sanırım. Daha kırtane test yapacaklar ağrısı devam edecek.
Üstad kırıklar nerede bişey söyledimi..
Tez zamanda sağlığına kavuşur umarım. Suçlu kaçan hıyar ise bulunacağını sanmıyorum ama şeref yoksunu olduğunu zaten belli etmiş.
Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.
Platin dediğin zaman hepten gerilmiştim, omurgada, kalçada bişey olmasın diye. Çok şükür hayati kemikler değil. Üzülüyorum ama Allah beterinden korumuş ona da seviniyorum. Tekrar görüşürsen lütfen geçmiş olsun dileklerimi ilet. Haddime olmasa da tüm camianın dileklerini iletmeni rica ederim.
Özel bir nedeni yok ise bulunduğu hastanenin adını verirmisin, Ailesi yada kendisi istemez şimdilik hani o nedenle özel dedim
VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR, KADERİNE TERK EDİLEMEZ
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur :(
Mersin üniversitesi tıp fakültesi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)