50 cc ile gezenler var,bisikletle tura gidenler,neler neler
http://www.mototurkiye.net/roportaj-karadeniz-ruyasi/
50 cc ile gezenler var,bisikletle tura gidenler,neler neler
http://www.mototurkiye.net/roportaj-karadeniz-ruyasi/
yapılır tabikide ben kendi motorumla mesela yarında uzun yola çıkıcam istanbuldan edirneye gidicem şimdi benim motorun üstünde aralıksız kalıcağım süre 45dk filandır sık sık mola vericem hem ihtiyaç hem sigara için yani dinlenmeden bi 300km kesinlikle çekemem belim ağrımaya başlıyor hepsini geçtim ama keyif aldığım için sınırım yok her türlü yola gelirim
Benim tanıdığım Erdi ,Allah'tan başka hiç bir kuldan ve hiç bir nesneden korkmaz.
bende mt 125 e karar verdim gibi wr125 daha yavaş ve selesi 100 km den sonra rahatsız ediyormuş yakıt konusu da sıkıntılı top speed ise 110 civarı o da tapa gaz ile ktm duke 125 ise küçük şasili olduğu için sıkıntı olabileceğini söylediler boyum 183 mt şuan daha ilgimi çekiyor eldeki fren ve gaz hissime güveniyorum motor kullanırken devir saati vs kullanmam genelde ses ile kullanırım bu da gaz ayarımı ciddi anlamda güçlendirdi fren işi basit.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
bende aynı durumdayım yani görüşünü destekliyorum ama elimdeki imkanlar doğrultsunda hem uzun yolda hem şehir içinde her türlü desteği olanağı pek önemli olmasa da konforu sağlayacak motora bakıyorum yoksa kesinlikle benim uzun yolculuklarım da genelde bol molalı oluyor
Birlikte fotonuzu yukarıdaki yazdığımdan sonra gördüm. Rab'bim ağzınızın tadını devamlı eylesin.
ben olsam wr 125x alırdım. cross kaskı+stickerlar üfff. supermotonun zevki başka.
Allah mutluluğunuzu daim eylesin abi, ıyı bak motorada itiraz eden yok atlayın gelin Karadenize
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------
Son hız olarak 138 gordum ben duzde bayır aşşağı bılmıyorum.selesı mt nınde sert bı 200 km sonra agrı yapabılır veya bır mola ama kadıfemsı bır kumas kaydırmıyor yol bılgısınu ıyı veriyor (aha arka lastık salıyor gıbı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:59 ----------
Ama bence mt nokta atışı olur goreceksınız
Amin Ali abi çok sağol. Cümlemizin inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
Amin sağolasın. Artçı için rahatsız diyorlar bu motor için. Henüz bişey demedi hatun. Sorun çıkarmazsa geliriz inşallah o tarafa. :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)