Sizce R25 Mi Yoksa RC 390'mı
Sizce R25 Mi Yoksa RC 390'mı
Saf kan SS istiyorsan RC390.Tabii bunun zararları piste çıkmıyorsan faydalarından çok.Ayrıca kalite sorunları,ölü 2. el,tek silindir vs vs.R25 derim.
şaka maka kaka şu an aralarında 2500tl fark var şu an için.aynı kategoride değillerki neyini kıyaslıcaksın.sadece yakıt 2. el ve parça olarak kıyaslayabilirz.
[QUOTE=burak burk;4313445]şaka maka kaka şu an aralarında 2500tl fark var şu an için.aynı kategoride değillerki neyini kıyaslıcaksın.sadece yakıt 2. el ve parça olarak kıyaslayabilirz.[/QUOTF-16 Vs Mobiletmi Yazdık Kardeşim
R25abs vs rc390 kıyaslamasında ben olsam r25abs seçerdim .
Rc390 roofroof'un dediği gibi safkan racing , gidonu epey aşşağıda oturuş pozisyonu açısından racing severlere hitap ediyor ama yorucu.
Kalite olarak yamaha 1 tık öndedir bence , ktm biraz daha nazlı .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Rc390 ın yamahadaki rakibi r3 , ülkemizde r25. Honda olsa cbr250 yerine 500le kıyaslardık belki ama rc390ı r6 ile kıyaslayacak halimiz yok 😊
Cbr500 neden yok seçeneklerde??üvey evlatmi?
Kesinlikle RC 390, çok severim kendisini. 😀
R25 ile ikisi arasında kalmak bariz hakarettir rc390 a Yakıt, parça, güç, tork, abs ve geniş diskli frenler koydun mu oturur yolda tek sıkıntısı tek silindirin titreşimi.. İkisinede bindim öyle söyledim.
Konfor-Yedek parça-bakım açısından R25 daha iyi onun dışında iyi olduğu nokta yoktur sanıyorum.
RC 390 nasıl tam bir ss olabiliyor ben anlamadım? Tek silindir ss mi olur? Bu motosikletler ara motosikletler benim gözümde(inazuma hariç) o yüzden satacağın zaman en kolay satılacak olanı almakta fayda var.
Panigale de 2 silindir ama ss simdi bana kalirsa bu cc dusuk olup da ss sinifina girmez dusuncesi "bence" yanlis sonucta tarz siniflandirmasi yapiyorsak r25 de rc390 da ss tir
RC390'ın yurtdışında özel yarış kategorisi bile var ve aşırı spor oturuş pozisyonu piste uygun amortisörleri vs açısından safkan ss dendi. Yarış denen şey illa 1000CC 4silindirle yapılacak değil ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)