süpermoto uzun yol yapabilir mi ?
-
iyi günler herkesin motor alırken ki ikilemlerini bende yaşıyorum öncelikle amacım motor alıp uzun yola çıkmak ehliyetim a1 tecrübem 15.000 km ihtiyacım olan yeni bir motor ve kararsızım aklımda 3 motor var
yamaha wr 125x;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-iyi-gitmesede-cok-iyi-durur-532189035/detay
yamaha mt 125;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-hatasiz-boyasiz-son-fiyattir-541206818/detay
ktm duke 125;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-absli-temiz-duke-125-533519502/detay
malum piyasada düzgün 125 lik motor yok benim kanımca uzun yol yapabilecek motorlar bunlar(125'lik motorlar için)şuan 1 adım önde olan yamaha wr 125x fiyat olarak biraz daha uygun km olarak da aynı şekilde extraları da hoşuma gitti ama süpermoto uzun yol yapar mı bu konu da da teredütlerim var yardımcı olursanız sevinirim. hayırlı günler
Reklamlar
-
Bence ehliyeti büyütüp 250cc güzel bir motor alın. Bu motorlar yorabilir sizi. Tabi gideceğiniz mesafe önemli ama şahsen ben şehir dışına çıkmam bunlar ile
-
ancak seneye a2 tipi ehliyet alabilirim uzun yol yapabileceğime inanıyorum yorulmak pekte umrumda değil, sanırım tutkudan dolayı. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Erhan Gürkan adlı üyeden alıntı
ancak seneye a2 tipi ehliyet alabilirim uzun yol yapabileceğime inanıyorum yorulmak pekte umrumda değil, sanırım tutkudan dolayı. Cevabınız için teşekkür ederim.
Gençlik hevesini çok iyi bilirim. Aynı yaşlarda 125cc Çinli motorla hergun 100km yapardım. Bu motorlar hayli hayli uzun yola gelir yeter ki sen sabırlı ol.
Ktmleri satması zor oluyor MT 125 yakışır 😄
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Gençlik hevesini çok iyi bilirim. Aynı yaşlarda 125cc Çinli motorla hergun 100km yapardım. Bu motorlar hayli hayli uzun yola gelir yeter ki sen sabırlı ol.
Ktmleri satması zor oluyor MT 125 yakışır
yorumunuzu sevdim oyumu ktmden yana değilde yamahadan yana kullanacağım evet ama extra olarak wr125x daha dolu ilanda, sizce hangisini tercih etmeliyim ?
-
pevv
Adamlar ybr 125 ile japonyaya gidiyor.
her türlü yapılır. Bakımlı ise motor, sabrın varsa, her türlü gidilir.
hepsiyle de gidersin. Gitmesini bilrsen.
Bak. Konu'ya @inzell usta'da bakıyormuş. boxer'la kaç ülke gezdi bir sor bakalım.
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
pevv
Adamlar ybr 125 ile japonyaya gidiyor.
her türlü yapılır. Bakımlı ise motor, sabrın varsa, her türlü gidilir.
hepsiyle de gidersin. Gitmesini bilrsen.
Bak. Konu'ya @inzell usta'da bakıyormuş. boxer'la kaç ülke gezdi bir sor bakalım.
benden yana sıkıntı yok bana kalsa bisikletle de yaparım yapmışlığım var fakat yukarıda verdiğim ilan linklerini inceleyerek bana bir öneride bulunun şuan aklım wr 125 de linkleri inceledikten sonra hangisini almalıyım bu konuda yorum yaparsanız çok sevinirim
-
Her motorla uzun yol yapılır burada mesele uzun yolun sürülen motora göre daha çekilebilir, konforlu, güvenli ve rahat olup olmamasıdır. Yani, 50cc ile de 1300cc ile de uzun yol yapılır ama hangisi ile ne kadar o yol çekilir değişir.
-
BigLion adlı üyeden alıntı
Her motorla uzun yol yapılır burada mesele uzun yolun sürülen motora göre daha çekilebilir, konforlu, güvenli ve rahat olup olmamasıdır. Yani, 50cc ile de 1300cc ile de uzun yol yapılır ama hangisi ile ne kadar o yol çekilir değişir.
her motor yol yapar evet bunu biliyorum fakat ben yukarda vermiş olduğum linklerde ki hangi motoru alsam hangisi benim için daha verimli olur bunu sormak istemiştim yoksa her motor uzun yol yapar bunu farkındayım
-
Ben olsam ktm tercih ederdim. Çok güzel ve keyifli motordur.
-
Yüksek olduğu için biraz daha yorucu olur wr125. Tabi uzun yol yapılır. Ktm tavsiye ederim bende. Ayrı bi tork oluyor ktmlerde. Marka fanatikliği oldu bende ktm aldığımdan beri. Satmayı düşünmüyorum ama satarsam yine ktm alırım. :D tavsiye ederim o yüzden markayı. Ama işletme maliyeti tuzlu olur ktmnin. En pahalı parça bizde. Bulunmasıda zor. Ama kolay kolayda bozulmaz.
-
yapilir hertürlü süpermoto ile uzun yol. konfor aramiyorsan hertürlü olur.
80-100 ile fiti fiti gezersin.
-
Ne kadar uzun yol?
Wr r ile 700-800 km yol gelen arkadaşım oldu ama geldikten sonra 2 gün kendine gelmeye çalışmıştı
-
Moderatör
Yahu bisiklet ile yurt dışına gidip gelenler var, altında kendi kendine giden bir alet için sorulacak soru değil Konforu düşünmediğin sürece..
-
Mt-125 sahibiyim sorun varsa sor. ben oyumu mt den yana kullanırdım ama önşartlar var.
-boyunun min 175 veya 170 olması
-eldeki fren ve gaz hissinin iyi olması(drift kullanan arkadaş istemsiz stoppie yaptı)
-yakıtı 2,1lt den aşağıya çekemiyorum ben ki gayet sakin sürerim
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Mt-125 sahibiyim sorun varsa sor. ben oyumu mt den yana kullanırdım ama önşartlar var.
-boyunun min 175 veya 170 olması
-eldeki fren ve gaz hissinin iyi olması(drift kullanan arkadaş istemsiz stoppie yaptı)
-yakıtı 2,1lt den aşağıya çekemiyorum ben ki gayet sakin sürerim
2.1den aşağı çekememeyi söyleyerek nispet mi yapıyorsun :D :D
-
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
-
2.1 lite cok iyimis.. 690cc gerci benim makina ama 100 km'de 15 litrelerde..
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
siz gibi leylek bacaklı sürmüyoruz beyefendi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
bir ekleme daha mt 125 alıcaksan ikarus sendromu erken gelebilir çünkü en ufak kaymayı bile hissediyorsun ön takım bu konuda harika virajlarda acayip zevkli 180kg (yolcu ben ve yüklerimiz) kastamonu oyrak geçidini 110km/h ile indim 125 lik için beklemesi zor şeyleri yapıyor mt
8 Nisanda düğünüm var inşallah. Haber vereyim buyur gel.
forzaBJK adlı üyeden alıntı
2.1 lite cok iyimis.. 690cc gerci benim makina ama 100 km'de 15 litrelerde..
Benim kamyon 13 yakıyor 100 kmde.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
8 Nisanda düğünüm var inşallah. Haber vereyim buyur gel.
430 km var aramızda abi sen yazın sinop'a gel misafirim ol öyle ödeşelim
hayırlı olsun tekrardan abi yengeden çekinip motoru bırakma özler forum seni
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler