Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Km sıfırlaması!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Apache Rtr 150
    Apache 150 rtr 2016 motorumun saat ayarlarını yaparken km sıfırladım. Motorum yeni daha 45 kmde falandı. Geri döndürülüyor mu? Sıfırlaması çok saçma geldi tA ve tB var zaten yol mesafe ölçmek istesem ölçerdim zaten. Neyse geri döndürebilir miyim yardım eder misiniz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RedCBR125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    z-ones180 CBR125 CBR250 CBF150 YZFR125 YZFR25
    Dostum o sıfırladığın tripmetre. Yola çıkmadan önce sıfırlarsan gittiğin mesafeyi ölçersin...

Farklı bir tuş varsa bir kere bas, yoksa o sıfırlama yaptığın tuşa bir kere bas ODO yazar toplam km yi gösteren kısımda veya başka birşey...

Motosikleti
    Apache Rtr 150
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum o sıfırladığın tripmetre. Yola çıkmadan önce sıfırlarsan gittiğin mesafeyi ölçersin...

Farklı bir tuş varsa bir kere bas, yoksa o sıfırlama yaptığın tuşa bir kere bas ODO yazar toplam km yi gösteren kısımda veya başka birşey...
    Yapamıyorum deniyorum ama olmuyor 😞

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Ana km değildir o sıfırladığın trip medredir tuşlardan geçiş yapabilirsin

Motosikleti
    Apache Rtr 150
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ana km değildir o sıfırladığın trip medredir tuşlardan geçiş yapabilirsin
    Tam olarak nasıl geri döndüreceğimi bilen var mı acaba haklısınız mantıklı ama demiyorum olmuyo

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı umtylmz18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Apache 150 rtr 2016 motorumun saat ayarlarını yaparken km sıfırladım. Motorum yeni daha 45 kmde falandı. Geri döndürülüyor mu? Sıfırlaması çok saçma geldi tA ve tB var zaten yol mesafe ölçmek istesem ölçerdim zaten. Neyse geri döndürebilir miyim yardım eder misiniz?
    güzel kardeşim km 0 lamak bukadar basit değil. Millet sana cevap veriyor yapamıyorum yardım diyorsun :D götür bir ustaya yada bir kuryenin yanında dur abi bu nasıl düzelecek de düzeltsin. Bir iki düğmeye basmayla hiç bir aracın km sini 0 layamassın mesafeyi ölçer tripmetre 0 larsın. Onu geri döndürmekten bahsediyorsan tripmetre geri döndürülemez.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    18 bin km sonra başıma gelicek hadise hiç kullanılmadı garaj motoru derim ��

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Tvs'nin gösterge butonları çok aşırı şekilde serttir.Kolay kolay işlem yapamazsın. Yapılan yorumlarda olduğu gibi sıfırladığın ana kilometre sayacı değil, tripmetre.
    Mademki motoru sıfır aldın, kitapçığında gösterge sayaçlarını nasıl ayarlayacağın açık şekilde yazıyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)