Plakanızı sakın düşürmeyin
Reklamlar
-
yamtareroglu adlı üyeden alıntı
Siz standart plaka değişimi başvurusu yapacaksınız. İkamet adresinize göre yeni plaka verilecek
Şöyle ki üzerime alırken noter soruyor ya plakayı değiştirmek istiyor musunuz diye ben evet dedim 06 yapacaktım ama çok yoğun çalışıyorum. Gidip ilgilenemedim, sonra ruhsatı almaya gittiğimde sürenin geçtiğini söylediler.
Reklamlar
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Siyah slikon sağlam tutuyor mu? Sarsılmalarda felan düşme yapar mı?
Ben o siyah silikonun mağduriyetini yeni plaka çıkararak yaşadım, plakalık taktırın ona silikonlayın çok sağlam olur.
Sarsıntıdan düşüyor.
-
Siyah silikon veya akvaryum silikonu çok sağlam silikonlar. 1 metrelik akvaryumun köşelerine sürüyorsunuz 1 tonluk su hacmini ve basıncı iki camı birbirine tutturmanıza (kaygan) rağmen 10 yıl tutuyor. Fakat yapıştıracağınız iki yerde yüzey alanı olması çok daha iyi olur. Özellikle plakalıktaki boşlukları doldurur ve arkasına da (plakalığın) taşırırsanız çekseniz koparamazsınız. Ben aracımın plakasını siyah silikonla yapıştırmıştım, sökünceye kadar epey uğraşmıştık en sonunda maket bıçağıyla silikonu kesmek zorunda kaldık..
-
Aynısını vermemeleri mantıklı olan belkide o plakayı başka bir motorsiklette kullanıcak bulan kişi yada çalan kişi kaybedeni sıkıntılı bir süreç bekliyor buda bir gerçek en azından plaka bulununca tekrar aynı plakadan basmaya izin verilmeli böylelikle ruhsat değiştirmek zorunda kalınmaz
-
jetFadıl adlı üyeden alıntı
bilgi için teşekkürler dostum, meraktan soruyorum; gerçekten plakayı kaybettiğine üzüldün mü? önemi olmayan bir şeye üzüldüğünün farkında mısın? ben cebinden çıkacak para ve kaybedecek zamana üzüldüğünü samıştım ilk bakışta fakat beni şaşırttın.
adının baş harfleri olunca ne faydası oluyor?
Üzüldüm derken öyle ölüp bitmedim fakat hoşuma gidiyordu,arabamın plakası da aynı o nedenle de hoşuma gidiyordu.Daha çok harcadığım zamana ve plakam olmadığı için motorumu kullanamadığım haftasonuna üzüldüm desem daha doğru olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)