Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ankara Honda Efe Servis

REKLAM ALANI
    Cewdt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese merhaba

Ise gidip gelmek icin bir cbf 150 satin aldim ancak baya yas tahtaya basmisiz. Gecen gunlerde de konu acmistim viteslerde problem var. 4 den 3 e inerken basiyorsun bos 3 den 2 yede yapiyor onun harici bisey yok. Bugun fark ettim ön disk de biraz yamukmus Neyseki esnaf motoru.

Sorum su ki hic ugrasmayayim direk honda efeye gotureyim yapsinlar diyorum. Bilenler yazarsa sevinirim honda efe motosiklet servisi nasildir ?
    ruhi usta bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Efe dediğiniz firma ankaranın en eski honda bayilerinden birisidir. 2002 Senesinde kendilerinden otomobil almıştım. İşlerinde iyi olduklarını düşünüyorum. Motosikletimi hiç götürmedim tabi.
    ruhi usta bunu beğendi.

Acikcasi biraz hayal kirikligi oldu kendi hatam yuzunden masraf yapmak zorunda kaliyorum. Efe fazla gecirir diye korkuyorum
    ruhi usta bunu beğendi.

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Cewdt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acikcasi biraz hayal kirikligi oldu kendi hatam yuzunden masraf yapmak zorunda kaliyorum. Efe fazla gecirir diye korkuyorum
    Biraz terleye bilirsin ama başka yerler de sonradan daha çok terleme ihtimalin var.

Motosikleti
    CBR 500R-CB650F
    Hocam yetkili servise gitme istersen. Baya masraf olabilir. Çankaya da my motogarage diye biryer var. Orada Ruhi usta diye bir vardı sanınırım. Honda Boradan ayrılma. Malum Bora motosiklet satışı bitirince oraya geçmiş. İşini bilen bir ustaya benziyor. Ben motosikletimin periyodik ve amortisör bakımlarını yaptırdım bir sıkıntıyla karşılaşmadım, çok şükür. Bir götür baksınlar derim.
    ruhi usta bunu beğendi.

Alıntı Xyma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam yetkili servise gitme istersen. Baya masraf olabilir. Çankaya da my motogarage diye biryer var. Orada Ruhi usta diye bir vardı sanınırım. Honda Boradan ayrılma. Malum Bora motosiklet satışı bitirince oraya geçmiş. İşini bilen bir ustaya benziyor. Ben motosikletimin periyodik ve amortisör bakımlarını yaptırdım bir sıkıntıyla karşılaşmadım, çok şükür. Bir götür baksınlar derim.
    Eyw kardesim
    ruhi usta bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)