Motorbank mı kursam ne?
Materyalist gencin feryadı yürekleri dağladı, az sonra !!!
Bununla aranızda akrabalık falan var mı? Anlayamazsınız diyor musun sende?
Elimdeki parayı beğenmiyor değilim diyorsun elindeki para değil elindeki paraya alabileceğin motorları beğenmiyorsun.Hem böyle bir savunma olabilir mi yahu.Adam gözüm yükseklerde değil diyor 24 bin liralık motordan bahsediyor.Gözüm yükseklerde değil 3 bin liralık motor istiyorum falan da değil mesele.Öyle bir mantık mı var benimde gözüm yükseklerde değil Passat istiyorum.bmw Mercedes Volvo gibi premium değil gözüm yüksekte olsa bu arabadan yüksek birşeyler incelerdim.Var mı böyle bir dünya.Yanlışını ısrarla savunuyorsun.Adamın elindeki paraya envai çeşit motor var beğenmiyor istediği motorunda sıfırı olacakmış.Gel birde evlatlığım ol herşeyini ben karşılayayım istersen.Bu nasıl bir rahatlık ya.Çok istiyorsan koy 10 bini üstünü tamamlayayım ama motor benim üstüme olacak ve yarın birgün anlaşmazlığa düşersek üstünde hak talep etmeyeceğine dair noterde anlaşma yapalım ama sen herhangi bir madde koyamazsın gidip bayinden çıkaralım motoru.
Simdi sen kendine gore gozun yukseklerde dedin. Bende kendime gore yukseklerde degil dedim. Bu goreceli birsey.
yaw ne yiyip içiyosunuz anlamadım gitti,hakkaten meyve sebzeye hormonlu gdo lu dedikleri kadar var,ulan insanların anası babası alıvermiyor çocuklarına motosiklet,sen kalkmış elden medet umuyosun,ya git parana göre bi motor al ya da çalış çabala almak istediğin motorun parasını kazan,benim yaşım 35 olmuş,12-13 yaşımdayken kawa kawa kawasakiiiiii diye oynardım sokaklarda,hep 4 silindir sesi duyduğumda hayranlıkla bakardım motora,daha yeni 2 hafta önce benelli tnt600 alabildim tam 22-23 sene sonra 4 silindirli bi motorum oldu,ama ilk motorum değil tabiki söylemek istediğim ilk motosikletin illa ki en çok istediğin motosiklet olacak değil ya,parana göre al bin gez dolaş tecrube sahibi ol elbet birgün hayal ettiğin motora sahip olursun,walla kimse kusura bakmasın ben 4 silindir motor sahibi olmak için babama bile ağlamadım,sen kalkmış burada seninle hiç bir şekilde kan ya da gönül bağı olmayan insanlara ağlıyorsun.tamam ağlamayana meme yokta sende oluru olan memeye ağla be kardeşim.......
Güzel kardeşim kötü niyetin olmadığı belli. Belli ki çok gençsin. Ama hiç düşünmüyorsun. Meselenin yanlış olmasını geçtim.
O motor alınsa afedersin dal ta***k mı gezeceksin?
Hepimiz hayal kuruyoruz. Liseye gidiyordum yazın babamın yanında inşaatta çalışarak mp3 çalar aldım. 18 yaşımda kasiyerlik yaptım ehliyet aldım. 25 yaşıma geldim elimde olmayan bir parayla satılan hiç bir şeyi istemem. Kimseden de yardım kabul etmem. Savaşacaksın, alacaksın.
Babam bile ihtiyacı olursa benden evladından para isterken imtina ediyor. Ki istese canımı veririm. Varımı yoğumu satarım giyecek donuma kadar olmasın derim ama isteyemiyor işte. Tanımadığın insanlardan para istemek nedir?
Parayı verdik aldık diyelim sigortası, vergisi, benzini ekipmanı ne olacak? Ben bile para biriktirip cc yükseltmek istiyorum sonra benzini vergisi deyip boşver elindeki ne sahip çık diyorum kendime.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)