ben sıfır motorumla gayet iyiyim sizin gibi düşmanlık hayinlik yapmıyorum
benzin tabiki olucak buradamı üretiliyor benzin haha
ben sıfır motorumla gayet iyiyim sizin gibi düşmanlık hayinlik yapmıyorum
benzin tabiki olucak buradamı üretiliyor benzin haha
Ummetimden herkes cehenneme girecektir.
Peygamber efendiniz hakli.
Millet bunlar yuzunden din iman kufur ede ede cehennemlik oldu zaten
Algı oyunu yapmayın 6 olmuyor , 5,95 Tl oluyor.
Parası olmayan binmesin kardeşim, 6 nedir 10 olsun! Yetmez ama EVET..
Geçinmeyi bilmiyorsunuz fakir ler sizi. Emekli maaslari 860 tl baglaniyor
. Bu paraya para bile biriktitilir gecinmeyi bilmiyosunuz sizi fakirler sizi.. Mu ha haaaa
zu haaaaa
pu haaaaa
Millet kafayi yiyecek az kaldi.
Ben 50 liralık mazot atıyorm baaane..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Ya lagaluga yapmayalım. Ökümetimiz geldiğinde benzin 1.200.000 tl idi. Şimdi 6 tl. Tam 500.000 de birine düşmüş fiyat
"Halk ağır vergiler altında eziliyordu"
Dünya devletler tarihi incelendiğinde, yıkılan tüm devletlerde çıkan halk isyanı sebeplerinin başında bu madde mutlaka vardır. Bunu önlemeye çalışmanın yolu da daima toplumu savaşa yönlendirerek oyalamak ve hedef değiştirmek, din ve milliyet politikası yapmaktır. Ben söylemiyorum, tarih böyle diyor.. Ve tarih ders almayanlar için daima tekerrür (tekrar) eder.
Benzin bulamıyorlar ise badem sütü yesinler.
Zama zam benzine zamn zamlara zam zam zam zam
2010-2011 yılında, tam emin değilim, bir avrupa ülkesinde toplu taşımacılık biletlerine 10 kuruş zam yapıldı.
Her birey ertesi sabah işine bisiklet veya arabası ile gitmeye, toplu taşıma kullanmamaya karar verdi.
Ne facebook'ta bu karar tartışıldı, nede her hangi bir ana muhalefet lideri tv'de saatlerce bağırıp söylendi..
Hükümet zammı geri çekti.
Düğünümde çeyrek altın yerine iki litre benzin alsalardı şimdi zengindim altın bu kadar değer kazanmadı arkadaş
1 ay önce bizim çocuk kamera istedi, tamam alırız dedik, para biriktirdik, baktım şimdi %10 zam gelmiş, alamadık , az daha para biriktirelim bakalım.
Biri artık din öğrenimini zorunlu yapsın, müslümanım diyen herkesin kuranı en az kere okuması şart olsun, millet dinini öğrensin de şu şaklabanların yalanlarına daha fazla kanmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)