Yürekçe Trafik Kazası Yapmış..
Reklamlar
-
Kaza anında beraberdik. motorla beraber düştü. Ayağı motorun altında kaldı. Kırık ondan mütevellit. Tüm arkadaşlara tavsiye dır. Motorlarınıza mutlaka geniş ve sağlam koruma demiri taktırın. Yürekçenin motorunda da koruma demiri vardı. Ama motorun gövdesi sınırındaydı. Dolayısıyla motora birşey olmadı. Fakat geniş olmadığı ve motorla beraber düştüğünüzde ayak-bacak sığacak kadar bir genişlik bırakacak koruma demiri olsaydı bu sakatlık büyük bir ihtimalle oluşmayacaktı. Yürekçe arkadaşımız şu anda hastanede ameliyat sırası bekliyor. Büyük acıları var. Ben hastaneden ayrıldım. Fakat bulunduğum süre içerisinde 10-12 motorlu trafik kazasından dolayı üniversite hastanesi acil servisine birçok genç getirildi. Hiçbiri3nde de ekipman ve kask yoktu. Hele bir genç arkadşın kafası yarıktı. Her tarafı kan içinde idi. Ambulans bile kan içindeydi. Yaşıyordu ameliyata aldılar. İnşallah kurtulmuştur. Arkadaşlar lütfen dikkat edelim. Kask ve ekipman mutlaka giyelim-takalım.
Reklamlar
-
bican33 adlı üyeden alıntı
Kaza anında beraberdik. motorla beraber düştü. Ayağı motorun altında kaldı. Kırık ondan mütevellit. Tüm arkadaşlara tavsiye dır. Motorlarınıza mutlaka geniş ve sağlam koruma demiri taktırın. Yürekçenin motorunda da koruma demiri vardı. Ama motorun gövdesi sınırındaydı. Dolayısıyla motora birşey olmadı. Fakat geniş olmadığı ve motorla beraber düştüğünüzde ayak-bacak sığacak kadar bir genişlik bırakacak koruma demiri olsaydı bu sakatlık büyük bir ihtimalle oluşmayacaktı. Yürekçe arkadaşımız şu anda hastanede ameliyat sırası bekliyor. Büyük acıları var. Ben hastaneden ayrıldım. Fakat bulunduğum süre içerisinde 10-12 motorlu trafik kazasından dolayı üniversite hastanesi acil servisine birçok genç getirildi. Hiçbiri3nde de ekipman ve kask yoktu. Hele bir genç arkadşın kafası yarıktı. Her tarafı kan içinde idi. Ambulans bile kan içindeydi. Yaşıyordu ameliyata aldılar. İnşallah kurtulmuştur. Arkadaşlar lütfen dikkat edelim. Kask ve ekipman mutlaka giyelim-takalım.
Bahsettiği avukat arkadaş sizmiydiniz geçmiş olsun size de..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
-
Çok geçmiş olsun acil şifalar.
-
Gecmis olsun Allah sifalar versin..
-
Ya Sencer abiydi sanırım. Çok geçmiş olsun :(
-
Mersin İl Temsilcisi
Herkese teşekür ederim arkadaşlar.
Korumalıklara özen gösterin..
Allah hepimizi korusun..
-
Geçmiş olsun sencer hocam,operasyonun iyi geçmesi temennisiyle,Allahin izniyle,kisa surede sağliğina kavuşursun..
Moralini yüksek tut.
-
Sencer Abi Çok geçmiş olsun.
Yarın yanına uğrarım inşallah.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Bahsettiği avukat arkadaş sizmiydiniz geçmiş olsun size de..
Evet. Teşekkür ederim. Bende bir şey yok ama Yürekçeye üzüldüm. Benim motor için tamirciye gidiyorduk. Abi seni yalnız bırakmayayım dedi, beni yalnız bırakmamak için geldi. Bu nedenle de çok üzgünüm.
-
Süper Moderatör
Allah şifa versin, Allah daha büyük kaza ve belalardan korusun.
Buna da şükür diyelim, acı bir haber de alabilirdik Allah korusun.
-
Geçmiş olsun kardeşimize inşallah sıhhatine kavuşur...
-
bican33 adlı üyeden alıntı
Evet. Teşekkür ederim. Bende bir şey yok ama Yürekçeye üzüldüm. Benim motor için tamirciye gidiyorduk. Abi seni yalnız bırakmayayım dedi, beni yalnız bırakmamak için geldi. Bu nedenle de çok üzgünüm.
Malum kişinin veyahut kişilerin bulunma ihtimali yok mu şimdi bu ameliyattan dolayı bir zaman iş kaybı olacak maddiyatı ayrı..Ayrıyeten gereken cezayı yemediği sürece bu şahıslar suç işlemeye devam edecek..Malum "Suç ve Ceza"
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Çok geçmiş olsun, tez zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz
-
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Allah hepimizi korusun..
Hocam çok ama çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin kardeşim.
"Önemli olan acil durumda ne yapacağını bilerek sürmek değil, acil duruma hiç düşmeyecek şekilde sürebilmektir."
-
Allah hepimizi korusun..
hocam geçmiş olsun
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Değerli Yürekçe üstadımız az önce bir foto gönderdi, sol alt bacağı ayağı ile birlikte alçıya alınmış vaziyette. Hastanede ekipmanı boşverin, sadece kask kullanmadığı için motor kazalarından kaynaklanan başvuru yoğunluğu nedeni ile kendisinden daha acil vakalar olduğu için ameliyat sırası beklemekte.
Kendisi şu an diğer tetkiklerin yapılması ile meşgul, hepinize selamları var. İyi niyet ve dualarınız için teşekkür ediyor. En kısa zamanda bizzat kendisi de yazacaktır zaten.
Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimle beraber acil şifalar diliyorum.
-
Allah hepimizi korusun..
Geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)