Plakanızı sakın düşürmeyin
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.Geçen haftasonu gezerken plakamı düşürdüm ve bulamadım.Hemen karakola gidip zabıt tutturdum ve bugün plakamı bastırmaya gittiğimde yeni kanuna göre artık plakanızı kaybettiğinizde kaybettiğiniz plakanın iptal edildiğini ve yeni bir plaka(sıradan veriliyor seçme şansınız yok,benim giden plakam adımın baş harfleriydi kötü oldu gitmesi)ve yeni bir ruhsat çıkarmanız gerektiğini öğrendim.Bilginize.
Reklamlar
-
Plakamı çalmışlar, aynısını verin desek yemezler mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
Yada plaka basan firmalar var aynısını bastırıp taksaydın
-
yok artık öyle basmıyorlar plakacılar. eskisi gibi değil usül
-
bilgi için teşekkürler dostum, meraktan soruyorum; gerçekten plakayı kaybettiğine üzüldün mü? önemi olmayan bir şeye üzüldüğünün farkında mısın? ben cebinden çıkacak para ve kaybedecek zamana üzüldüğünü samıştım ilk bakışta fakat beni şaşırttın.
adının baş harfleri olunca ne faydası oluyor?
-
benim plakada çatlamaya başlamış düşmeden yenisini bastırsak çok güzel olacak sanırım
-
Plakayı siyah silikon kullanarak yapıştırmak lazım iyice.. Başka türlü büyük risk zira vida da yapılmıyor artık muayeneden geçmiyor motosiklet..
-
tian adlı üyeden alıntı
Malesef ohal yeni kanun vs. bu gibi sebeplerden yeni plaka çıkarıyorsunuz. Ben de ne yazık ki bu durumu yaşadım. Üstelik plakamı yenilemiştim. Yolda titreşimden plakalık demiri ile beraber uçmuşşş gitmiş... Aynı plakayı bastırmak mantıklı değil sizin yerinize biri bu plakayla neler yapabilir varın siz düşünün.
Ekbir belgesi alınarak yeniden trafik tescilden plaka başvurusu yapılıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam 7.5TL Ek-1'e verdim 120TL de ruhsat için ödedim.İşlem sırasında nakit ödeniyor.Siniri stresi ayrı dert tabi.
Yahu nasıl bir ülke oldu burası böyle. Şimdi ben, kıl olduğum bir herifin arabasının plakasını söküp kaybetsem, sonra o yeni plaka çıkarsa, ben yine söksem, bu böyle devam etse her seferinde adama masraf çıkacak o zaman
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
54RR adlı üyeden alıntı
Yahu nasıl bir ülke oldu burası böyle. Şimdi ben, kıl olduğum bir herifin arabasının plakasını söküp kaybetsem, sonra o yeni plaka çıkarsa, ben yine söksem, bu böyle devam etse her seferinde adama masraf çıkacak o zaman
Linç adı verilen eylemin varlık sebebi budur..
-
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
54RR adlı üyeden alıntı
Araba için 2 plaka birden kayıp olması lazım
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Araba için 2 plaka birden kayıp olması lazım
Ne kadar plaka varsa hepsini sökeriz o zaman
-
54RR adlı üyeden alıntı
Bazı siyasi partilerin kısaltması olan harfler var diye 20 binlik arabaya 500 bin isteyenlere yapmalı bunu.. Nooldu milyarlık plaka ayrıcalığın? Puffff... ;)
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Örneğin, evde duvara asmak için keyfi olarak plaka bastıramıyor muyuz?
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Bazı siyasi partilerin kısaltması olan harfler var diye 20 binlik arabaya 500 bin isteyenlere yapmalı bunu.. Nooldu milyarlık plaka ayrıcalığın? Puffff... ;)
Bak bu hiç aklıma gelmemişti süper fikir
-
benimde plaka kaybolmuştu kayboldu calindi yei bilgi verdim aradan 1 ay gecti başka birisi benim plaka ile torbacilik yapıp yakanmış scooter ile :D
-
54RR adlı üyeden alıntı
Ona Türkiye'de "nerem doğru ki" deniyor.
Malum herşeyin mantıklı olması gerekmiyor bu ülkede. (Buna mı takıldın )
Gerçi sen de haklısın
Bu olanların, verginin vergisini ödediğimiz bir ülkede yaşanan olaylar olduğunu unutuyor bazen insan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Şeytan diyor vergiye sıkışınca sal ekipleri, toplasınlar bütün plakaları... 😊😊😊
Burdan trolleri de uyandırmış olayım. Azcik hakkını versinler işlerinin.
-
yamtareroglu adlı üyeden alıntı
Plakayı siyah silikon kullanarak yapıştırmak lazım iyice.. Başka türlü büyük risk zira vida da yapılmıyor artık muayeneden geçmiyor motosiklet..
Siyah slikon sağlam tutuyor mu? Sarsılmalarda felan düşme yapar mı?
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Ona Türkiye'de "nerem doğru ki" deniyor.
Malum herşeyin mantıklı olması gerekmiyor bu ülkede. (Buna mı takıldın
)
Gerçi sen de haklısın
Bu olanların, verginin vergisini ödediğimiz bir ülkede yaşanan olaylar olduğunu unutuyor bazen insan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Şeytan diyor vergiye sıkışınca sal ekipleri, toplasınlar bütün plakaları...
Burdan trolleri de uyandırmış olayım. Azcik hakkını versinler işlerinin.
En son plakaları mabada bağlayıp gezeriz
-
Plakayı değiştirmek istiyordum iyi oldu :D Benim plaka 42 ama ben Ankara'da ikamet ediyorum o nasıl olacak 42 mi verecekler yine 06 mı?
-
Ekrem_06 adlı üyeden alıntı
Plakayı değiştirmek istiyordum iyi oldu :D Benim plaka 42 ama ben Ankara'da ikamet ediyorum o nasıl olacak 42 mi verecekler yine 06 mı?
Siz standart plaka değişimi başvurusu yapacaksınız. İkamet adresinize göre yeni plaka verilecek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)