Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Nolan N87 mi Icon Airmada mı? Icon beden sıkıntısı??? : :ouestion

REKLAM ALANI

Merhabalar, bu benim ilk postum. Kafam çok karışık, şimdiden teşekkürler. Nolan N87 kullanıcısıyım. Kaskımı yurt dışından siparişle getirtmiştim L beden istedim. Kafama tam uyduğunu düşünüyordum ta ki yeni kask bakarken m beden N87 deneyinceye kadar. Kafamın içinde kask dönüyormuş. Şimdi yeni kask alacağım. Ama bir daha aynı kaskı almak mantıklı mı diye düşündüm. Yoksa Icon airmada mı alsam diye düşünüyorum. Kaskı maalesef deneme şansım yok. Yine yurt dışından sipariş edeceğim. Icon kaskın bedeni hakkında bilgi sahibi olan var mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Sharptan 2 yıldızı var airmadanın :(
    Desenlerine aşık olmadıysan çok mantıklı bi karar olmaz.
    Edit:Long oval demişler kalıbına nolan daha yuvarlak ona göre karar ver

Desensiz Siyah modeline bakıyordum aslında. Başka kask önerin var mı peki? Kullandığım motor Crf250L. Kısacası üstünde Spoiler bulunan yarış kaskları kullanmak istemiyorum.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Nolan kaskı deneme şansın vardı, denemeden yurtdışı kask almak risk.

Nolan N87 kask kullanıyorum kesinlikle önermem takarken yan pedler çıkıyor başka markalara bakmanı öneririm.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    N86 kullanıyorum genel olarak memnunum. N87 benimkinin yeni versiyonu.

peyloride - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF1100 L1
    N87 kullanıyorum yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi bir problem yaşamadım. Gayet memnunum, pinlock buğu konusunda %100 başarılı değil yalnız. Üstlerden hafif buğu yapabiliyor çok nadiren.

atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malaguti Dune 125-X Black Edition
    Bende de nolan n64 var içeriye biraz fazla rüzgar sesi alma sıkıntısı haricinde güzel kask rahat ve görüş açısı geniş. Bir tane de mat siyah LS2 STREAM EVO aldım cidden görünüm 10 numara ve daha sessiz hele bir de vizörü tam kapatınca resmen düşük hızda sıfır ses. Ama L almış olmama rağmen kulaklarımı acıtıyor takıp çıkartırken enteresan sekilde.

Icon marka kaskların neredeyse tümü sharp testlerinden sınıfta kalmış durumda. Desenleri ve dizaynlarına söyleyecek söz yok ama her şey desen ve dizayn demek değil.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)