Motosiklette ‘poposu’ görünen ABD’li modele ‘örtünme cezası’
-
ABD’nin Los Angeles kentinden model Kinsey Golden, erkek arkadaşıyla birlikte gittiği Filipinler’de 26 Mart’ta motosikletle ilerlerken polis tarafından durduruldu. Polis Golden’ın erkek arkadaşına tişörtünü giymesini, Golden’ın da poposunu örtmesini istedi. Polis ikiliye ayrıca kural ihlali yaptıkları gerekçesiyle ceza kesti.
Kaynak
Reklamlar
-
Hürriyet öyle yazmış sen düzelt hocam. Ceza ayriyetten kural ihlalinden verildi diyor. Ciplak oldukları için değil.
-
Nerde insan hakları? Nerde laiklik? Nerde benim bedenim benim kararım?
-
Lukocan adlı üyeden alıntı
Hürriyet öyle yazmış sen düzelt hocam. Ceza ayriyetten kural ihlalinden verildi diyor. Ciplak oldukları için değil.
Çıplak oldukları için ceza verilmiyor uyarı yapılıyor. Uyarı nedeni çıplak oldukları için diğer sürücülerin dikkatlerinin dağılmasına neden olmaktı, bu kısmı kaldırmışlar
"Önemli olan acil durumda ne yapacağını bilerek sürmek değil, acil duruma hiç düşmeyecek şekilde sürebilmektir."
-
orada kadının mâbâdının görünmesinin tek sakıncasının "sürücülerin dikkatini dağıtmak ve kazaya sebebiyet vermek" olduğu kanaatindeyim.
-
Daha kaliteli bir resim yok mu beyler düzgün gözükmüyor ..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Polis nerde
-
Elemanda full ekipman var heee.%100 leather..
-
zengin olunca ilk yapacağım bu tarihe not düşün
-
Hanım abla motora tampon takmış ne var ki bunda .insanlık ölmüş başımız sağ olsun :(
-
Yanlız oradaki elemanı takdir ettim. Water Market önünde şişe su satıyor...
-
Amerikan polisini kınıyorum.
Herkesin işine kimse karışamaz, o o şekil giyinir, falan filan
-
Keşke önce okusanız.
Olay "Filipinler" de geçiyor.
Hatırı sayılır da bir müslüman nüfus bulunur.
Biri özgürlüğüne, biri polisine, attınız boşa yürüyonuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)