Bana da denk geldi haftasonu 2 tane plaka falan yoktu tabi
Hatta bi tane 1.6 jetta ışıkta kalmaya uğraştı :(
Söz meclisten dışarı, büyük motosikletlilerle çekişmeye çalışan küçük motosikletliler bir yana, büyük motosikletiyle sağa sola caka yapmaya çalışanlar da ayrı bir zavallılık içindeler bence...
Küçük motosiklet büyük motosikleti geçebilir mi?
Virajlı bir yolda 400cc kullanan yetenekli biri, aynı yolda 1000cc kullanan bir çok insanı geçebilir... Düz yolda mümkün değil tabii ki.
Ama anladığım kadarıyla mesele o da değil. Mesele "hangimizin pipisi büyük" kavgası. Bu noktada enstrüman motosiklet olmuş, araba olmuş, saat olmuş, telefon olmuş, kıyafet olmuş çok da farki yok... Caka için motosiklet kullananlarda da zerre saygım yok.
Ben üstüme alınmıyorum :D Hiçbi zaman motorumla yolda şekil yapmaya çalışmadım. Ha kafenin önüne çekerim motora karşılıklı bi masaya otururum o ayrı ama :D
Ha ama buna niye böyle yaptın dersende hem bi an önce geçip kurtulmak hemde biraz da kıza rezil olsunda bidaha kalkışmasın diye.
O değil de bugün fıtı fıtı ışıklarda beklerken yanıma uzay mekiği gibi bir motor yanaştı. Adamın motorunun rölanti sesi nedeniyle kendi motorumun sesini duyamadım, benim 150 cc'nin 50 cc.si falan kendini bıraktı, yere düştü.
Ama biz bunları anlattık.....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-bakmayin.html
Yanlış anlamamaniza sevindim, size yönelik te yazmadım zaten. Sadece bazı cevaplar o yöne doğru gidiyordu, gömeceğiz diye olası dengesiz cevapların önüne geçmek için yazdım.
Sonuçta forumda küçük cc kullanan da var büyük cc de. Ama mesele o değil zaten. İnsan problemli ise küçük cc ile de büyük cc ile yapar yapacağını.
driftle 180 yapan arkadas olabilir mi acaba o?
YORUMSUZ.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)