Motosiklet kullanirken muzik dinliyor musunuz?
Reklamlar
-
ben çoğu zaman dinlerim ve yüksek sesle, korna falan duymuyorsunuz gerçekten.. genelde dikkatli sürerim ama geçenlerde yani aylar öncesi bir gün işe giderken sol şeride geçtim sollama amacıyla ve yaklaşık 500 metre falan sol şeritte seyir ettim ve arkama bakayım derken bir baktım beyaz bmw dibimde, hemen yol verdim ama kornaya bastı mı bilmiyorum, sellektör yapmadı ama ondan eminim.
Reklamlar
-
Denedim , yapamıyorum . Aşırı keyif verici gaza getirici oluyor ama bütün algılarım kapanıyor. Motoru dinlemem etrafı gözlemem arkadan sağdan soldan gelen sesleri duymadan kör şekilde sürmeme hayatta kalma güdülerim izin vermiyor.
-
İntercom kullanıyorum. Şehir içi de kullanıyorum şehir dışı da. Sesi az açıyorum o yüzden bütün sesleri duyabiliyorum. Gaza getirici şarkılar açmamaya özen gösteriyorum.
-
Dinlemem. Reflekslerimi zayıflatıp algılarımı kapatıyor. Yaya yürürken bile dinlemem. Birde ben ağır arabesk dinleyicisi olduğum için. Arabesk şarkıların sözleri ve müziği çok anlamlı ve vurucu olduğu için şarkının hikayesine kapılıp gidiyor dünyadan soyutlanıyorum. Çok tehlikeli.
https://youtu.be/NxKBj9mkef8
-
direkt kulak ici kullaklik kullanmamani tavsiye ederim, etraftaki sesi de birazcik olsun duyman icin (acil durum ( korna vs))
Intercom bu isin bence en mantiklisi (KULLANIYORUM)
hem müzigini dinliyorsun, hemde gelen telefonlara cevap verebiliyorsun
intercom da da cok asiri sesle müzik dinliyemiyorsun, ama yeterli oluyor
tavsiyem Intercom olur. ayrica taktin cikartin kaski kullaklikla ugrasmiyorsun
-
müziksiz dolasmiyorum diyebilirim
fakat interkom kullanıyorum
hem yolu hem müziği duyabiliyorum
trafikte bunalmaktan kurtarıyor
birde telefon çalınca açabiliyorum
navigasyon içinde güzel sağa dön sola dön
-
Sizde de olmuyor mu, belli bir hıza ulaşınca benim kafada yani beynimin içinde sevdiğim müzik kendi kendine çalmaya başlıyor.
-
schuberth interkom kullanıyorum yaptığın hıza göre sesi kendisi otomatik ayarlıyor. Kullanıyorum, memnunum trafiği tehlikeye atacak şekilde yüksek ses ile dinlemiyorum. Müzik ile yol daha keyifli geçiyor hele orman, yeşillik trafiğin olmadığı yollarda tadından yenmiyor.Arama geldiğinde duruyor müzik arama sonrasında el ile ayarlamak gerekiyor tek dezavantajı olarak bunu söyleyebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)