honda motorlarına zamları sessiz sedasız bindirmiş
https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
honda motorlarına zamları sessiz sedasız bindirmiş
https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
pcx150 15 i geçmiş.
Arkadaşlar capon alt ve orta cc motor fiyatlarını basit bir yöntemle bulabiliriz bakınız;
50 cc : 5.000K
125 cc:12.500K
150cc :15.000K
250cc :25.000K
400-500cc :40.000K
Aynı tabloyu 50cc haricinde,ikiye bölerek çinli(bazı markalar hariç) ve hintli hemşoların(bazı modeller hariç) fiyatlarını bulma şansımız var.
ahahah kampana motora 15 bin ama verirler şaşırmam :D
Honda PCX:
İngiltere'de 2900£ yani 16200TL,
ABD'de 3600$ yani 14400TL,
Alamanya'da 3300€ yani 16500TL.
ABD'de vergi %6-7 olması lazım o yüzden ucuz. Almanya ve İngiltere'de %19.
Türkiye'de %18 KDV + %8 ÖTV'ye rağmen 15300TL'ye satan Honda'yı yuhalamak değil, alkışlamak gerek.
İroni mi bilmiyorum ama Almanya'da asgari ücretin 1500 euro olduğunun farkındayız değil mi?
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
ne bekliyoruz ki ülkemizde, indirim mi? asla olmayacak bir iş, motosiklet sektörü emin adımlarla uçuruma doğru gidiyor, herhalde bazı modeller veya markalar hariç, motosiklet lüks bir araç olacak, uzakdoğuda, avrupa'da ya da amerika'da düşük gelir seviyesindekilerin kullandığı motorları bile biz alamayacağız ya da iki defa düşünüp, kredi falan çekeceğiz.
honda pcx ingiltere'de 16.200 lira. bizde 15.000 lira. daha hala nankörlük mü edersiniz bre densizler? daha ne olsun, bedava mı dağıtılsın? bunu mu istiyorsunuz?
profil fotoğrafı ile çelişiyorsun dostum
adam orada 2-3 asgari ücreti ile alıyor motoru bizim gibi değil
Daha ne kadar zam olabilir ki nereye gider ? Cbf 150 50bin ? CB250R 100bin ?
Hepsi güncellenmemiş daha :D
Yalnız cub motor konusunda Honda insaflı.
Maaslarla kiyas yapan arkadaslar yanlis konuya yaziyorlar. Ornegi veren arkadas konvertibl paralar uzerinden ornekleme yapmis, ulkedeki satin alma gucunun bununla cok bi alakasi yok.
2018 yilinda hala kampana frenli motor alanlari gordukce oh olsun diyorum
Siz dua edin de cr motor bajaj vs geldi yoksa euro 4 bile gelmezdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)