Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Boya Koruması

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    aokuyumcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2017
    Şehir
    Kandilli/İSTANBUL
    Motosikleti
    HONDA CBF280 mod
    arkadaşlar bende kendi aracıma seramik kaplama yapanlardanım, polisaj ile aynı mantıkta, malzeme farklı ona diyecek bir şeyim yok .
    aracınızı çok güzel yıkatın, iyiçe deterjan ı bol kullanarak ir daha yıkatın , işin püf noktası tozsuz ve güneş ışığı almayan bir yerde malzemeyi boyaya yedirin ve hav bırakmayan bir bez ile iyice parlatın . işlem bitti. youtube de uygulama videoları var , zaten bende oradan görüp öğrenip uygulamayı yaptım. fıstık gibi de oldu .
    polisaj bal mumu veya benzer karakterde malzemeler ile yapılan parlatma işlemidir ortam dan etkilenmesi ve görünümünün bozulması kolaydır. seramik kaplama ise kimyasal maddeler içeren bir sıvının boya yüzeyine yayılması sonrasında havanın etkisi ile kururken şeffaf ve sert bir katman oluşturmasıdır,işin püf noktası burada tozsuz ve güneş ışığı ile hızlı kuruma olmaması gerekiyor.
    adam bin küsür tl para vermiş yaptırmış veya satıyor ekmek kazanıyor, 100 tl lik bir iş bu dedin mi yok olmaz tüüü kakaa demesi kadar normal bir şey yok.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    papanax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2017
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    KTM390 , Ducati Monster 797, Xmax 400
    bildiğim kadarıyla Hara güre garajda (ataşehirde motor cafe - yıkama) yapıyorlar ama motoru bırakmak gerek ..çünkü baya zahmetli bir iş ve uzun ürüyor fiyatıda 150 tl sanırsam

    https://www.instagram.com/haraguregaraj/?hl=tr


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)