Motor toplama hakkında oneri
Reklamlar
-
Dün 100 TL ye bir aded motor şasesi aldim üzerinde benzin deposu yan kapaklari lastikleri on arka fari
mevcut 92 model mz bunu toplasam trafiğe sokabilirmiyim yine mz parçalarıyla toplicam motor takımı buldum üzerindeki lastikleri şimdilik degistirmicem çok masraf cikarmicak bana ama işin evrak boyutu nedir bilmiyorum yada trafiğe sokabilirmiyim yardımcı olursanız bı fikir verirseniz sevinirim
Reklamlar
-
Çooook uğraştırır çoook
https://www.youtube.com/watch?v=T0jbH_Vu_eA&t=1s
-
Şasinin üzerindeki numaradan sorgulatın aracı.Plakası halihazırda var mı?Çekme belgeli mi yoksa hurda belgeli mi?Şasi nosunda ne diyorsa odur.Onunla uğraşmaya değmez.Keşke plakası ruhsatı olan dökülmüş bi motor alsaydınız en azından satışı aldıktan sonra istediğiniz gibi toplar evrak işini sorun etmezdiniz.Nacizane tavsiyem motoru dekoratif amaçlı duvar süsü olarak kullanın.İllaki motor toplayacam diyorsanız da dediğim yöntem daha mantıklı olur.
-
Dostum motor topyalacağız diye başı bildiğin belaya giren çok insan var bilgin olsun. Şase numarası vs bu hususlara dikkat et. Benden söylemesi.
-
çekme belgesi ve evrakları varsa güzel hobi olur ama şase numarası var da evrak yoksa tanımadığının birinin şasesi felansa hemen kurtul ondan herşey cıkabilir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)