Yürekçe Trafik Kazası Yapmış..
Reklamlar
-
09 Nisan 2018, 20:47
Geçmiş olsun kardeşim , Tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Reklamlar
-
09 Nisan 2018, 23:25
Çok geçmiş olsun, tez zamanda yollarda görüşmek üzere...
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
10 Nisan 2018, 02:43
Mersin İl Temsilcisi
Herkese tek tek teşekkür ederim.
Allah hepimizi korusun.
Onca kaza yapmama rağmen ( her 50 bin. Km de 1 ortalama) rağmen ilk kez koltuk değneği kullanmam gerekti. Gerçekten zor bi aletmiş. Öyle masum durduğuna bakmayın, fena hız yapıyor. Şu an dakikada bir oda kadar gidebiliyorum ama aleti geliştirecem.
Yere kesinlikle en az 3 hafta basmam yasak. Ne kadar basarsam o kadar geç iyileşirmiş. Uçabilme fikrim var ama, uygun bir ip bulana kadar şimdilik bunu rafa kaldırdım.
Haftaya işbaşı yapmam gerek.
Bakalım kısmet ne gösterecek..
Dualarım sizinle, Sizler de dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Sağlıcakla kalın...
-
10 Nisan 2018, 09:17
yürekçe adlı üyeden alıntı
Allah hepimizi korusun.
Onca kaza yapmama rağmen ( her 50 bin. Km de 1 ortalama) rağmen ilk kez koltuk değneği kullanmam gerekti. Gerçekten zor bi aletmiş. Öyle masum durduğuna bakmayın, fena hız yapıyor. Şu an dakikada bir oda kadar gidebiliyorum ama aleti geliştirecem.
Yere kesinlikle en az 3 hafta basmam yasak. Ne kadar basarsam o kadar geç iyileşirmiş. Uçabilme fikrim var ama, uygun bir ip bulana kadar şimdilik bunu rafa kaldırdım.
Sağlıcakla kalın...
Allah beterinden korusun abi, geçmiş olsun.
49.999 olunca sıfırla kilometreyi
-
10 Nisan 2018, 09:29
Rabim acil şifalar nasip etsin tez vakite eskisinden daha sağlıklı sıhatli olasın
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
10 Nisan 2018, 20:30
Sayın yürekçe,büyük geçmiş olsun.Rabbim tekrarından korusun.En yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileklerimle,dualarımız sizinle.
-
19 Nisan 2018, 12:21
yürekçe adlı üyeden alıntı
Allah hepimizi korusun.
Sağlıcakla kalın...
Üstad varmi bir gelişme?ayak ne durumda?
Tekrar geçmiş olsun..
-
19 Nisan 2018, 12:37
Çok geçmiş olsun acil şifalar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)